С какво ви дразнят свекървите? – 162

• 34 341
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Честно, тия свекърващи ме убиват Joy Видяла, че виси пердето и хукнала да го оправя, божеее, прибери си вересиите Joy

# 721
  • Пловдив
А мен Ради ме убива - Какво изобщо търси свекърва ти в СПАЛНЯТА?!?! Гостите стоят в хол, трапезария, дневна стая. Спалните са си спални.

# 722
Янтра,върнете се да четете и тогава пишете . Без значение е къде се е случила случката,можеше да е в хола ,тогава какво щяхте да кажете ,защо е била в хола ли? Въпроса тук не е къде е била свекървата

# 723
Следващия път като общувате онлайн се позиционирай така, че да вижда мивка, пълна с чинии или празен хладилник.

# 724
🤣 благодаря за съвета ,ще го имам напредвид
Следващия път като общувате онлайн се позиционирай така, че да вижда мивка, пълна с чинии или празен хладилник.

# 725
  • София
И на мен не би ми направило добро впечатление, че буташ кучето.

# 726
Тоест заради едно бутане би наговорила всички тези гадости на снахата . Ами браво на теб.
А за кучето ,разбира се ще го оставя следващият път да продължи да сере и пикае по леглото ни,защото не е редно да го бутам,права сте

# 727
Не се афектирайте толкова.Ако кучето не е обучено и извършва естествените си нужди в къщата,имате по-голям проблем от нетактичната свекърва.
Отговорили сте на непремерените приказки,но и на мен би ми било неприятно да се бута и блъска животно.

# 728
Ситуацията е : Хвани едната, удари другата.
В случая - хвани и набий кучето.

Куче се възпитава, приучва на навици, не се изхвърля от високо, защото не разбира от такива методи къде и какво  бърка. Само го боли.
Не пердето е криво тука.

# 729
  • София
Съгласна съм с Кечър и Тайс.

# 730
  • София
Леле, леле. Имам животни, госпожо, събрани от улицата, за да не умрат. Много са палави и правят бели. Вече не са и млади. Хващам ги и ги оставям близо до земята, за да не им нараня лапички, стави и т.н.

# 731
Няма значение успяла ли си да счупиш кучешкия гръбнак или просто си му изкарала акъла, самото отношение показва неемпатичност, първосигналност и грубиянщина. Не всяко действие води до травма, но пък не прави добро впечатление за характера на човека. Господ гледа не е клетва, а напомняне Simple Smile. На човек с гузна съвест може да му се стори и като заплаха.

Не знам как свекървата се е натресла у вас без покана да слага пердето и те гони от собствения ти дом? Това ми се струва абсурдно. Този дом чий е?

# 732
  • Пловдив
Янтра,върнете се да четете и тогава пишете . Без значение е къде се е случила случката,можеше да е в хола ,тогава какво щяхте да кажете ,защо е била в хола ли? Въпроса тук не е къде е била свекървата
А ти си помисли КАКВО казвам всъщност. Проблемът е в теб. Ти свекърва си НЯМА да промениш. А ти си я допуснала твърде навътре в личната ти сфера, каквато би трябвало да ти е спалнята. Не си поставила граници. Свекърва ти си позволява да оглежда, после да коментира и да се наеси да ти оправя пердетата - това ТИ си го допуснала. Сега схвана ли какво ти казвам или?

# 733
  • София
Щом е гузна, значи не е чак чудовище. Но реакцията е неконтролирана и има истерия в нея. Това са нерви от прекрачените, стъпкани граници. Вероятно неведнъж.

# 734
Не знам защо е изобщо сравнението с чудовище. Обичам животните,кучето си го купих с желание,рибките и котката също и това че съм го бутнала да не се изхожда върху леглото и кучето се изплаши не смятам,че съм искала да го нараня или че го мразя . Смятам ,че си гледам животните много добре . Писах тук за да ми олекне малко,защото наистина се почувствах много зле от думите й. На мен също ми стана гадно като кучето изкимтя ,но не беше това начина на свекървата да каже ,че не е било правилно . Каквото и да кажа все ще съм неразбрана. Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт