Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 553
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
На jawline. Много добре стана, след като мина отокът, отлично. Много добре се контурира, видимо. Но около десет дни имах като удължена долна половина на лицето, много неприятно. Мисля, че на около втория или третия ден след процедурата, когато вече напълзя паниката и щях да ходя при лекаря, взе да спада и очевидно се оправяше. Около три седмици отне да спадне напълно.

# 166
На jawline. Много добре стана, след като мина отокът, отлично. Много добре се контурира, видимо. Но около десет дни имах като удължена долна половина на лицето, много неприятно. Мисля, че на около втория или третия ден след процедурата, когато вече напълзя паниката и щях да ходя при лекаря, взе да спада и очевидно се оправяше. Около три седмици отне да спадне напълно.
При мен обаче отокът не намалява, а се засилва... И на мен ми инжектираха в долната част и по линията на челюстта. Защо беше това, като изрично казах, че не искам обеми там....получи се обратен ефект.

# 167
Това според мен не е обем, а реакция от филъра. Правила съм си контур и с Жуведерм и пак се поду доста в началото. Дали ще спадне от само себе си или ще трябва намеса - не знам. Но ако се увеличава, идете при лекаря, може да трябва урбазон или друго.

# 168
  • при Arctic Monkeys
Следетет си състоянито, радиес на практика няма антидот след втората седмица.

# 169
Следетет си състоянито, радиес на практика няма антидот след втората седмица.

Какъв антидот има? Минаха вече 10 дни... не месля, че е алергия. Нямам сърбеж, зачервяване..

# 170
  • Варна
Не е обем, а реакция от продукта.Вероятно ще спада отока, но аз бих се обадила утре за една контрола да се види всичко в рамките на нормата ли е.
Единствено мога да препоръчам да вземете противоалергично довечера, няма да навреди.
Мен също ми препоръчаха Радиес за долната половина на лицето, разреден с физиологичен разтвор, но все още не мога да се реша именно поради тази първоначална реакция, а и как се “разгражда”това чудо ако има нещо? Има ли начин изобщо?

# 171
Алергичната реакция не винаги сърби Simple Smile. Понякога тялото не понася добре интервенциите. Ех спомням си след първия ми Морфеус, който сега е доста разпространена процедура - зачервяване, отвратително и дълго подуване, кошмар. По-добре идете на лекар, щом се влошава. Може би правите някаква реакция от филъра. Възможно е лекарят да не е бил много опитен. Веднъж ходих при друга лекарка, не моята, за филър на устни. Явно не беше опитна и направи твърде много боцкания, освен че ме заболя наистина въпреки лидокаина, се получи оток. Спадна за около ден. Оттогава си ходя само в моята клиника.

Аз също мисля, че ще спадне, но не го виждаме, а и не сме лекари.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 12:51 от Beauty queen

# 172
След Морфеус бях подута един месец. На третата седмица, тъй като очевидно не спадаше отокът, а даже се засилваше, ми удариха урбазон и всичко се оправи. Оттогава не смея да правя Морфеус, не знам каква беше тази реакция.
След филър в скули също съм се подувала и месец отне, докато се намести и спаднат всякакви отоци. Тогава не беше реакция, а просто оток след манипулацията. Изчакайте месец и тогава оценете резултата. Но може и да е някаква реакция, говорете все пак с доктора. Не се паникьосвайте.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 13:03 от kalina_pehlivanova

# 173
  • при Arctic Monkeys
Антидотът е физиологичен разтвор, до две седмици от поставянето. Това зная.

# 174
  • София
Аз слагам Радиес при Ванеска, тя го слага разреден, никакви обеми, само озаряване!

# 175
Аз точно заради това подуване не искам вече да чувам за колагенови бустери, скин бустери и всякакви такива,които "уж" не дават обем.
Един месец бях като Мис Пиги в лицето.Мисля, че общо 10 мл физиологичен разтвор ми сложи в рамките на 6-7 седмици (2 процедури Скулптра), как се маха тази течност от бузите?!

Аз съм си казала, ще си правя устни и нищо повече.
Трендафилова ми спомена филър в брадичката,аз отказах миналата година,но сега се чудя дали този филър няма да позабави "свличането" на лицето с годините? Какво мислите?

# 176
Аз, в общия случай не харесвам как стои филър в брадичката, като имам предвид тези, на които личи. Самата Трендафилова по едно време беше с много издължена брадичка, никак не ми харесваше. Ако се сложи малко, обаче едва ли ще обере отпускането.

# 177
Аз си помислих,че иска да ми вземе парите,затова предлага.
Но виждам,че все повече момичета инжектират точно там и си викам "май нещо модерно пропускам" и така и така ще правя устни..

# 178
Привет, момичета! Поставих си колагенов стимулатор Новума (подобен на Радиес) при д-р Керимов. При първоначалната консултация, той ме убеди, че не създава обем, а само лифтира. Аз подчертах, че категорично не желая обеми, а само освежаване на лицето и попълване на назо бръчки, които още не са дълбоки. Резултатът обаче е отекли бузи, които всеки следващ ден ми се струват още по-пухкави. Контурът се смъква надолу, получава ми се вече двойна брадичка и бузи тип булдог...Ужасно е! Лицето ми е слабо, но не изпито. Нямам загуба на обеми. Имах си хубав естествен контур. Единствено по-дълбоки назо бръчки и пачи крак около очите. Те леко се попълниха, но за сметка на отекло лице... Някоя от вас поставяла ли си е този продукти и имала ли е подобни проблеми? Кога ще изчезне това подпухване. Отоците от инжектирането спаднаха вече, но резултатът е ужасен. В страницата на клиниката има много снимки на лифтинг на цяло лице, при който се използва Новума, плюс филъри. Резултатите изглеждат уау! То и аз веднага след поставянето изглеждах уж добре, но още на следващия ден започнах да подпухвам.

Това същия доктор ли е, който е от другия бряг и когато не слага филъри, прави други 18+ неща в отделенията с пациентите си?
Имаше огромна публикация за него във фейсбук.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10161685455077380&id=541327379

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 21:07 от alethea

# 179
Аз съм в Шок. Open Mouth

Общи условия

Активация на акаунт