Американски колеж - тридесет и първа тема

• 52 931
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
Разбира се, това го пропуснах, защото е било от моята младост - Пловдивската Английска, прототип на "Вчера", макар и той да е за Ловеч, но всички казват, че пловдивската английска е...
Велики сте, това е без съмнение. И тук във форума личи.
И напълно сериозно.

# 61
  • София
Просто Иван Андонов обогатява иначе невзрачната книга на Владо Даверов с някои неща и образи от нашата гимназия. Иначе сюжетът си е от истински случки от Ловешката.

И за да сме по темата, още навремето, преди векове, когато Дивака беше в Колежа, не спирах да си правя паралели и не съвсем и в мен се затвърди усещането, че Колежа е това, което в моята глава е най-близо до каквото търся за децата си в гимназиален курс, най-близо в съвременната реалност до моя си идеал Simple Smile

# 62
  • софия
Шарки, очаквам да ни организираш за споделяне на бозата. Честито за наградата Simple Smile

Успех на всички дечица в неделя и по традиция, най-вече на форумните ни кандидати.
Миленита и Мецан, догодина ще ви подкрепяме дружно и шумно, може даже и на място.
Тази година стискам палци на много любимо "мое" дете! Дано да бъде!

Миленита, много ми е хубаво като те "виждам"!

# 63
  • София
Да предложа един Ирландски пъб след средата на другата седмица?

# 64
Ей Sharky, какво хубаво предложение!

# 65
    • софия
    Аз да ви кажа много харесвам Мама Миа на Шишман. Има опция да ни съберат на голяма маса, хайде да отидем там? Съвсем егоисти§но казвам, че там ми е по-вкусно от ирландския пъб. Иначе, където кажете всъщност, звинявам се за разбутването.

# 66
    • София
    Аз съм ОК навсякъде, само другите да кажат къде.

# 67
    И аз съм ок, където кажете, само да е след сряда.

# 68
    И аз съм Ок, също да е след сряда

# 69
    • София
    Юхуууу, и аз така. Където кажете и за след сряда. Ехааа, аз откога не съм ви виждала… май от ирландския преди три години… или повечв? Бррр, ужас, как фърчи тва гадно време.

# 70
    Е, за съжаление, няма как аз да дойда, вие сте само жени...неприлично ще е някак си. Аз си имам жена, която много обичам и на която обаче не й е фикс-идея АК...та няма как. Обаче - мислено ще съм с вас, да знаете, с фокуса на мислите АК, но и за всичко друго - ми че с Миленита и много други тук сме духовно много близки. Няма как да ви видя физиономиите на живо в някой пъб, защото сме от различен пол и не върви тази работа. Обаче мислено ще съм със вас.

# 71
    • София
    От сто падинки вода, да не си признае, че го е страх Simple Smile от нас, да не му прегризем гърлото. На мъже и жени ще си играем, ако сме млади и необвързани и сме на фаза "търсене". За всичко останало сме просто хора и няма какво да се натоварваме с джендър роли и прилично-неприлично. не сме на седянка през 18 век, да пърхаме с клепачи и изчервяваме бузи. Виж, Ежко никога не го е било страх от нас.

# 72
    Мецан го е страх, мен не ме страх:) ...
    Но нека първо от кандидат, да стане колежанин моят синковец.

И с радост ще дойда да получа съвети и мнения. Стига да приемате "зайци"

# 73
    Добре, ако ни приемат, тогава ще дойда🤣
    Ми така де, да не слагаме каруцата пред коня.

# 74
    Хайде момчета, не сме изяли никой до сега, мнооого готини лелки сме, няма страшно 😆🤣

Общи условия

Активация на акаунт