Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 39

• 51 942
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
Добър вечер!

Фили Heart

Цял ден очаквах фрагмана и са го пуснали докато вечерям.

https://youtu.be/KBVHT7hEqLs?feature=shared

и с руски субт.
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_106541

# 106
# 107
Здравейте,момичета!

за ''Далечен град''
От 1 фрагман за 20 еп.се вижда,че отново ни очаква интересен епизод.
Явно Садакат е довела майката на Аля.Джихан е бесен и удря стената!

Обновени нови снимки от каста...

Днес Нурсел Кьосе празнува своя 64-ти рожден ден🎉🎂🎁 Тъй като актьорите приключиха снимките и излетяха от Мардин за празниците, целият самолет поздрави Нурсел тази вечер. Най-доброто 🥰 Присъединяваме се към поздравленията и желаем на талантливата актриса интересни роли, обществено признание и щастлив и спокоен личен живот. Честит рожден ден, Нурсел! 💐💐💐
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_106971

Един спойлер от Сташа Hug,която ми го изпрати,тъй като пише от телефона,а трябва да е в скрит текст.Благодаря!
Скрит текст:

Желая ви приятна събота!

# 108
# 109
Т.е  Садакат е разучила, не, че е невъзможно произхода на Алия и е режисирала сцената на пътя? а да се види от каква среда произлиза Алия?
Не всичко е така, както изглежда. Мисля, че майката е с доста сложна съдба, думите спасих те носят много варианти за сценарии

# 110
Добър ден,момичета!

Сташе Hug, Жанакраси Hug
Да видим какви ги е свършила Садакат? Не се знае какъв е бил живота на Аля.Ако майка й е пяла по барова,за баща й нищо не са споменали.Всичко предстои да разберем.Да видим какво ще стане с Уур?Ако той е казал на Демир и после Еджмел разбере става лошо.

Момичето,което поддържа темата за Онур във ВК е пуснала превод на интервюто с малко закъснение,тъй като е била болна.

Кратката версия на интервюто ‼ПРЕВОДЪТ Е НАПРАВЕН САМО ОТ МЕН‼(П.С.от турски на руски ез.) Възможно е да има грешки, защото моята клавиатура живее свой собствен живот и лесно променя думи, предлози, окончания вместо мен. Ако има нещо, пишете в коментарите. Надявам се на вашата подкрепа🫂

Част 1‼
🎥Онур Туна в мартенския брой на списание “Milliyet Sanat”: откровени разговори за киното, музиката и живота му.

Onur Tuna подписва нов проект, играейки баща във филм, наречен „Connection Error“. Споделяйки откровения по различни теми, от кариерата си до музиката си, Tuna споделя житейската си философия: „Опитвам се да бъда цвете в блатото.“

''Казвам си, опитай се да станеш цвете в блато''
 Онур Туна, който се готви да се появи пред публиката като баща на дъщеря във филма „Грешка във връзката”, посветен на тормоза от страна на връстници, беше гост на Асу Маро в интервюто на месечната секция на изданието за март 2025 г. на списание „Milliyet Sanat”! Откровеният разговор, който преминава през всички етапи от живота на Туна, обхваща периодите от детството му в Чанаккале, университетския му живот в Измир, актьорската кариера, която старателно гради за себе си, и втората му страст – музиката. Туна казва, че най-важното е да вярваш в това, което правиш. "Аз гледам на това по следния начин: дори ако мястото, на което се намирате, е блато, си казвам, че трябва да се опитате да бъдете цвете в блатото. Работете. Може да не съществувате. Може би ще ви притиснат твърде много. Може би ще умрете в това блато. Но все пак се опитвате да бъдете цвете", казва Онур.

Скрит текст:
Част 2‼
''Сега разбирам, че искам деца''
Филмът „Грешка във връзката“, в който Онур Туна, който идва от семейство на учители, играе баща, който се чувства непълноценен, защото не може да бъде с дъщеря си дълго време, ще излезе на 28 март (между другото, PS вече не е наличен). Актьорът каза, че е бил развълнуван, когато за първи път е прочел за героя: "За да бъда честен, аз съм на 40 години и от време на време установявам, че хормонално искам дете. Прекарах много време в подготовката за филма, мислейки какво би било, ако имах дъщеря", казва той.

▫Знам стотици усуквания, научих ги всички▫ Онур Туна, който казва, че постоянно казва усуквания, докато шофира, обяснява тази ситуация по следния начин: "Знам стотици усуквания, знам ги всички наизуст. Мога да говоря усуквания оттук на Сариер. Неизбежно човешката мускулна система се отпуска по време на сън. Когато се събудиш и трябва да отидеш на снимачната площадка, ти да правите определени упражнения, за да го активирате, защото на снимачната площадка ще говорите нечии други изречения. С тази логика се заинтересувах от фонетиката и работата по артикулацията и напреднах в усукванията на езика“, казва той.

▫Ще пуснем 20 песни след 20 седмици▫ (ЛИЧЕН ВЪПРОС ОТ МЕН??😁) Tuna, който също се готви да се срещне с феновете си с шоу в YouTube*, казва, че са записали 20 песни с партньора му в студио Serhat Şensli: „Всички те са изпълнения на живо. Имахме гости: Тимур Акар, Мехмет Озгюр, Исмаил Хаджиоглу , Taner Ölmez, Hazal Türesan, İpek Karapınar, Hakan Karsak… Ще поддържаме музикалната секция заета в продължение на 20 седмици, пускайки песен всяка седмица.“

Това е всичко, скъпи мои, надявам се, че ви е било ясно и удобно за четене🙏🏻
(преводът от руски ез. е с гугъл)

за ДГ

Ти си феникс!

Аз те спасих. Ти ме продаде.

Мамо, спри!Достатъчно!

Приятен остатък от деня!

# 111
# 112
Добро утро,момичета!

Сташе Hug,благодаря за колажа със Синем и Озан от интервюто им за Алем.По -долу ще го пусна.

От 6 еп. на ЗЯ,посещението на ЗейАл в Антакия.Замислих се след като видях колажа,дали е останало нещо от всичко показано в сериала след земетресението?
Скрит текст:
Аз се сетих както за даденото от ''ЗЯ'',така и за ''Аси'',тъй като е сниман там.Наскоро даваха в един от епизодите на ''Опасни улици'' как един мъж е откраднал дете от болницата в Антакия и го продава в чужбина.Давали са репортаж с дядото на момиченцето,че са му казали,че са видели живо детето в болницата..Семейството,като вижда всичко идва в Истанбул и казват какво е станало.Успяха да открият мъжа и го арестуваха.После заведоха детето при дядо му в Антакия.Дадоха руини и гробището с погребаните от земетресението.

за ДГ...
Днес е деня,но няма да има нов епизод заради празника.

Ето видеото с краткото интервю за сп.Alem в превод на руски ез..
https://vk.com/fermannazli?w=wall-190076650_1021251

#DZMnews
❥ Озан Акбаба отпразнува празниците със семейството си!

Рейтинги за изминалата седмица...

Скрит текст:

Скрит текст:
🔖 Аля ще припадне
🔖 Аля няма да иска да се доближава до майка си
 🔖 Дениз ще бъде отвлечен
🔖 Уур ще умре в новия или следващия епизод

Приятен ден и успешна седмица!

# 113
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Днес сме без епизод, но фрага подсказва, че и следващия понеделник ще сме на нокти от действията на Садакат....
Властна майка, която иска да управлява живота на всичките си деца, без значение какво искат те самите.
Аля се оказа, че е дете, което не е отишло по своя воля в Канада...дали е "спасена" или "продадена" надявам се да разберем. Много се учудих, че е осиновена на 17 годишна възраст....
Да видим и Мине докъде ще стигне....Канадския доктор удари дъното с издаването на лекарската тайна на баща си...

# 114
Здравейте,момичета!

Добре дошъл Април!Нов месец,да ни е на късмет!
Посрещаме го с дъжд.Здраве и щастливи дни за всички!
Честит ден на хумора и шегата!

Гости Hug

за ДГ
Снощи повтаряха 19 еп. по к.Д
Да видим кога ще ни пуснат 2-ри фр. за 20 еп.?

Снимки от репортажа...

Имитациите на Симен и Озан с мимики...Grinning

от 1 фр. за 20 еп.

Приятен ден ви желая!

# 115
# 116
Добро утро!

Сташе Hug

Ясемин и Онур Heart Exl

двамата влюбени
https://vk.com/onur_tuna?w=wall-164262731_19107

за ДГ
Да видим кога ще ни пуснат 2-ри фр. за 20 еп.?

💠#fan_dizi Как го сложи? Изобщо ли нямаш гордост?

💠#fan_dizi Ти много обичаше Мерием, но преди Аля да дойде.

💠#fan_dizi Бурч Кюмбетлиоолу (Боран) подписа договор за два нови проекта.

Burc Kümbetlioglu се присъедини към сериала Ay Yapım “Double Room / Çift Kişilik Oda”, с участието на Ulaş Tuna Astepe и Devrim Ozkan.
Актьорът ще се превъплъти в ролята на Никхат в сериала, чиято снимачна площадка ще бъде в четвъртък.

От друга страна, Бурч Кюмбетлиоглу също подписа договор за филма на O3 Media „Dehshet Bey“ с участието на Баръш Ардуч и Туба Бююкюстюн.
Снимките трябва да започнат в неделя. Актьорът ще влезе в ролята на Батур във филма по сценарий на Мурат Ментеш и режисиран от Мехмет Ада Йозтекин.
Така,че  Боран няма да възкръсне,както някои писаха....

Вчера забравих да пусна рейтинга на повторението на 19 еп. в понеделник

🥇През последните 4 месеца Kanal D не отстъпи първото място на никого. След декември, януари и февруари, каналът зае първо място в най-гледаното време за обща и целева аудитория 20+ ABC1 през март 👏🏆 Очакваме  в април как ще е?

Приятен ден,въпреки времето!

# 117
Вчера беше излезнала тази новина, уж от Бирсена била, бях изтръпнала и проверявах, но не намерих при нея такава.
Днес излезна, че била първоаприлска шега.

# 118
Здравейте,момичета!

Сташе ,и аз я срещнах новината. Smile

за ДГ
Надявам се днес вече да ни пуснат 2-ри фр. за 20 еп.,както обикновено го пускат.

Скрит текст:
🔖 Уур ще отиде при Аля и ще каже, че Джихан ще го убие.
🔖Ще има среща между Уур и Еджмел.
🔖В миналото Фикрие се омъжи за Аля за богат мъж за пари или се опита да го направи.
🔖Йозкан и Наре ще се разведат до 3-4 епизода.
Според слуховете животът на Уур бил удължен с 2-3 епизода...

Скрит текст:

Приятен ден ви желая!

------------------------------------------------=================================-------------------------------------

ПП Няма пост след моя,а пуснаха 2-ри фрагман....
Става лошо.Детето е отвлечено....

Deniz Cihan Kayboldu!
Дениз Джихан изчезна!

https://youtu.be/3jxOiQu2r3s?feature=shared

и с руски субт.
https://vk.com/mediadizi?w=wall-132999259_2330100

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 20:09 от Zlatina3

# 119
Нашето сладурче болно.

Сега чак видях, че има фраг и ходих да търся с какво да покрия, но Злати го публикувала. Нищо, за утре Hug

Общи условия

Активация на акаунт