Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 681
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, има ли друго кардинално решение за типа челюст, като от снимката по-долу, освен V-line surgery? Имам предвид, челюстта да стане овална, а не както е сега - груба и с някак мъжки вид.
Едва ли има, разбира се, но си питам профилактично. Simple Smile

Скрит текст:

# 421
Ботокс в масетерите, но все пак не е чудо. Но става добре.

# 422
Пропуснала съм да спомена - "без ботокс". Иначе, благодаря за отговора!

Визирах пак някаква оперативна интервенция, ама не чак Jaw Reduction, защото това си е сериозно, а и не се прави във всички държави.

Селебрититата как се оправят - не знам. Simple Smile Виждала съм чудни трансформации - не ми се вярва да е само ботокс и филъри.

# 423
Напротив, могат да се постигнат чудесни резултати, но всеки си знае Simple Smile

# 424
Защо "без ботокс"? По-безвредно е от операция...

# 425
Аз конкретно не искам да ползвам ботокс и филъри. А и по принцип обичам перманентните решения. Това с "поддръжката" просто не е за мен. Simple Smile

# 426
  • София
Здравейте, на 41 години съм и досега не съм правила нищо по-сериозно като процедури, филъри и други.
Кожата ми е плътна, с разширени пори и неравности.
Наскоро, случайно попаднах за карбонов пилинг, който ми се стори подходяща процедура за начало и за някаква грижа за кожата ми.
Имате ли мнения за този тип процедура? Има ли ефект?
И дали може да препоръчате клиника, която работи на нормални цени, но все пак с качествени уреди и козметика.
Ако е в по-южните квартали на София, още по-добре Simple Smile
Благодаря предварително!

# 427
  • Orihuela Costa,Spain
Здравей,писала съм и преди,за  мен са си пари хвърлени на вятъра.Абсолютно никаква разлика.колкото и да ми се искаше.

# 428
  • София
Здравейте, бях на консултация при една от известните докторки в София. Исках консултация заради назолабиалните бръчки, на почти 30 съм и от едната старана на устата имам постоянно бръчка, която не е дълбока.

Исках да ми предложи процедури или съвети с какво мога да помогна на кожата си, без да слагам филъри. За съжаление докторката ми каза, че само с филъри могло да се реши проблема. И беше лаконична като цяло. Сподели, че с мезо или вампирски лифтинг само ще се освежи кожата. 

Но все пак ще съм мого благодарна, ако някой сподели процедура, която да хидратира кожата ми и да има анти ейдж ефект. Или нещо друго, което е помогнало.
 Благодаря предварително Heart

# 429
  • София
Аз също чета и се боря в последно време много с назолабиални- различни от двете страни, но съм на 42 и като изкл. филър, ще изпробвам скулптра, но не мисля, че е подходяща за млада кожа. Така че освен филър, не смятам, че има друг вариант. По-знаещите може да се включат по-адекватно.

# 430
Пробвайте SylfirmX, от всички които пробвах само това ми хареса и имаше веднага ефект.
На мен ми предстои PRP вампирски лифтинг понеделник. Искам да питам тези от вас които са минали тази процедура, колко време е възстановяването и какво точно да очаквам реално? Мисля да наблегнем на околоочната зона Simple Smile

# 431
Пробвайте SylfirmX, от всички които пробвах само това ми хареса и имаше веднага ефект.
На мен ми предстои PRP вампирски лифтинг понеделник. Искам да питам тези от вас които са минали тази процедура, колко време е възстановяването и какво точно да очаквам реално? Мисля да наблегнем на околоочната зона Simple Smile
Къде го правихте и има ли дълъг период на възстановяване?

# 432
adrenalinka85-аз съм правила 2 пъти PRP/вампирски лифтинг/.Въстановяването е до няколко часа, но зависи много и от вашата кожа и от инжектора.В околоочната зона може да отнеме и малко повече, все пак там е по-чувствително.Много важно е няколко дни преди това да ядете повече протеин и зеленчуци, а в деня преди процедурата да сте изпили поне 2 литра вода.Това е за да може да се получи по хубава плазма , да не е гъста.

# 433
Bodak много благодаря за инфото и съветите :*
Mona11 правих Sylfirm X при др.Петкова в Contour Clinic. Леко зачервяване имах но до 24-48 часа отшумя.

# 434
Здравейте, срам не срам да задам един глупав въпрос. Ретуш на ботокс заплаща ли се допълнително? Да знам с каква нагласа да отивам утре.

Общи условия

Активация на акаунт