🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 441
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 780
Пуснах си “Преди обед” с Анна. Използва доста паразитни думички, но българският ѝ е добър. Явно обръща на английски само покрай сестра си.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 15:42 от Lilly_85

# 781
  • # супернатурална #
Валерия с всяка проява събира доста хейт. Не си спомням бившата на Вальо да е била толкова укорявана, а и тя е млада жена. Не, че не можеше да си хване и нещо по-стока, де. Ама то и по-младите мъже...

Виктор търси помощ от жена да отвори шампанско, съвет от жена как да язди кон и стреля с лък като петгодишно. Никак не носи на алкохол, което, само по себе си, не е голям кусур, стига да не близва. Хили се като циркаджия, НИКАК не пази достойнството на жените.

# 782
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нещата не бива да се приемат буквално. Това е просто лаф, с който да омекоти отказа. Тя знае колко абсурдно звучи и просто преувеличава, за да разсее обстановката.
Не вярвам изобщо някой да приема думите на Даниела буквално. Само че аз съм радетел на тезата, че никога не е добра идея да говориш глупости. Така единствено олекваш и ставаш за смях. А Данчето каза много глупости в това предаване и съответно си жъне резултатите от това.
То и за 50-60 хиляди издръжка на месец няма как да е буквално, но въпреки това е смешно. Думите имат огромно значение и който не го отчита и оценява, често му се налага да плаче.
Както и на всички ни е ясно защо отказа целувката - защото това е клишето, според което ще заинтригува още повече един мъж. Сигурно подобни неща пише и в книгата си. Само че друга недобра идея е да слагаш всички под общ знаменател. Нейното е съвсем елементарен и повърхностен прочит на мъжете като цяло и сега естествено е разочарована, че прийомите от книгата не дават очаквания резултат.
А на Мартин и без да си психолог от сто километра му личи, че не е от тези, които една отказана целувка ще го настърви и амбицира да се доказва.

# 783
  • Варна
Хубава е тази Цвети, но някак нагласена красавица, пипната тук-таме ..Wink Валерия е по-натурална и естествена. Младостта и двайсетте и дават  предимството  да си " губи времето с който и както поиска"  без да прави планове за семейства и бебета. Пък нека я приказват и нареждат.  Все едно, и да  приказват - много им пука и на нея и на Алексиев . За тях да са в устите на хората и медиите е винаги в + , реклама и интерес независимо какво се пише.

# 784
Умрях от криндж на разговора между Виктор и Клаудия на плажа и глупостите, които и наговори. Тя ми стана страшно противна на срещата в София когато го опипваше по крака под масата. Демонстрира хиперсексуалност, защото усеща, че няма как да изпъкне по друг начин. Сигурна съм, че би се опитала да прелъсти Мартин, за да си се докаже, нищо че друга заявка дава. Но и липсва сексапил, финес, класа, топлина. Прилича ми на груба и невъзпитана хлапачка, която виси на пейките пред Народен да пуши коз и да се мисли много различна с нелепите татуси и петнайсетте цвята в косата. Наистина дава траши вайбс, но при нея е търсен ефект, защото е много "арт".

# 785
Последен ден за участие в играта!
Обичай себе си: празнувай с PERGALĖ

# 786
Нещата не бива да се приемат буквално. Това е просто лаф, с който да омекоти отказа. Тя знае колко абсурдно звучи и просто преувеличава, за да разсее обстановката.
Не вярвам изобщо някой да приема думите на Даниела буквално. Само че аз съм радетел на тезата, че никога не е добра идея да говориш глупости. Така единствено олекваш и ставаш за смях. А Данчето каза много глупости в това предаване и съответно си жъне резултатите от това.
То и за 50-60 хиляди издръжка на месец няма как да е буквално, но въпреки това е смешно. Думите имат огромно значение и който не го отчита и оценява, често му се налага да плаче.
Има обаче неща като флирт, шеги, ирония и закачка. Тя все пак не е в Парламентарен контрол.

# 787
Само на мен ли Клаудия ми дава white trash vibes?

Тва пък е прекалено грубо, идва като описание на по-бедните щати в САЩ. Можеш да заклеймиш 80% от държавата ни тъй 😅

Знам откъде идва, но това ми беше първата асоциация, като външен вид и най-вече като поведение.

# 788
Траши вайба на Клаудия според мен идва от цвета на косата. Тези оттенъци на развален морков и прегоряла тиква изобщо не ѝ отиват на цвета на кожата. Правят я да изглежда пепелява и мръсна, вместо смугла и целуната от слънцето. И тези ужасни тъмни червила не помагат изобщо.

# 789
Умрях от криндж на разговора между Виктор и Клаудия на плажа и глупостите, които и наговори. Тя ми стана страшно противна на срещата в София когато го опипваше по крака под масата. Демонстрира хиперсексуалност, защото усеща, че няма как да изпъкне по друг начин. Сигурна съм, че би се опитала да прелъсти Мартин, за да си се докаже, нищо че друга заявка дава. Но и липсва сексапил, финес, класа, топлина. Прилича ми на груба и невъзпитана хлапачка, която виси на пейките пред Народен да пуши коз и да се мисли много различна с нелепите татуси и петнайсетте цвята в косата. Наистина дава траши вайбс, но при нея е търсен ефект, защото е много "арт".
Не помня с какво се занимава, но не й личи да е арт.  Обичайно "арт хората" имат усещане за красота, стил,хармония ,а тя с тези израснали корени, 10 цвята по главата,грозни халки по ушите и изобщо цялото й излъчване навява асоциации за пропаднала наркоманка,та съжалявам ама е минала покрай арт-а и се е спряла в траш-а Grinning

# 790
Не помня с какво се занимава, но не й личи да е арт.
Баш с арт се занимава. Състудентка е на Виктор в НБУ.

# 791
И какво сега, двамата ергени след предаването само заедно ли ще се мъкнат?
Сигурно за известно време ще бъде така, но Мартин бързо успява да се скара с всички нови приятели от реалити форматите, така че едва ли с Виктор ще направи изключение Smile

# 792
  • София
Айгюл Рупецова е пуснала стори - море от червени рози и надпис "когато те посрещнат така".

# 793
Като говорите за косата на Клаудия се сетих снощи колко ретро изглеждаше с тези бабини перли и рокля - абитуриентка от 80-те.Grinning

# 794
Данчето май сама се издава… Или е спечелила, или навън я е чакал мъж… Приятелка едва ли би ѝ подарила стотици червени рози.

Общи условия

Активация на акаунт