Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 696
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
Естествено, че го правя заради себе си!!!
Като ида при моята любима лекарка и тя ме пита: “какво те дразни в лицето ти”, а не казва” трябва ти това и това”, защото тя вижда несъвършенствата и може десетки неща да ми каже, че ми трябват.
Така решаваме какво да правим- какво мен ме дразни, а не как да изглеждам на 20г.

# 391
ДХЗ и при мен е нещо сходно. Отивам при докторката и тя на майтап "Какво пак измисли и те дразни?" Аз споделям "болката" си и действаме Simple Smile Никога не ми продава нещо което е модерно или най - иновативно.
Правя всичко само и единствено заради себе си. Чувствам се добре така, вдига ми настроението и знам, че правя нещо за себе си.
Не търся валидация ни от мъже, ни от жени!

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 14:16 от Bug_Developer

# 392
Веднъж в годината и то през пролетта си слагам ботокс и филъри.
Правя го за себе си, така ми харесва.
Съпругът ми казва, че нямам нужда, но ме подкрепя.
Подкрепям жените, които казват, че искат да остаряват естествено ( като една- две мои колежки) и не искам да ми казват, дали аз имам нужда от корекции.
Преди една седмица бях на процедура и преди мен от кабинета на лекарката излезе младо момиче с видимо уголемени устни. Лекарката явно беше леко ядосана, за да ми сподели, че момичето има нужда от психолог, защото е пристрастена към естет. манипулации. Отказала ѝ да запише час след два месеца.

# 393
Разбира се, че не казвам това, а съвсем друго- че правя каквото правя заради себе си.Мъжът ми даже беше против да слагам в устните, вероятно си представяше някакви патешки човки, но сега даже ме насърчава, когато поспадне обемът, да сложа пак.Аз се смея и казвам, че са ми идеални и не искам повече.

# 394
Процедури правя единствено и само заради себе си. И да, никой освен мен, няма право на претенции, какво и дали правя със себе си.

# 395
Според мен, не е вярно, че това е тенденция само в Източна Европа.
Гледам доста американски предавания (на всякаква тематика) и ми прави впечатление, че нерядко дамите с по-висок финансов статус са направо като обезобразени в лицата - изключително много на брой корекции, дори като за българския стандарт.

Да, всъщност е така.. И в Америка се налагат такива манипулации, макар и малко по-различни от тукашните.
Иначе и на мен ми прави впечатление, че мъжете масово не различават манипулации от естественото, дори изтъкват (напр. се сетих за фолк певицата Глория) - леле, тая жена не е мръднала, а на колко години е.. Изобщо не им минава на акъла, че тази жена се подлага на куп неща, за да се запази млада..
А ние жените - буквално приемаме като комплимент следното : "Къде си прави усните? МНого са хубави"..
Аз съм на 41 г и за пръв път ще правя процедури за да възстановя загубен обем и леко бръчки, но ще дам всичко от себе си да си остана същата, само малко по-свежа(сега имам тъжно изражение).. Вероятно ще  поставя колагенов бустер и по-натам ботокс, заради челото, но там дори няма да се премахнат наличните бръчки, защото явно съм заскъсняла.
За мен, по-голям комплимент от това, мъжа ми да не разбере ,че съм правила нещо и да ми кажа, че и сега "съм си хубава" , няма...
Той не смята, че трябва да правя нещо,  но го приема, като грижа за мен. Само ме помоли да не се появявам със скули, като на Даниела от Ергена, че тогава...не знам Laughing

# 396
Ами това е , каквото и да прави Глория изглежда добре .
Мнгоо ми е странно как жените масово  обиждат на глупачки и тн жени, които искат да си поставят ботокс, наскоро ми попадна такава публикация в групата във фб и бях в ступор.

# 397
Повечето са чули-недолучи, недоразбрали и блеят в стадото.Болшинството даже мислят, че от ботоксът ти подпухва лицето, и че всяка намеса си личи.Това като ми го кажат🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀
Нямало устни, които да не личат, че са правени.😂

# 398
Момичета, това, което съм виждала при вас - тук във форума са наистина разумно и красиво подчертаване на красотата, но е факт, че масата жени, са минали всякакви естетически граници. Затова и питам често, вас тук за мнения, защото виждам естествени резултати, които искам и за себе си.
Но аз, например живея в гр. Пловдив, една разходка на вън ме среща с безумно много фотокопия...и то все неуспешни. Определено има някаквъв бум на крайности и се възприемат за красиво, което е тъжно.. Масово момиченца около 18 вече са с набодени устни и рисувани вежди.. това е минимума. Надявам се тази мода поне сред младите да премине.. но като гледам какво се налага за красота масово, положението е притеснително.
Сега се сещам за пример - Адрана Лима, която е около моите години, преди 1-2 години и тя беше предобрила нещо с процедурите, но с днешна дата ми изглежда прекрасна!

# 399
Ясно е, че не ние в Източна Европа измисляме модите.Световен тренд е жените са се унифицират по принцип, а за коментираното дотук си има цели
поколения, които го следват, от цял свят.Просто Бг е малка държава и хората за концентрирани на едно място.

# 400
Разбирам какво има предвид Йоана, аз живея по 4-5 месеца в чужбина, в Азия, ако имат корекции те са напълно невидими. Прекалено надути устни, скули като топки и прочее на местни не можеш да видиш. За 3 месеца видях 2-3 прекалили бяха рускини или украинки.
Тук се надявам да премине тази мода сред младите, ето в Ергена сега има 2-3 набодени , но повечето са си нормални млади момичета, някои с почти нула бюст, но не са сложили, значи има надежда да е минало това с прекаляването.
След 40 си имаме нужда, но лекичко, ние имаме акъл знаем кое как, никоя не желае да изглежда като след алергична реакция, повечето съм ви виждала.
Глория съм я виждала съвсем отблизо добре е, но нищо общо със снимките, да кажа само:)

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 18:17 от JACKLIN*

# 401
О, в Азия е друга работа. Там стандартите за красота са по-различни.
Да, и аз съм виждала Глория, мнението ми съвпада с горното.

# 402
О, в Азия е друга работа. Там стандартите за красота са по-различни.
Да, и аз съм виждала Глория, мнението ми съвпада с горното.
Аз не знам защо се хванах с Глория, просто тя ми изникна като образ, на жена межди 40- 50 г. Добре си изглежда жената, но не е да не личи че има доста корекции..
Всъщност, точно тук в групата имаме доста прекрасни примери на жени, над 40 които са супер красиви и младеещи, които нямат видими такива корекции, като при Глория (те самите могат да споделят свои снимки, ако преценят, макар че са го правили преди)
Но е много къса границата, която се прескача..от хубаво направеното до прекаленото.
Надявам се и аз да отмине тази мода..
В този ред на мисли, в другата тема имаше споделени снимки на няколко бг актириси (Теодора Духовникова, КОйна Русева, които вече са менопауза възраст, но те видимо изглеждаха 5 пъти по-добре, във възрастта си намират , от тяхната млада колежа Радина Кърджилова, която буквално се обезобрази и състари, в последните години.
Преди беше красива..
Скрит текст:

# 403
  • София
По принцип Глория е малко над 50.

# 404
Теодора Духовникова изглежда доста зле и неподдържана , Радина е с кофти зъби.
И да не отмине модата какво толкова ви пречи? Всеки си преценява какво да прави или да не прави …

Общи условия

Активация на акаунт