Американски колеж - тридесет и първа тема

• 54 364
  • 770
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Статус: РЕЗЕРВА
Място в класирането за момичета: 116
И сега, нямам идея какво правим.
Но съм много горда, въпреки всичко.

Много вероятно е, да сте вътре. Стискам палци!

Давайте още добри новини!

# 181
Ну Заяц,
Поздравления за детето! На 99.99% сте вътре. Изчакайте няколко дни. На следващото класиране ще ви поканят. До сега само 1 година не са канили резерви.

# 182
  • София
Само дето не са няколко дни, а към два месеца, но и аз мисля, че много резерви ще имат шанс да ги поканят

# 183
  • София
Статус: РЕЗЕРВА
Място в класирането за момичета: 116
И сега, нямам идея какво правим.
Но съм много горда, въпреки всичко.

Много вероятно е, да сте вътре. Стискам палци!

Давайте още добри новини!
Близнак 1 - приет, близнак 2 - резерва с шанс за прием Simple Smile

И сега редовния досаден въпрос - до коя резерва са приемали миналите години?

# 184
  • София
Само дето не са няколко дни, а към два месеца, но и аз мисля, че много резерви ще имат шанс да ги поканят
Даже май са към три месеца. Поне досега АК канеше първите резерви след излизане на първо класиране за държавните гимназии. Иначе и аз го броя прието детето. Simple Smile

# 185
Привет,

Резерва 145, момче
тест 38.02 %
есе 5.5 % ( толкоз си може да списва:))

Честито на приетите деца!

# 186
  • софия
Аш, трябва да погледнеш в предходни години какъв резултат канят и какъв е бил резултатът на последните приети на първо завъртане. И това пак няма да е най-обективно, но е ориентир.
Поканата не е по пол, а по резултат.

# 187
  • София
Аш, трябва да погледнеш в предходни години какъв резултат канят и какъв е бил резултатът на последните приети на първо завъртане. И това пак няма да е най-обективно, но е ориентир.
Поканата не е по пол, а по резултат.
Те според мен и процентите варират. Младежът резерва е с 45%

# 188
  • софия
Разбира се, че всяка година процентите са различни. А и в долната част на приетите разликата е стотни от процент.
Виж какъв е най-ниският процент на приети.

# 189
  • София
Доста варират процентите в годините. Зависи от изпита. Позицията в класирането е по-добър ориентир според мен,  макар и той да не е сигурен.

# 190
  • София
Хайде вече официално при вас с приет младеж 🥳

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 22:17 от Felis

# 191
Честито на приетите деца, на резервите стискам палци. За ориентир, номер две беше някъде към 130 място (не си спомням точно). Каниха два пъти, при второто беше в поканените.

# 192
Значи ние на 145 място нямаме никакъв шанс:(

Синът ме е разстроен, не е готино да падаш, ама това е част от пътя!

Аш, вие сте вътре, на 116 място си е сигурно:)

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 18:52 от Compass

# 193
  • София
Знам, че ще се повторя или подесетя 🤪, но тая емоция с приема в Колежа ме е ураганила в далечната 2012 с такава мощ, че и сега, като прочетох първите постове за приети деца, и си ревнах отма от вълнение и умиление. И така всяка година... Много ви благодаря, че споделяте, и благородно завиждам за безценните емоции! Честито на приетите и на макс да се насладите на отдъхването и спокойствието! Simple Smile

# 194
  • София
Значи ние на 145 място нямаме никакъв шанс:(

Синът ме е разтроен, не е готино да падаш, ама това е част от пътя!

Аш, вие сте вътре, на 116 място си е сигурно:)
хаха, ние не сме на 116 място, но пак имаме шанс, благодаря ти все пак. Много ми е нужна тази положителна емоция в момента.

Освен това единият от близнаците е приет на редовното класиране 😩 … ама нали са двама - двойна и тройна тревога е 😁

Общи условия

Активация на акаунт