Математически турнири 1-4 клас. Тема № 64

• 40 626
  • 545
  •   1
Отговори
# 495
Някой може ли да сподели максимално достигнатите точки на национално ниво на МзВ и ПМС?
Имам да изчислявам бал Grinning
На ПМС са 50, на МзВ засега 42.5 от София- не са излязли всички резултати, но според мен едва ли ще има по-висок.

# 496
E, как всяка подточка от 1ва задача се оценява по 2.5,  в предложението по споомен б беше за 1, г за 4.
От къде мога да се запозная с критериите на оценяване и точкуването?

# 497
Здравейте, кога се появяват в системата на infopriem оценките от свидетелствата на децата ?

# 498
Здравейте, кога се появяват в системата на infopriem оценките от свидетелствата на децата ?
И при нас няма. Много ми е странно, при условие, че от понеделник започва кандидатстването...

# 499
В секция “Желания” > “Важно” е посочено, че оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхронизация. Т.е. аз разбирам, че няма да се прехвърлят оценките на всички предварително, а само при и след кандидатстване. Ако има родители, чиито деца са кандидатствали миналата година, моля да споделят кога са били въвеждани оценките от свидетелството в системата.

# 500
Подадох желание през платформата.
Кажете ми, че това съобщение е видимо от всички кандидатствали, моля Satisfied
"Колоната Бал ще бъде попълнена след приключване на балообразуването".
Няма опция да въвеждаш нищо като точки, оценки, предполагам, че системата подбира "двата най-високи резултата от състезания", какъвто е регламентът в нашата МГ.
Успех на всички набори!

# 501
Аз чакам девойките да се събудят и да кандидатстваме и ние...
Вълнувам се Simple Smile.

# 502
А, ако приемат детето в едно то двете заветни гимназии в СФ, какви документи ще ми трябват за самото записване (вълнуват ме медицинските, защото ЛЛ ни е по-проблемна)? (знам,че може да го пише някуъде пио сайтовете, ама тук ми е по-лесно да питам)

# 503
Кажете ми, че това съобщение е видимо от всички кандидатствали, моля Satisfied
"Колоната Бал ще бъде попълнена след приключване на балообразуването".
И при нас е така.

# 504
Момичета, така изглежда нали, подаденото онлайн заявление ?

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 12:16 от BacuTy

# 505
  • Бургас
Скрит текст:
Да. Нали не се прикачват никакви документи? Защото разпечатах заявлението и пише, че прилагам следните документи и са изброени.

# 506
Нищо не се причаква.

Скрит текст:
Да. Нали не се прикачват никакви документи? Защото разпечатах заявлението и пише, че прилагам следните документи и са изброени.

# 507
Скрит текст:
Този чл. 77, касае моя случай - близнаци.
Обаче предполагам тези документи ще нося ако едната успее, а другата- не, понеже получава място извън класирането.

# 508
На всички Несебърчета - пожелавам днес успех и щастие. И нека всички бъдат доволни от себе си.

# 509
Явно ще обявят точките с индексите по- рано от финала. Стои от 1 час заглавието на сайта, но без прикачен файл все още.

Общи условия

Активация на акаунт