Американски колеж - тридесет и първа тема

• 52 860
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз го пазя, дай ми мейл.

# 691
  • София
Имам въпрос към родителите, които вече са изпращали абитуриенти в АК (не ми се смейте, имам причини да питам отсега). Каква е в общи линии организацията в деня на бала? Къде и кога се събират децата?

# 692
Защо да се смеем, нормален въпрос задаваш. Първо, преди да обясня да кажа, че от колежа изпращат график на всички събития около завършването, мисля беше края на април.
Имат ласт бел, това е последния учебен ден преди последните файнъли. Вечеря в колежа, мисля че беше от 18.00 часа. Официалното връчване на американските диплома, цервмония на която са поканени и родителите.
В деня на същинския бал, който беше от 19.00 часа в Шератон, в 17.00 се събираха в двора на колежа за снимки, след това за кратко са минали през Невски и от там в ресторанта, мисля до 11.30. И разбира се след това в Маринела на дискотека. Моята дъщеря с приятели се бяха организирали и запазили една стая в хотела, за да се преоблекат, дори са подремнали два часа и в 11.00 часа на следващия ден освободиха стаята.
Ако имаш нещо друго по-конкретно питай.

# 693
  • София
Много благодаря, точно времевата линия на самия ден на бала ми трябваше. Мислех, че се събират директно пред Шератон.

# 694
Събирането в колежа си беше съгласно графика, но може и директно пред Шератон да се отиде. Нищо задължително няма ☺

# 695
  • София
Може ли да попитам някой, чието дете се е подготвяло в Лого-3, дали имате мнение за Милена Янкова? Щерката ще е при нея за подготовката за есе и четене с разбиране. Видя ми се доста симпатична жена, въпреки, че моята нещо доста се е стреснала от нея (това в никакъв случай не го приемам за лошо).
По математика още не знам името на учителя.

# 696
  • София
Може ли да попитам някой, чието дете се е подготвяло в Лого-3, дали имате мнение за Милена Янкова? Щерката ще е при нея за подготовката за есе и четене с разбиране. Видя ми се доста симпатична жена, въпреки, че моята нещо доста се е стреснала от нея (това в никакъв случай не го приемам за лошо).
Мнението е силно положително Simple Smile

# 697
  • Софето
И двете ми деца бяха при нея, много я харесваха и резултатите им бяха много добри.

# 698
  • Sofia
Дъщеря ми също беше при нея.

# 699
  • София
Моята дъщеря сега ходи при нея и направихме всичко, за да я запишем точно при нея, защото тази жена преди сто века направи невъзможното: научи неграмотния ми син да пише есета, да се изразява грамотно и преобърна отношението му към езика. В края на миналата учебна година се видяха двамата след не знам колко години (над 12 мисля), като отидохме с молба да запишем сестра му при нея, и тя ни отдели цял час. Беше много вълнуваща среща и голяма емоция и за трима ни. Та, да, за мен Милена Янкова е прекрасен учител и човек, който много уважавам, а колко съм ѝ благодарна, не мога да опиша.

# 700
Вярно ли е, че 12кл завършват на 30април? Това включва ли файнълите, или те са след тази дата?

# 701
Файнълите са след тази дата.
Мисля тази година ласт бел беше на 02.05, от 5.05 до 16.05 бяха файнълите, и матурите следващата седмица.

# 702
Може ли да попитам родителите чиито деца учат в колежа и не са били в математическо училище. Къде ги записахте на математика? Става въпрос за София.

# 703
В Регалия.

# 704
При Хасъмска става ли?

Общи условия

Активация на акаунт