Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 581
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
КРР, ти не си ли около 30 и какво свличане очакваш да имаш въобще?

И аз много мразя канюла. 1 път за околоочен контур и 2 пъти скулптра... устните са ми правели веднъж почти без обезболяващ крем.Това бих изтърпяла,но не и канюлата.

# 241
  • при Arctic Monkeys
Аз пък се убеждавам, че никога няма да си сложа ни хармоника, ни радиес,  нито каквото и да е съдържащо калций. Долна челюст и скули оформям с реденсити 4 , на етапи, почти един милилитър разпределихме на два пъти и даже остана малко. Както и няма да ползвам канюла, никога повече.
Къде поставяш реденсити 4.
Реденсити е твърд филър предназначен за скули и долна част.  Слагам в скули, брадичка и от двете страни на челюстта. Но моето лице е пълно, имам предвид, че имам стари филъри и просто добавям.

# 242
  • Варна
Получава ли се добре дефиниран jawline при теб по този начин?

# 243
karmacoma е пускала снимки и изглежда страхотно, стегнат овал и никакво отпускане в линията на челюстта, така че да, явно има ефект и работи лично за нея Simple Smile

Получава ли се добре дефиниран jawline при теб по този начин?

KPP, успокои ме, че няма да нарастват повече скулите. Така да се запази всичко още година, две, после ще му мисля, но определено ще ме е страх да сложа пак. Малко са непредвидими тези стимулиращи продукти. Може би филър в малки количества тук там.

# 244
  • София
Честно казано аз май предпочитам пък канюлата след посиняването на очите. ЗНам, че с канюла филът под око не се слага, но на мен ми е слаган и синки нямах. и Резултатът беше в пъти по-добър. Сега, 4мес след поставянето на другия, вече го няма, освен там, където не ми трябва, но се ужасявам, че трябва да повтарям и не знам какво да правя.
Сега друг въпрос, тъй като не знам защо, но чак оня ден оттук чух за поправката на gummy smile i паднали ъгълчета с ботокс. Изгледах и видеата- много интересни. Aз цял живот имам ужасно кривяща усмивка, която не понасям, носих шини 3 години сега и имаше съвсем леко подобрение, но пак изглежда супер зле. уж се старая да не се усмихвам много, но...прилагам снимка-тук и говоря, но като цяло съм така крива- ъгълчета надолу и оголени венци нагоре. Та понеже знам, че гъми смайл оправят основно ортодонти/зъболекари, всъщност се зачудих, понеже ще ходя при Каляшева за ботокс, дали тя би се справила с устата ми. Много ми е рисково мястото там, понеже ще е за първи път, ме е шубе да не взема нещо да стана мумия без усмивка, знам ли. В бг не намирам много инфо или снимки.
Та ако някой нещо може да ме посъветва към кого да се насоча?
Скрит текст:

# 245
Аз съм правила lip flip, което е различна корекция от gummy smile, но пак включва ботокс в горната устна. Ефектът според мен е минимален и няма особен смисъл.

# 246
Няколко супер известни инфлуенсърки си оправиха gummy smile с ботокс и им се получи повече от страхотно. Едната няма и помен. Аз си вдигам ъглите на устата с ботокс и също съм доволна.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 15:20 от densi

# 247
  • при Arctic Monkeys
Аз пък се убеждавам, че никога няма да си сложа ни хармоника, ни радиес,  нито каквото и да е съдържащо калций. Долна челюст и скули оформям с реденсити 4 , на етапи, почти един милилитър разпределихме на два пъти и даже остана малко. Както и няма да ползвам канюла, никога повече.
Защо никога канюла?
Какво е отрицателното й действие?
Напукани капиляри по хода на канюлата, които после борих с Алма лазер, та се позаличиха, но не съвсем.
Лазерът стопява филърите и това беше най-безсмислената история и пари на вятъра, ама нейсе.
От иглите също ми се пукат капиляри, но не по този брутален начин.
Дискомфорт и болка по време и след поставяне и дълго време след това. Имах чувството, че ми е разбил някой физиономията.
Неравномерно разнасяне на продукта в моя случай. Знам, че зависи и от лекаря, но и двата пъти при мен това беше резултатът.
С реденсити 4, поставен по начина, който описах си се стяга контура, разбира се, не изцяло, но аз съм възрастна вече и не очаквам челюст като на дъщеря ми.
Момичета, правете разлика при поставяне на различните продукти на различни по възраст лица. Това, което на 30-годишна жена ще стои ок, не е за човек на 50 като мен...
И пак не разбирам истерията по пълнене на лицата с калций, при положение, че има ХК, пептиди, собствена плазма и какво ли още не.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 12:42 от karmacoma

# 248
Ако е само ХК добрe, но не е

# 249
Предполагам да. При мен това се получи след поставяне на Новума, което е подобно на Радиес. Сдобих се с леки бузки, лицето ми изглежда малко по-широко - в скулите и челюстта. Надявам се този "ефект" да изчезне с времето.
А вашето подуване оправи ли се? Говорихте ли с доктора?
От доста време се каня да се сложа Скулптра или Хармоника, но все прочитам някакви отрицстелни коментари и се разколебавaм. Grinning

# 250
Здравейте, дами. Имам записан час за микронидлинг в ДермаАкт с цел заличаване на белези от акне. Четох в друг теми обаче някои противоречиви мнения, че възстановителния период е месеци след това, че остават дупки и хич не е толкова безобидна процедура, от друга страна в задните теми четох пък положителни мнения, може ли някой, който има опит да сподели?

Предварително благодаря! 🌸

# 251
Здравейте, дами. Имам записан час за микронидлинг в ДермаАкт с цел заличаване на белези от акне. Четох в друг теми обаче някои противоречиви мнения, че възстановителния период е месеци след това, че остават дупки и хич не е толкова безобидна процедура, от друга страна в задните теми четох пък положителни мнения, може ли някой, който има опит да сподели?

Предварително благодаря! 🌸

Здравей, аз си правих микронидлинг в Дерма акт и бях доволна от ефекта. Кожата ми се избистри малко, чак за белези не знам дали ще помогне, но..Иначе лицето ми не беше за показване 3-4 дена, беше доста зачервено и отекло

# 252
Вчера в "Колко ми даваш" участваше Кристина Димитрова, погледнах в гугъл на 64 години е. Много добре изглежда, според Вас дали е от някакви процедури или е играл скалпела?
Шията й обаче изглеждаше по-стара от лицето поне с 10+ години.

# 253
Аз скоро бях на едно събитие с Кичка Бодурова. Изглеждаше много добре, супер опъната и свежа, като някоя 40-45 годишна жена (макс 50 г.), а като й видях годините в Гугъл, се опулих. Сигурно е оперативно, иначе не си го обяснявам.
А, стоях на 1-2 метра от нея и доколкото успях, добре я огледах, но наистина беше много добре и в лице, и в тяло Grinning

# 254
Оставям едно видео за jawlines, който му се гледа.

https://www.youtube.com/watch?v=nqK3Xf907OM

И на мен това ми е проблем, та търся ефективни начини. Ами, прогнозата не е много оптимистична.

Общи условия

Активация на акаунт