В момента чета... 94

• 46 114
  • 736
  •   1
Отговори
# 240

Поредната книга на авторката, която е с обещаващо начало.❤

# 241
  • София
Ох, не мога вече... Joy
Тази Фрида ги снася книгите си като яйца буквално Joy

# 242
  • София
Докато остарее Фрида има шанс да настигне Нора Робъртс с нейните 250 издадени книги 😀 Мен не ме дразни, даже харесах няколко от нейните книги, други бяха средна работа.
Мъча се с Тери Пратчет. На всеки 10 години пробвам дали съм в подходящото състояние на духа да ми допадне, но пак не е моето.

# 243
И аз съм се мъчила с Пратчет и нещо не ми се отдава, на хартия чета Конъли-“Душа в пламъци”, още съм в началото, тези дълги изречения не са изобщо моето, но ще дам шанс, ако не- ще я зарежа. Вече не ме е срам пред себе си да оставям книги.Joy

# 244
Май ще се окажат верни майтапите за книгите на Фрида, че са писани от изкуствен интелект.

# 245
Аз пък започнах да си препрочитам книгите за Стражата, защото след като прегледах Вещиците, реших, че те са ми по-интересни, така че защо да не мина и тях.
Спомних си, че се притеснявах във втората книга дали Ваймс няма да намери някоя тъпа причина да не се ожени. В крайна сметка Баба Вихронрав е постъпила така - абсолютно нищо не й е пречело да се задоми с Ридкъли и пак да си бъде вещица, той е бил готов да се откаже от кариерата и бъдещето си, но тя се е запънала...
При всички положения се радвам, че историята на Ваймс е различна.
Впрочем, още в първата книга той е над 40 (споменава се, че е прехвърлил 40-те), а Сибил би трябвало да му е връстница.

# 246
  • в сърцето на един мъж...
Таз жена ще излезе бая продуктивна вече Simple Smile То мине се не мине и има нова книга. И със заглавие с по една дума, че да не ни затруднява Simple Smile
Десиссслава, и трите от поредицата са много хубави. Много ми се иска по-скоро да издадат следващата от тази поредица.

# 247
  • Пловдив
И третата имам, но ще я чета по-натам, защото съм сигурна, че е тя ще ми хареса.
Доколкото разбрах май са около 10 книги, дано ги издадат.

# 248
  • някъде другаде
Започнах "Пчелата" на Оура Лов. Не съм чела никакви отзиви за нея.

# 249
Сериозно, бихте ли ми обяснили как Фрида Макфадън успява да напише и издаде по толкова много книги? Мисля, че се падат буквално по 2 на година.
А някои още чакаме Мартин да довърши Ветровете на зимата....

# 250
  • Пловдив
Започнах "Пчелата" на Оура Лов. Не съм чела никакви отзиви за нея.
Преди години тръгнах с голямата кошница за нея, не останах очарована. Наскоро видях, че има и продължение.

# 251
  • София
Сериозно, бихте ли ми обяснили как Фрида Макфадън успява да напише и издаде по толкова много книги? Мисля, че се падат буквално по 2 на година.
А някои още чакаме Мартин да довърши Ветровете на зимата....
Писатели-призраци, изкуствен интелект, писане по определена схема.... Има начини.

# 252
  • София
Вчера за един следобед прочетох "Пакетът" (Себастиан Фицек).
Бързообортен, доста заплетен.
Сравнително рано обаче заподозрях кой може да е престъпникът.

# 253
  • София
Прочетох Инсомния" на Сара Пинбъра. Скоро не бях чела такава динаминча книга. Нонстоп се случва нещо. Последните 50 стр, обаче, доста ме разочароваха. Не ми хареса краят.
Скрит текст:
Не вярвям в такива неща. Ако щете и мотивите не ми бяха достоверни. В крайна сметка Ема е нямала абсолютно никаква вина за катастрофата...

Оценка 3.5/5.
Аз пък я харесвам като цяло Фрида. Даже продължавам с "Учителят". Но наистина са много еднотипнти книгите и. Прислужницата доста ми хареса, но другите и не толкова.

# 254
  • София
Тоя Фрида може да е написала отдавна книгите, но сега да ги превеждат у нас.
Аз се отказх да ги чета. То колежката, затворника, приятелката, никакво въображение. Плоски образи, тъпи нелогични обрати,...

Общи условия

Активация на акаунт