🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 415
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 825
Скучно, та скучно!  Един льольо, който се опитва да играе роли, ама изобщо не му се получава. Рецитира, държи се неадекватно, убягва му уместното и подходящото. И друг лигав льольо, който освен роли, играе и тъпи игрички, мисли стратегии, маниерничи, оригиналничи...Какво да гледа човек? Супер предвидими ситуации, действия, реакции. Момичетата е ясно, че са отишли там на почивка.

# 826
Скрит текст:
Скрит текст:
Данчето май сама се издава
… Или е спечелила, или навън я е чакал мъж…
Скрит текст:
Приятелка едва ли би ѝ подарила стотици червени рози.
... или се прави на интересна.

И за мога да си поръчам стотици червени рози.
Разбира се, че се прави на интересна. Стотици рози?!? При тия запори? Ами НАП само това чакат.
Каза че се храни само навън ?! НАП не я плаши Simple Smile

Да, в Хепи Grinning Сигурно ползва намаление семейство и приятели.
Хепи бойфренда ако дава 50-60 хилки, може и да разнообразява Simple Smile

# 827
Леле хора сериозно ли смятате, че Мартин накрая се събира с Даниела?
Ако е вярно си заслужава съдбата.

# 828
Кой е това?

# 829
Даниела преди корекциите.
Носът й не е добре направен, но всъщност филърът в скулите я загрозява най-много. С тия големи скули и тъй като е с ниско чело, прилича на неандарталец.

# 830

Който й е правил носа да си скъса дипломата 🤯

# 831
Да, ноздрите са смачкани, върхът на носа сякаш е по-назад от тях, много зле.

# 832
Преди корекциите си е била супер. Аз също имам по-голям нос, ама по-добре така, отколкото да остана без нос. 😐

# 833
Няма лошо, че си е оправила носа, но поне да не беше ходила при хирург с диплома от зрънчо…

# 834
При Дилбер си е правила носа , дипломата му не е от зрънчо , преди се водеше един от най-добрите в Турция , но вече стажантите му оперират явно.

# 835
Мартина е получила и тя подобни букети с рози. Много ще да е ХЕПИ този ухажор 😁

# 836
Да, предполага се, че човек като си оперира носа трябва да стане по-хубав от предишния, а не обратното.

# 837
Много е странна човешката логика. Имала си е нос, на който реално нищо му е нямало. Но харесва повече новия си нос, просто защото е дала Х евра за него… А това че не прилича на нищо, няма значение.

# 838
Непоправимо е това с носа, прилича на ЛаТоя Джексън.

Тази Цвети ли била Биометовата?! Гледах и клипчета в ТикТок за разни козметики и чантета, обувчици... Висок стандарт има жената, очевидно е. Сега дали ще има, не знам, скоро не съм и срещала клипчетата.

# 839
Момичета, покажете снимка на Цветито на биометов, да я видя. Стана ми тъпо, дето казах че е готина, само от 1 видяна снимка 🤭
Заповядай. И тя много е прекалила с корекциите.
Скрит текст:

Благодаря! Еее, хубавка е! Наистина се е оляла, но е хубава така. Само мааалко ЖукичкитИ да са по-мънички и ще е суперска. Къде, къде по-красива е от Валката.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 21:26 от КремонаЛиза

Общи условия

Активация на акаунт