Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 676
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
# 436
При последната, при която ходих се плащаше.

# 437
Не би трябвало. Аз правя всичко при Денкова и никога не се е плащало ретуш.

# 438
Не се заплаща. След първото поставяне се плаща и после само се добавя, ако има нужда. При мен винаги има.

# 439
Ами и аз досега при трима други не съм плащала за ретуш, ама на, при тази се плаща. Просто едно наум.

# 440
Мисля, че
преди се плащаше, когато работеха на единици.

# 441
Момичета, в месеца на рождения ми ден през целият месец ли ползвам отстъпка в Дерма акт? И колко процента беше?
За ботокс в маестри колко е цената горе долу?

А кога да звъня за час за първата половина на май? Колко по- рано им излиза графика?

# 442
Мисля, че 30%.

# 443
  • София
Здравейте, на 41 години съм и досега не съм правила нищо по-сериозно като процедури, филъри и други.
Кожата ми е плътна, с разширени пори и неравности.
Наскоро, случайно попаднах за карбонов пилинг, който ми се стори подходяща процедура за начало и за някаква грижа за кожата ми.
Имате ли мнения за този тип процедура? Има ли ефект?
И дали може да препоръчате клиника, която работи на нормални цени, но все пак с качествени уреди и козметика.
Ако е в по-южните квартали на София, още по-добре Simple Smile
Благодаря предварително!

Бихте ли ми препоръчали процедура, която е по-скоро за почистване, стягане на пори и подобряване на външния вид на кожата? Може би системни процедури не една и две....

# 444
Бих ви препоръчала пилинги и микронидлинг,има процедури ,в които ги комбинират ,Другия вариант е да направите няколко пилинги през две седмици  и след това микронидлинг  по протокол един път месечно .Единствения проблем е ,че вече се затопля и тези процедури ще направят кожата ви чувствителна от слънцето .И ако сте склонна към пигментиране ще е проблем .Но пък имат добър ефект на плътни кожи с широки пори Най-добре започнете с хидратиращи процедури сега а от есента започнете с пилингите и микронидлинг.
Препоръка за салони в София не мога да дам.

# 445
Момичета, в месеца на рождения ми ден през целият месец ли ползвам отстъпка в Дерма акт? И колко процента беше?
За ботокс в маестри колко е цената горе долу?

А кога да звъня за час за първата половина на май? Колко по- рано им излиза графика?
Графикът им обикновено излиза на 17-18 число от месеца. Така че за началото на май - след 17.04.

# 446
Аз да кажа, че PRP са пари на вятъра. Още повече дори от мезотерапията и скинбустера. Дори и да има освежаване на кожата, ще е за седмица макс. Понеже мама е хематолог и ми е обяснявала защо тази процедура е маркетинг трик за изкарване на пари.
Аз я правя след Морфеус, за да се възстановя по-бързо. Може би е подходяща наистина единствено следя по-интензивни лазерни процедури.

# 447
Съгласна съм. предпочитам мезо с някакъв скъп продукт. отколкото PRP също неоправдано скъпа. Нито освежаване видях нито нищо. И я инжектирах и с дерма пен я вкарвах тази плазма, точно пари на вятъра. Интересно ми е какво ти е обяснила майка ти не съм срещала научно такова.

# 448
  • София
Пробвайте SylfirmX, от всички които пробвах само това ми хареса и имаше веднага ефект.
На мен ми предстои PRP вампирски лифтинг понеделник. Искам да питам тези от вас които са минали тази процедура, колко време е възстановяването и какво точно да очаквам реално? Мисля да наблегнем на околоочната зона Simple Smile

Много благодаря за препоръката за SylfirmX. Ще направя още една консултация и ще запиша процедура, мога да дам инфо тук точно коя.

Относно последните неща от темата и вампирския лифтинг, от лекар знам, че като цяло инжктирането на кръв подкожно действа страхотно на целия организъм и имунната система, както и при кожни несъвършенства. Аз също  съм хвърлила око и на тази процедура, но хората, които са я правили могат да кажат най-добре за ефекта

# 449
Здравейте, за ретуша на боткос питах вчера и днес стана ясно - в Дерма Акт не се плаща допълнително. Една дама беше писала, че е плащала и за ретуш, но не разбрах къде. При Денкова бях правила преди години и също не се плащаше.

Общи условия

Активация на акаунт