Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 553
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
  • при Arctic Monkeys
Няма махане радиеса, имаше ужасни отзиви в руските форуми. Една жена беше споделила че и с хирургия не се наемат да и оправят свличането … В един момент лекарите го предлагаха направо агресивно. Някой като вземе да зарибява така настоятелно винаги си имам едно наум.

# 226
Аз пък съм супер доволна от Хармоника, мина година и половина и още има ефект, но вече се усеща нужда от нови 2 ампули. Кожата ми се уплътни и преобрази,живна. Имах нужда от допълнителен обем в долна челюст, там сложиха повече,също и по линията пред ухото,имах хлътване под скулите, много добре се запълни,но още иска.
Как се харесвате с изпити лица не знам, тази мода на триъгълни физиономии ми е ужасна,за мен едно лице изглежда младежко с по-окръглен овал.

# 227
  • Варна
Ами лицата ни не са изпити или поне моето хич не е,обем и бузки имам и не искам повече категорично ! Хлътвания нямам освен малко под очи.

# 228
Не става въпрос за изпито лице, а за обезформено.Поне моето от Хармоника изгуби естествения си овал и контура се свлече.Спред мен, при по-тънки кожи тези хибридни пълнежи утежняват и лицето увисва.Подчетравам при тънки кожи.При по-плътните изглежда понася умерено количество.Това са моите наблюдения от личния ми опит и това, което виждам.

Иначе да, определено харесвам "триъгълни физиономии" със свежи бузки, за сметка на провиснали и обезформени лица с паднал от утежненото лице клепач.
Вкусове разни....

# 229
Аз пък се убеждавам, че никога няма да си сложа ни хармоника, ни радиес,  нито каквото и да е съдържащо калций. Долна челюст и скули оформям с реденсити 4 , на етапи, почти един милилитър разпределихме на два пъти и даже остана малко. Както и няма да ползвам канюла, никога повече.
Къде поставяш реденсити 4.

# 230
Ама то и хиалуронът отива надолу и смъква тъканите, та не знам…

# 231
То така или иначе, всичко се свлича с годините.

# 232
Аз пък се убеждавам, че никога няма да си сложа ни хармоника, ни радиес,  нито каквото и да е съдържащо калций. Долна челюст и скули оформям с реденсити 4 , на етапи, почти един милилитър разпределихме на два пъти и даже остана малко. Както и няма да ползвам канюла, никога повече.
Защо никога канюла?
Какво е отрицателното й действие?

# 233
То така или иначе, всичко се свлича с годините.
особено, ако свалиш някой кг положенето става...да се чудиш как да го напълниш това лице.
Моята кожа е тънка и суха ,но Хармоника ми понесе много добре, даже исках да сложа още 2 ампули и док ме върна да изчакам да минат 6 месеца за пълен резултат, пък то минаха вече 1,5 г. Нямах особен дискомфорт от канюлата,разнесе се перфектно.

# 234
особено, ако свалиш някой кг положенето става...да се чудиш как да го напълниш това лице.

Това се получава само при по-зрели дами (50+). При младите всичко се обира от само себе си, при отслабване. Такъв е моят опит и този на приятелки.

# 235
То и аз, дето се кълнах в Елансе, напоследък установявам, че не е моето. Да, кожата се уплътнява, както се казва канюла едва влиза, но не оформя добре.
Докато пък Радиес дефинира сякаш, но и с него около месец имах ефект на пълнене. Не ми хареса само къде ми се постави, иначе самия продукт окей.
Защо пък толкова заклеймяват Радиес?

# 236
Масаж на дълбока гневна бръчка?!😁
Успех!

Малко късно отговарям, сори за което.
Аз просто изразих мнение, не е нужно да се съгласяваш с него. Нека не превръщаме темата в за и против ботокса. Аз съм поддръжничка и на двата метода, като всеки си има предимства и недостатъци. Самата аз имам ботокс и филъри и правя и рутина, в която е включен доста масаж. Не съм установила филърът ми да е мигрирал или да е изчезнал, или ботоксът ми да е спрял да действ твърде рано. Напротив - всичко си седи на мястото, даже се учудвам колко време ми държи, а ботоксът ме държа към половин година за две единици, което е доста добре. Всяко едно от действията има място в рутината, нека не се настройваме за и против, те трябва да допълват грижата, защото кожата реално нужда и от двете неща.

Масажите на лице са супер , но са поддържащи при вече силно изявена мимика и ботоксът не помага на 100% камо ли масажи .😀

Аз имам силно изразена мимика (11—ката) и мога да ти кажа, че за последните 3—4 години, в които ги активно ги практикувам, лицето ми след масаж е като преродено. Правя ли ги редовно с последваща грижа и слънцезащита, никаква мимика не се задържа на лицето ми повече от едно денонощие (а аз много се мръщя). Отдавам го на това, че кожата ми явно е податлива на повърхностни пилинги, масажи, и просто такива методи дават страхотен резултат при мен, всякакво повехване, гънки, бръчки и т. н. изчезват. Единствено пигментацията не изчезва напълно, ама няма пълно щастие. Simple Smile Явно е до организъм и кожа.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 00:10 от emkaemka1

# 237
Денси имаше предвид, че с масаж бръчката надали ще изчезне.Не че не са подходящи за поддръжка.

# 238
Денси имаше предвид, че с масаж бръчката надали ще изчезне.Не че не са подходящи за поддръжка.

То не е само масаж, а цяла рутина от пилинги, маски, масажи, тейпинг и много други, които помагат да се случат нещата. Подготовка на лицето, парна баня, а у. Ритуалче си е.

# 239
Хармониката е слагана при един от най-добрите естетични дерматолози за мен д-р Георгиевски. Искам да кажа, че не е случаен лекар или такъв, който не знае как се прави. Има си позитиви продукта, пак казвам доста се уплътни зоната на челюстта, която за мен е проблемна предвид годините ми вече. Може би съм от късметлийките със супер слаби лица и се получи добре. Имам притеснения да не продължи да "нарастват" скулите и да се разширява лицето.
Категорично не е продукт за дами с широки, кръгли лица или такива с много тежки, плътни кожи.

Аз давам отзив година след нея, със същата структура на лице и кожа и същия ефект от Хармоника. (плюс изкарана бременност) - не нарастват скулите, но за мен този продукт ми запази кожата и въобще свежестта от хормоналната бомба на бременността. Кожата и овалът са ми супер, нямам свличания, плътна е. Слагах при д-р Георгиевски. Като спра да кърмя, планирам още една Хармоника, ботокс и може би малко филър в средна част и назо, защото съм се поизпила.

Общи условия

Активация на акаунт