Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 714
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
Дами, в петък сложих ботокс. Казаха ми, че още на следващия ден мога да спортувам. Това така ли е? Преди като че ли казваха няколко дни да няма такива натоварвания.

# 376
Изчакал поне 48 часа

# 377
Под очи бодат ако има много активен окуларен мускул, но за мен това си е много опасно и никога не бих опитала.
Имам бръчки под очите, но те идват от мимиката на скулите, така че абсурд ботокс да повлияе.

# 378
Здравейте, момичета!
След години на lip filler blindness (доста грешки по пътя), най-накрая преминах през пълно разграждане и дадох време на устните си да се възстановят.
Признавам си – бях се изгубила в обема и количеството. Но ми навреди – и на формата, и на усещането ми за себе си.

Сега, след като минах през първо неуспешно разграждане, отток,
болки,асиметрия и месец възстановяване (пускам и снимки от процеса – дано помогнат на някого да не повтаря същите грешки), мисля, че съм готова за ново начало. Този път – с умереност, финес и добър специалист, който няма да ме убеждава в още и още.

Все пак реших,че искам да си сложа 1 мл за форма и самочувствие.😁 Моля, ако имате препоръки за естествени резултати и качествен подход – специалист във Варна, ще съм супер благодарна. (без клиниката на д-р Ф. и д-р Д.)

Най-красиви са Ви устните на първа и последна снимка.

# 379
И аз така мисля....Моите приятели мъже,все по често се изказват подигравателно за "напомпаните джуки"..  Говоря за наистина мъже..  Макар че и аз имам филър в устните

# 380
И аз така мисля....Моите приятели мъже,все по често се изказват подигравателно за "напомпаните джуки"..  Говоря за наистина мъже..  Макар че и аз имам филър в устните

Няма значение мнението на дадени мъже , важно е ние как се чувстваме и как се харесваме.

# 381
🤣🤣🤣🤣🤣🤣добре

# 382
Мъжете гледат една жена дали изглежда добре , никой не се интересува има ли корекции или не 😅

# 383
Много са ми грозни и неестествени тия напомпани устни, само в БГ и някои страни от Източна Европа го има това обезобразяване. Пътувам по работа всеки месец и не виждам такива истории по Западна Европа или Азия. Нормалните мъже се подиграват на гротески като някои, но нека има и заблудени, нали трябва да печелят и хирурзите...Филър бих сложила само за запълване на бръчки, в моя случай не си харесвам долната част на лицето, слаба съм и се появиха линии, пробвах скин бустер, но не подобри положението.

# 384
Филър за запълване на бръчки?

# 385
Много са ми грозни и неестествени тия напомпани устни, само в БГ и някои страни от Източна Европа го има това обезобразяване. Пътувам по работа всеки месец и не виждам такива истории по Западна Европа или Азия. Нормалните мъже се подиграват на гротески като някои, но нека има и заблудени, нали трябва да печелят и хирурзите...Филър бих сложила само за запълване на бръчки, в моя случай не си харесвам долната част на лицето, слаба съм и се появиха линии, пробвах скин бустер, но не подобри положението.
Имам подобни впечатления. При пътуванията из Европа на 99% разпознавам сънародничките само по прекалените корекции.. Личи си от далеч. Точно след 3 сек, като чуя говора, се оказвам права.
 Прави ми, впечатление, че в по-добре развитите страни, дамите видимо също се поддържат, имат хубава кожа и лек грим, личи се си правят разкрасителни процедури, но рядко пълнене на устни, като тук, както е прието за нормално. Много приятно впечатление зимата имам от някои зимни градчета в Италия, Австрия,  Швейцария, където доста обикаляхме и ми правеше много голямо впечатление, че жените изглеждаха супер поддържани, със спортни дрехи, висок клас, но никоя от тях не беше силно гримирана, с напълнени филъри или крещящи марки по чантите и обувките. Особено в района на градчетата, които са двуезични(австрия-италия), жените бяха разкошни, и млади и стари, светли, с прекрасна кожа, вероятно се дължеше на чистия въздух или не знам, но аз с моята кафява коса и очи, и не съвсем бяла кожа, бях доста различна от тях. Питаха ме от къде сме...и за мое успокоение, не предполагаха, че съм Източноевопейка, докато не им кажа Simple Smile
У нас просто се изкриви представата за красота..
Типичния пример в Ергена, където жената с най-неуспешните корекции се радва на най-голямо внимание ...
Тази жена извън рамките на Източна Европа никога няма да мине за красавица. Тук се налага като стандарт.. даже не искам да коментирам останалите и претенции...

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 12:49 от Joana85

# 386
Последното, което ме интересува, е мнението на мъжете. Като цяло, мъжът ми е против всякакви интервенции, това не ме спира да си правя каквото си реша. 😀 В повече случаи той даже не разбира, мисли си, че остарявам естествено красива. Ген, какво да правиш! 😅

# 387
Колкото и да се опитвате да заблуждавате, че го правите за себе си...... Истината е че го правите заради повече внимание и то от другия пол...Излишно е да го коментираме повече

# 388
Всъщност жените го правят заради другите жени, а не заради мъжете,които дори не могат да различат естествено от изкуствено, а просто се наслаждават на гледката и това е.

# 389
Според мен, не е вярно, че това е тенденция само в Източна Европа.
Гледам доста американски предавания (на всякаква тематика) и ми прави впечатление, че нерядко дамите с по-висок финансов статус са направо като обезобразени в лицата - изключително много на брой корекции, дори като за българския стандарт.

Колкото до мнението на мъжете - наистина ли някого го вълнуват подобни неща? Grinning
По принцип, мъжете не би следвало да имат претенции, по отношение външния вид на дамите. Самото гласно изразяване на подобна оценка за мен е крайна селящина, съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт