Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 684
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
  • пустинята Гоби
Кофти кадър за Духовникова, иначе си изглежда съвсем добре.

# 406
  • София
Относно кой какви корекции си прави и заради кого-спорът е вечен. Аз направих гърдите си САМО и единствено заради мен, на 20 разжрах, че такива няма да имам, още 10 г чаках Grinning , после няколко години събирах пари. Мъжът ми беше абсолютно против. И впрочем мъжко нвимание никога не ми е липсвало, даже ми е било в повече. И разбира се, че никой не вярва, че съм го направила за себе си. Все още обожавам да пробвам сутиени и блузи с дкеолтета- просто за да им се радвам. Grinning
Относно увисването- и при мен стана извендъж, но последните 11 г бях подложена на грандиозен стрес, в който някак се държах, бях в страшно токсични отношения и връзка с насилник, после още някои драми...и сякаш като се измъкнах, всичко изведнъж се отрази. В този ред на мисли Радина също се измъкна наскоро от доста отвратителни отношения, та като нищо и тя да изглежда така заради това.
accent prime - правих процедури на корем с подобен уред, тук го бяхме обсъждали, че не спазваха протокола, направих 3 и спрях. Може би не трябваше. Обувам едни дънки от миналата година и не ми стягат, както ми стягаха есента... ама ся като не мога да преценя дали нещо зимата се е случило, или има ефект... Grinning

# 407
АЗ наскоро попаднах на пост на Ваня Чевенкова.Тя наистина е прекалила,поне за мен.Имаше кръгло лице и с тези филъри в брадичката и скулите се е направила на мумия. https://www.facebook.com/photo/?fbid=10236403596495195&set=a.102 … 5556&locale=bg_BG

# 408
АЗ наскоро попаднах на пост на Ваня Чевенкова.Тя наистина е прекалила,поне за мен.Имаше кръгло лице и с тези филъри в брадичката и скулите се е направила на мумия. https://www.facebook.com/photo/?fbid=10236403596495195&set=a.102 … 5556&locale=bg_BG

Ваня Червенкова дори и AI не може да я оправи вече, брутално обезобразяване.

# 409
  • София
Аз половината личности тук, които показвате, въобще не знам какви са.
Допълвам, че забравих с горния пост.
Нали си правих лазерна процедура на лицето и ми изписаха гел цикапласт на Ла Рош. Купих го и зверски се обринах от него- ако на някой му трябва, ползва и харесва- подарявам го- в София съм.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 10:54 от Kanari

# 410
Канари, аз съм така от абсолютно всички серуми и кремове на Ла Рош.
Голямо прехваляне на този цикапласт, на серума Хиалу Б5, с витм Ц, всичко съм пробвала, колко пари нададох и винаги се изривам. Не знам какво слагат в тяхната козметика, но изобщо не ми се отразява добре на моята кожа с лека розацея. Моят серум си го държа и си мажа петите с него. SatisfiedLaughing

# 411
Kanari,  как върви възстановяването, колко дни минаха, разкажи, моля те. Flowers Hibiscus

# 412
  • София
Hellena, ами аз се обривам от виши, на ла рош ползвам само един гел за измиване, който е ок, не бях препдолагала, но ето...и то беше адски гадно точно след лазера- големи плюски като от комар и сърбят.(Виши бяха дребни като шарка пък) Извадих си един стар серум, който ми бяха изписали за белещата ми се кожа преди време на Ducray, него мажа.
Ranimi, аз изчаквам още, понеже то от една процедура ефект едва ли ще има. След месец ми е втората (знам, че тр да са поне 4, като не знам и реално ще видя ли резутати. Днес е 5 ден и вече няма кървави точици почти никъде, освен там, където са ми петната- на скуите, може би там повтори с лазера повече пъти, заото беше най-червено. Изглеждат сякаш имам лунички и не са поблем, но не виждам самите петна да са повлияни, да не говорим,че имам едни на носа отстрани, където въобще не е минал с лазера...иначе кожата ми е приятна и не се лющи, нямам идея колагенът дали се стимулира още в началото или минава време. Мога са щракна някакви преди и след, но наистина не мисля, че би имало разлика на този етап.

# 413
Kanari, а колко време след лазера, човек може да се покаже пред хората и да се върне на работа Grinning?
Къде прави процедурата? Аз търся основно ефект за отпусната кожа.

# 414
Мисля, че и аз имам някаква алергия към Цикапласт. След Морфеус, който правих преди година и нещо, ми дадоха да се мажа с него и май затова така се подух и бавно се възстанових.
Наскоро нещо се присетих и реших да се наклепам по лицето, вследствие на което се зачервих и леко се подух. Явно не е за мен.

# 415
E аз се подух от Морфеус и без цикапласт 😀. После си правих на шия, но на лице не се навивам вече.

# 416
А с шията имахте ли проблеми? Аз имах добри резултати (стягане и лифтинг ефект), след като спря подуването, но много ме е страх пак да се подложа. А, и дупки от иглите дълго време си носих - седмици наред. Хубавото е, че само аз ги виждах...

# 417
Не, с шията всичко мина без проблем. Два-три дни дупчиците, и то ако се загледаш. Ефектът беше доста добър - видимо освежена кожа, но доста краткотраен. За мен за шия не си струва парите и неприятното усещане. Само ако се чудиш какво да си направиш. Това е моето мнение, разбира се.

# 418
  • София
Наскоро нали тръбяха, че в кремовете на Ла Рош има канцерогенна съставка..
Нареждам се и аз на опашка за помощ за капиляри по краката.

# 419
  • София
Kanari, а колко време след лазера, човек може да се покаже пред хората и да се върне на работа Grinning?
Къде прави процедурата? Аз търся основно ефект за отпусната кожа.
Моят лазер е неинвазивен- нарочно търсих такъв, защото нямам възможност да се покажа така пред децата и на работа, поне на този етап, Discovery Pico Derm, та не съм сигурна за резултатите. Иначе за стягане мислех да взема fotona 4D.
като цяло изглеждах ок и на 2 ден, имаше точици, изглежда все едно имаш акне, червеното мина още след няколко часа. По-скоро плюските от крема повече личаха. Аз фон дьо ден не ползвам, но имам един и пробвах с него, не мога да кажа, че се покриха особено...както писах и преди, есента ще се престраша за скуптра, която явно всички ми препоръчват, да опъне тази назолабиална....
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт