🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 196
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 260
Не следя формата и темите редовно и чак сега разбирам, че ергените взимат хонорар!За какви суми става въпрос?
Сегашният сезон с двамцата ми е по-интересен от предишните.

# 1 261
Съгласна съм, че там си е място за лафове и лежерни свалки, но и в тая област ми евтинее. Не ме кефи, не е на нивото, което очаквах. Точно на нивото на кифлите е, не го виждам да се опитва да "се снижи" до тях, баш са си равни.

# 1 262
Аз много си го харесвам Марто, искрено ме забавлява и е хитрец, ама да не ти е в къщата. Злобарче е и то злопаметно. Приятелствата му са по-мимолетни само от връзките му. Човек над 20 години ще се усети, че все има причина всички в един момент да са скарани с него.

В Марто няма нищо дълбоко, ама няма и нужда. И с това “покер играч” вече ми става смешно. Само Мартин знае къде играе и колко печели, то тоя мит от него тръгна. Grinning

# 1 263
Не следя формата и темите редовно и чак сега разбирам, че ергените взимат хонорар!За какви суми става въпрос?
Не е ясно. Първият Виктор твърди, че са му казали, че няма хонорар, но той се е заинатил и в крайна сметка са го компенсирали за трите месеца неплатен отпуск със сума, равна на заплатата му по трудов договор. С други думи - прецакали са го. 😁 Евгени намекна, че неговият хонорар е бил по-голям, защото си изкарвал парите в чужбина. Алек не е коментирал темата.

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 22:44 от Lilly_85

# 1 264
Взел е хонорар Алек .

# 1 265
Значи , ако на всеки се плаща спрямо това което изкарва в реалния живот , то Мартин (майка му ) трабва да плаща . Понеже и спестяват на женицата , това което иначе ще проиграе и изпие за тези месеци Joy

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 22:59 от AuroraBB

# 1 266
Кой ерудиран и интелигентен човек с интереси извън пиене и жени, жени и пиене и тук-там слава влиза в Ергенът? Каквито момите - такива и ергените. Не търсете дълбочина в каста.

# 1 267
Кой ерудиран и интелигентен човек с интереси извън пиене и жени, жени и пиене и тук-там слава влиза в Ергенът? Каквито момите - такива и ергените. Не търсете дълбочина в каста.
Разбира се!

# 1 268
Явно е права поговорката, че на вкус и на цвет, товарищи - нет, защото не разбирам как някой може да каже, че Мартин е готин. На мен лично ми прилича на затворник (бивш или настоящ) с това кльощаво тяло, бозава кожа и покрит с гадни татуси.

# 1 269
И аз съм от чудещите се как някой може да харесва Мартин. Нито ми е хубав, даже причино изглежащ не ми е, нито ми е готин, нито умен, нито забавен. Единствено ми е интересно да го гледам изолирано в предаването, защото вкарва някаква стратегия. След това се надявам да не чувам повече за него. Виж, Виктор ми допада.

# 1 270
Прави ми впечатление, че тази седмица уж нещата се пораздвижиха, а темата е много по-малко страници от предходните. Явно интересът спадна.

# 1 271
Прави ми впечатление, че тази седмица уж нещата се пораздвижиха, а темата е много по-малко страници от предходните. Явно интересът спадна.
Ако изключиш коментарите за носове, ще е съвсем нищожна.

# 1 272
Марти, ако четеш, пиши ми на лично, гледай как ти лъскам имиджа.
//
Шегувам се. Разбира се, че ергените няма как да се харесат на всяка бг-мама.
Ще защитя и Викчо – младо е момчето, колебливо, омекват му коленцата от всяка девойка. Дайте му шанс. Но си е скучен в същината си, де. Макар да има прекрасна външност.
Като ми рекне "гледам те в очите и искам да се събуждам само с тези очи" и ми иде да му шибна един.

# 1 273
Марти, ако четеш, пиши ми на лично, гледай как ти лъскам имиджа.
//
Шегувам се. Разбира се, че ергените няма как да се харесат на всяка бг-мама.
Ще защитя и Викчо – младо е момчето, колебливо, омекват му коленцата от всяка девойка. Дайте му шанс. Но си е скучен в същината си, де. Макар да има прекрасна външност.
Като ми рекне "гледам те в очите и искам да се събуждам само с тези очи" и ми иде да му шибна един.
Какво да ти пише, какво да ти каже. Дай една банкова сметка, да преведе поне 10 процента от месечния хонорар за Даниела и почерпи тука, поне да има файда

# 1 274
Явно е права поговорката, че на вкус и на цвет, товарищи - нет, защото не разбирам как някой може да каже, че Мартин е готин. На мен лично ми прилича на затворник (бивш или настоящ) с това кльощаво тяло, бозава кожа и покрит с гадни татуси.
И за мен Мартин не е впечатляващ като физика от това, което ни показват. "Тежкарските" татуси на това хилаво тяло, като добавим и развлекателния характер на шоуто, и чашката, която почти винаги влиза в кадър - оформят цялостния образ, който за някои изглежда "нездрав". На живо би могъл да е по-харизматичен особено облечен подобаващо и с подбрани аксесоари. Изобщо аз го виждам като да имаш стара къща и първо да се заемеш с обзавеждането ѝ, вместо да си оправиш покрива.
Ферай на снимката от профила на доктора по същия начин - с младежкото акне, иначе с коригирани устни.
Такива неща ми правят огромно впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт