Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 573
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
Масаж на дълбока гневна бръчка?!😁
Успех!

# 211
Масажите на лице са супер , но са поддържащи при вече силно изявена мимика и ботоксът не помага на 100% камо ли масажи .😀

# 212
Момичета, точно 6 месеца след поставяне на два бр Хармоника виждам истинския й ефект.
Кожата определено е доста по-плътна и стегната, особено в линията на челюстта. Обаче, скулите ми (които преди изобщо ги нямах) сега са ясно изразени и лицето ми леко се разшири. За мен не е голям проблем, защото по принцип имам слабо, дълго лице, но определено не ме кефи особено. Категорично повече няма да поставям Хармоника. Първо заради адските болки с канюлата и ръчкането от нея и сега това развитие шест месеца по-късно.

Само аз си виждам промените. Никой не ме попита правила ли съм нещо с лицето си. Приятелки, започнаха да казва, че имам скулесто лице, преди изобщо не са го споменавали Smile.

Искам да попитам тези, които си поставиха Хармоника, кога да очаквам да премине това действие.
Определено не е от хиалурона в нея, досега се е абсорбирало всичко. По скоро е от калциевия хидроксиапатит.

Gyga, помня че ти говореше за доста изразено разширение при теб. Премина ли вече?

# 213
При мен не изкара и година този ефект. Пак 2 броя Хармоника.

# 214
Хелена, а къде слагахте Хармоника?

# 215
Да, в най - неприятната й форма премина.Но въпреки това от време навреме имам чувството, че все още имам следи от хармониката.Аз я слагах в ноември 2023г.Някъде четох, че действието при някои пациенти може да продължи до две години.Може и да съм от тях.
Дано при теб всичко е само с позитиви от Хармониката и негативите бързо отшумят!

# 216
Хармониката е слагана при един от най-добрите естетични дерматолози за мен д-р Георгиевски. Искам да кажа, че не е случаен лекар или такъв, който не знае как се прави. Има си позитиви продукта, пак казвам доста се уплътни зоната на челюстта, която за мен е проблемна предвид годините ми вече. Може би съм от късметлийките със супер слаби лица и се получи добре. Имам притеснения да не продължи да "нарастват" скулите и да се разширява лицето.
Категорично не е продукт за дами с широки, кръгли лица или такива с много тежки, плътни кожи.

# 217
Аз също споделих за ефект неприятно разширяване на лицето при мен, само че от Радиес, въпреки, че ми бе презентиран с обратен ефект - стягане и прибиране.
При слаби лица вероятно е търсен и благоприятен ефект, но при широки , кръгли лица и с оточен морфотип - много относително. Предстои ми нещо да правя и незнам какво да бъде . За лифтинг ми е рано, а и смелост нямам.

# 218
  • Варна
Ако се постави Радиес само в долната част на лицето към челюстта пак ли ще има такова разширяване на бузи и скули?

# 219
Аз с Радиес разширяване не съм имала, а съм с едро лице, бузи и плътна кожа.

# 220
  • при Arctic Monkeys
Аз пък се убеждавам, че никога няма да си сложа ни хармоника, ни радиес,  нито каквото и да е съдържащо калций. Долна челюст и скули оформям с реденсити 4 , на етапи, почти един милилитър разпределихме на два пъти и даже остана малко. Както и няма да ползвам канюла, никога повече.

# 221
И аз отчитам леко разширяване на лицето.Определено го има след 2 процедури и казвам ви,повече никакви такива хармоники,скултри и не знам си какви бустери.
Каквото и да обяснявят, обем дават..
Моето лице,особено в областа на бузите стои "подпухнало". И се чудя дали задържам вода, дали от глутена,който ме издува,не съм качила килограми (+, - 2 кг варирам според сезоните) ..но съм на 90% сигурна,че е от Скулптрата.

# 222
Ако се постави Радиес само в долната част на лицето към челюстта пак ли ще има такова разширяване на бузи и скули?
Предполагам да. При мен това се получи след поставяне на Новума, което е подобно на Радиес. Сдобих се с леки бузки, лицето ми изглежда малко по-широко - в скулите и челюстта. Надявам се този "ефект" да изчезне с времето.

# 223
Същият ефект се получи при мен от Елансе. Не си харесах особено долната част на лицето, беше по-широко, имах много добро качество на кожата, като уплътнение, свежест, но форма  - не.

# 224
  • Варна
Ох, ужас. Не, не, никакъв Радиес и подобните му хибриди …

Общи условия

Активация на акаунт