Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 39

• 51 922
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро

# 91
Доро утро , момичета,
снощната серия си беше върха - предвид протестите обаче ми е любопитно какъв ще е рейтинга.
Две неща вече са факт - Аля спи на леглото, и има прегръдка....
Да видимм майката какви ще ги натвори - много нагла и наперена ми се вижда. Явно ще създава проблеми.
И много ми хареса как Джихан прецака Демир , как се отнесе и с Шахин.
Приятен празничен ден ви пожелавам ! Бъдете здрави !

# 92
Добро утро,момичета!

Благовещение - празник на надеждата и вярата в доброто!
Нека има благи вести, здраве ,добри дела и много любов!

Благодаря ви за споделеното! HugTwo Hearts

откъс от интервюто за фотосесията

ДГ
Нова снимка от фотосесията

Отново страхотен епизод гледахме снощи.Разбра се за Мерием и истината за бащата на Боран.Джихан взе пратката на Демир.За да я върне поиска  акциите от болницата,но остана излъган.Джихан изгони Уур и той за да отмъсти каза истината за бащата на Боран.И накрая се появи истиската  майка на Аля.Ама така съм се смяла,когато двете коли се удариха. Grinning

Колажи от отделни моменти...

Тук ми се струва,че сънуваше нещо свързано с майка й.Явно тя е търсеше по телефона.

Рейтингът е паднал.Явно покрай празника и политическите събития в Т-я не са гледали онлайн епизода.Но се надявам след това ще я изгледат от ЮТуб или на повторенията.А и др.понеделник няма да има епизод,така ще очакваме да видим как ще е следващия епизод.

Рейтингът и на останалите сериали от снощи е паднал
Скрит текст:

на този в една категория малко се е покачил

Приятен ден да имате!

__________________________________======================================_____________________________________

ПП Ами налага се да редактирам тъй като имаме бърз БГ превод на 19 еп.
В понеделник(пускам линковете за руската озвучка) и вторник(превода) пускайте пост след моя.

ДАЛЕЧЕН ГРАД, ЕПИЗОД 19 /ПРЕВОД ФЕЙСБУК ГРУПАТА: NERON ANGELOV /NOV/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/19-neron-angelov-nov.html

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 14:04 от Zlatina3

# 93
Добро утро Злати благодаря за цялата информация която ни носиш

https://www.instagram.com/p/DG0hLVdsrT_/

# 94
Здравейте в сряда!

Дари,благодаря за новата снимка и видеото с Еда Едже. Flowers Tulip
Видях видеото.Ето какво казва Еда в рекламата:
''Определено препоръчвам на бъдещи майки и родилки електрическата помпа за кърма Philips Avent, която използвах с удоволствие след като станах майка и е един от продуктите, които улесняват живота ми.''
#PhilipsAvent #сътрудничество @philipsaventtr
(превод с гугъл)

за ДГ
Изгледах вчера 19 еп.Много ми харесаха разговорите м/у Аля и Джихан.Не зависимо дали спорят или не.Той вече й звъни да разбере как е.Видя,че тя сънува кошмари явно свързано с детството й.С детето също заедно общуват.

Има много да се пише,надявам се да се включите с коментари след като изгледате епизода.Още повече,че в понеделник няма да има нов епизод.Да видим кога ще пуснат 1 фр. за 20 еп.,надявам се да е тази седмица,а 2-ри др. седмица.

Рекламата със снимките за АЛЕМ
https://vk.com/fermannazli?w=wall-201732739_8857

🕌 Озан и Атакан са били поканени на ифтар в кметството на Мидят,предната вечер.

Много силен момент...Джихан изобщо не  се скара,а я успокои.

Скрит текст:
🔖 Аля и Фикрие ще спорят,ще се карат
🔖 Фикрие няма да може да раздели Аля и Джихан
🔖Фикрие и Хасан ще станат партньори
🔖Демир ще се опита да попречи на доставките на Джихан
🔖Демир ще има проблеми с хората, с които работи
🔖Връзката Джихал ще започне скоро

Желая ви приятен ден!

# 95
Да, диалозите за пръв път в подобна продукция не са ми кухи, голословни, сякаш имат подплата. По-дълги разговори с вложено чувство, препредадено...
Всеки и всичко тежеше на място и са в един тънък момент с майката, да не преиграят. С кичозния й вид и държание - Хасан? Леле.... Може би затова е такава да има ясен паралел.
Най- силен и ясен момент на местоположение на героите в сериала е мястото на Шахин - долу в началото на стълбите под тримата, обединени наследници на Азем - има път да върви.
Да видим дали Шахин е достоен, за мен има още път да върви и/или ще се подхлъзне и ще ги предаде.
Според мен тяхната с Наре ще е най- мъчна и най-последна сага. Наре е доста по-отдадена в чувствата си към Шахин и безстрашна, макар да се е омъжила. Там направо не мога да повярвам с тоз Озкан - и Садакат - някъде чух, че децата били много тачени при комшиите. Казах си може, но тук ... Не мога да повярвам на това, което Садакат прави спрямо дъщеря си...
Зерин не е толкова слаба и безпомощна. Кая ще се окопити, ще измисли план, още е много гневен, и в момент на слабост ще го изиграе Демир, когато разбере я за бебе, я , че Демир не я докосва - Там бащата на Демир е коз
Мине ще се опита да навреди физически на Алия, това според мен ще отключи Джихан и Алия един към друг и да, скоро ми се струва ще стане.
Джихан-Алия - Алия малко посмекчи тона, той я поставя все повече напред в това как тя ще приеме, как ще реагира на дадено нещо. Естествено се мъчи да предвиди недоволството й.
Уур, тоз не го разбирам заради гордост, що ли? Реванш ли? Пълнеж някакъв? За лекарска тайна явно не е чул...
Този епизод за мен имаше много символика, а за момента нищо не е в повече, да видим как ще я карат.

# 96
И аз успях да наваксам с новия епизод.Nature Full Moon With FaceNature SparklesNature Sun With Face

Много ми харесаха моментите между Аля (нали така, не Алия?) и Джихан! Успяват да избягат от клишето, пълнокръвни образи са, играят зверски емоционално и колкото и да ме дразнеше ината на А. досега, трябва да се признае, че този огън се разпалва бавно, но вече се чуват буйните пламъци зад вратата на пещта.. Nature FireNature Fireworks
И аз смятам, че следващият тласък, необходим съвсем да се осъзнаят чувствата, е нещо физически да заплаши А., дали голямата бяла птица ще го организира или ще е инцидент, но не е достатъчно все за малкия да се притесняват.

Сцената със сблъсъка (буквално и преносно) между Фикрие и Садакат, запретващи ръкави, готови за словесна престрелка и ръкопашен бой..безценно. Satisfied
Майката на Аля ми напомня на тази на Ниляй от "Боровинков шербет" като персонаж...Но докато онази е добродушна и с душа на бохем, тази по-скоро дава вид на пресметлива циганка, да видим за какво се бори и тя.
Иронията не се губи - не, че Аля не е права, че Джихан никога нищо не ѝ доверява, тя последна научава семейните тайни, но сега и тя от своя страна ще трябва да признае, че също не е била съвсем откровена.
По физиономията ѝ личеше, че знае много добре коя е жената, значи отпада теорията да е била осиновена без да помни родителите си. Има някаква травма там, личеше си от самото начало.

Кая най-сетне се окопити и започна да се държи по-зряло, макар че все още не съм на 100% убедена, че не е просто шоу, докато замисля поредния план да спасява Зерин.

Всяка сцена с Мине ми е непоносимо дразнеща, то бива нервни кризи и тръшканици, ама...никакво достойнство няма тази жена! Неслучайно съществува цитатът "Hell hath no fury like a woman scorned", демек И в ада няма такава ярост, както у една отхвърлена жена...
Като застане пред Аля и започне да я разпитва и да ѝ държи сметка, ми идва да скоча през екрана и да я насмета аз. Накрая и Аля не издържа, крайно време беше да я постави на място.

Еджмел ми е изключително антипатичен, не само като образ на злодей, но и самият актьор има подчертано отблъскваща физиономия, прилича на злобен плъх, с тези кафеви стиснати зъби и малки, присвити очички..
Шахин пък - уж не е лош, но доста издиша откъм смелост и решителност. Миналата година гледах актьора като Бедри в "Семейство" - там беше съвсем различен, трябваше и тук да вземе назаем малко от характера му.

Зерин ми е безлична и на моменти неприятна. Изобщо...улавям се, че всички сцени, които не са пряко свързани с Джихан и Алия, са лесни за превъртане напред. Особено като дават за контрабандата - там ми е най-досадно.

Жалко, че цели две седмици ще се чака за следващия епизод. Знае ли се кога свършва първи сезон преди лятната почивка?

# 97
Чета, че актьорите в ролите на Наре и Шахин, започнали любовна история и в реала, не само в сериала.

# 98
А, той не е ли семеен, бъркам ли?

# 99
Идея нямах, че е женен. Обаче намерих статии така да пише. Защо го спрягат тогава с актрисата, играеща Наре, идея нямам.
Вероятно тази новина е измислена за кликове, от вчера ми излиза на различни места.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 22:18 от stasha_s

# 100
Здравейте,момичета!

Жанакраси,Бея,благодаря ви за коментарите! Flowers RoseFlowers Tulip
Сташе,и аз срещнах новината. HugАлпер Чанкая/Шахин не е женен.Бях срещнала инфо,че си има приятелка,но не съм запазила статията.За Сахра Шаш/Наре също няма инфо да има приятел.Така,че може и да е започнало нещо.
За Алпер.статия на турски ез.-кога е роден,къде,ръст и т.н. и пише,че е bekar/ерген
https://televizyongazetesi.com/alper-cankaya-kimdir-boyu-yasi-oy … iler-ailesi/98462
 И за Сахра статия:
https://turskiseriali.bg/turk/%D1%81%D0%B0%D1%85%D1%80%D0%B0-%D1%88%D0%B0%D1%88/

обновени кадри от каста

ДГ на 1-во място

Скрит текст:
Озан на 2-ро

Синем на 5-то

Щастлив четвъртък!

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 10:16 от Zlatina3

# 101
Аз като го гугълнах, излезе, че това момиче е. Това ми е трети сериал, гледан в реално време, нямам опит и все още се впечатлявам как се залюбват на снимачната площадка. Явно се случва постоянно.

Ново стори от Еда. Дано скоро реши да ни покаже малката буболечка.

# 102
Благодаря ви!
И аз това съм срещала ....

# 103
Здравейте,момичета!

Благодаря ви за споделеното! Flowers RoseFlowers Tulip
Сташе, да това е името на приятелката на Алпер Ч.-Селин Кьосеоолу и също е актриса.
Но дали са още заедно не знам.

превод:
👶✨ Онур Туна: „Разбрах, че искам дете“ 🎬 Във филма „Грешка във връзката“ (Bağlantı Hatası) Онур Туна ще се появи пред публиката като баща на малко момиченце. В интервю за Milliyet Sanat той призна, че тази роля го е накарала да мисли за семейство.

🗣️ "Ако трябва да бъда честен, вече съм на 40 години и започнах да чувствам хормонално, че искам дете. Докато се подготвях за ролята, често си мислех: "Ами ако имах дъщеря?" Това чувство никога не ме напусна." 💭💖

💑 Нека ви напомним, че Онур Туна се среща с актрисата Ясемин Язъджъ от 4 години. Може би желанието му да стане баща скоро ще се сбъдне? 🤔👶

📌 Какъв баща мислите, че би бил Онур Туна? 💬✨
( Коментарите са от вас! Wink)

за ДГ
Очаквам да пуснат 1 фр. за 20 еп.!
Видях,че са пуснали 1 фр. за 44 еп.за ЧП ,който също ще излъчат на 7 април,както и ДГ.

Синем и някои от нейните роли...

“Aз съм тук!/Мен ме има''

Сънува кошмар!

Изберете най-добрата сцена...

Скрит текст:
✔️Уур ще се срещне с Демир и ще му каже, че Боран е син на Еджмел.
✔️Демир ще каже на Еджмел, че Боран е негов син и също ще каже на Джихан, че знае истината за Боран.
✔️ Уур ще умре след 3 епизода.

Приятен пролетен ден!

# 104
Да умира , тъпанар .Като обидена селска клюкарка . И при това образован и уж светски мъж . Но сериал да има Grinning
Но актьорът е много хубав мъж, както и ''Озан '' ( ако малко подстриже къдриците ) .

Златиииии Heart , мерси ! Flowers Tulip

Аз още не съм гледала последния епизод , но не е като да се гледат 4 наведнъж Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт