В поста си авторката казва, че е готова дори да плаща неговите кредити заради неговите грешки, но не е ясно как и с какво по-точно ще ги плаща. За семейство са нужни двама изначало, защо по презумпция някой трябва да издържа другия? А защо тя не се е предпазила от тази бременност при положение, че е знаела, че този човек може да и предложи насреща единствено неплатени кредити в частност, а и по принцип? Защо вината се хвърля само върху мъжа? Единствено негов ангажимент ли е да опази жената?
Освен това - всяка жена има право да каже "майка ти ни се меси твърде много в живота, това не ми е приятно, искам да сложим граници" - Тук съм напълно съгласна и точно това беше апела ми. Няма да имат решение и нормални отношения докато обект за разговор е майка му, а това зависи от Денислава.
При създалата се ситуация майката е напълно права да откаже / не желае или и е непосилно, не е и длъжна/ да изплаща още кредити, за да живее Дени както си го е представяла. Но пък е готова да я приеме в дома си. И пак опираме до егото / този път на Дени/.
Този "мъж" никога няма да избере нея и детето им пред майка си. - Ще, ако до себе си има силна жена, която да го окуражи, че ще се справят ЗАЕДНО!