Американски колеж - тридесет и първа тема

• 54 333
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
Никога не е бил обявяван такъв праг и това е абсурд да очаквате такава информация. Нищо не се знае. Подават се документи и толкова. Какво и как ще решат, никой не знае и така е било винаги.

# 166
  • софия
В първия пост ясно са описани стипендиите и условията за тях.

# 167
Споделям Simple Smile
Синковецът посети пролетната ваканция. Очаквах да ме нахрани мощно, че не си мръхлясва в стаята, и че му отнемам от ваканцията, но! Бях изключително изненадана, когато още първия ден ми сподели, че се чувства щастлив от това, че не е вкъщи и не играе на телефона, а вместо това се среща с нови хора и учи нови неща. Днес бе последният ден. Засегнатите теми, методите на представяне на материала, силно го впечатлиха. Споделям това, ако някой се чуди дали да запише детето си, ако има такава възможност, да не се колебае. След като още първия ден, тринадесет годишен младеж ми даде обратна връзка, че предпочита тези занимания, вместо "да си играя на телефона в леглото, мамо!".. едва ли е, за да ми угоди само Simple Smile

# 168
Уф, нека го докараме до записване...това време до 16-ти хич не минава!

Докарах се дотам да сънувам, че резултатите са готови:sweat_smile:

# 169
  • софия
Тази година арт фестът ще е на 07.06. (събота). Последен личен за нашето семейство.

# 170
Идва седмицата с чакани резултати! Велика, страстна буквално:)

Пожелавам успех и хубави новини!

В кой сектор на страницата на АК излизат резултатите?

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 18:35 от Compass

# 171
Би трябвало да се появи в раздел новини. Но така или иначе ще получите имейл с връзка.
Успех на всички!

# 172
Някой има ли представа колко часа утре ще продължи изпитът  PISA - природни науки? Като цяло нашият не иска да си изпуска редовните часове, но какво да се прави, избор няма..

# 173
Вчера получихме писмо за новите такси - 10040 евро, увеличение с 470 евро или 4.9%, как го изчислиха…
Преди много години имах един шеф, изпечен търговец и той ни учеше: “ако искате да продадете успешно и да изглеждате честни, трябва да използвате активни числа, да изглежда, че са плод на тежки сметки, никога закръглени суми и винаги нещо във формулата или резултата да завършва на 9” 😁

# 174
  • София
Да, малко са излишни подобен род неща. Решили -вдигнали. Какво ще направим ? Ще ги набием ли Joy

# 175
Някой има ли представа колко часа утре ще продължи изпитът  PISA - природни науки? Като цяло нашият не иска да си изпуска редовните часове, но какво да се прави, избор няма..

Моят син ми каза до 1 часа. Но за разлика от Вашия, той не иска да се връща в час след това. Не е от най-ученолюбивите Sad

# 176
Има резултати вече.

# 177
Статус: РЕЗЕРВА
Място в класирането за момичета: 116
И сега, нямам идея какво правим.
Но съм много горда, въпреки всичко.

# 178
  • София
14 място при момчетата. Без допълнителна подготовка, учи в ПЧМГ.

# 179
  • софия
Статус: РЕЗЕРВА
Място в класирането за момичета: 116
И сега, нямам идея какво правим.
Но съм много горда, въпреки всичко.
Въпреки кое? Браво на детето! Ако изберете, ще учите в АК 🙂 Само една година не е имало допълнителна покана.

Честито на всички!

Общи условия

Активация на акаунт