Американски колеж - тридесет и първа тема

• 53 715
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
И на нас ни предстои избор между колежа и ТУЕС.

# 601

И ние го мислехме това, но за щастие взехме правилното решение.

# 602
  • София

И ние го мислехме това, но за щастие взехме правилното решение.
Колежа? Simple Smile

# 603
Поздравления на приетите деца, дано да е тяхното място! 😊
Гадамер, а къде си избра девойката?

# 604
И моята дъщеря е приета, но не иска.  Има време да помисли, но не храня надежди да избере Колежа.

Щом тя не иска, а помня, че и ти много пъти си писала, че не харесваш Колежа, няма какво да му мислите 😀

# 605
Честито на поканените деца:)
Заяц и Аш, много се радвам за Вас, каквото и да решите ще е избор от най-доброто!

# 606
  • София
Честито на поканените деца:)
Заяц и Аш, много се радвам за Вас, каквото и да решите ще е избор от най-доброто!
Решихме 😁. Днес записахме братко в  Колежа и наесен ще сме с двама осмокласника - сестра и брат Simple Smile

# 607
  • Отвъд алеята зад шкафа
Поздравления на приетите деца, дано да е тяхното място! 😊
Гадамер, а къде си избра девойката?

Избра 2 АЕГ. Това й беше желание още от преди и не го промени.

С баща й казахме, че нямаме нищо против да избере Колежа, но детето само си решава. Аз имам резерви дали за нея е подходящо. За кака й щеше да е супер, но не я приеха, а малката я приеха, но не е за нея. Не е вярно, че не харесвам Колежа, по-скоро имам резерви за някои неща, особено по отношение на малката. Както и да е, тя си взе решението.

Аш, успех на твоите колежани!

# 608
И ние днес взехме документите за записване. Утре ще ги върнем подписани и попълнени. А сега чертая маршрути в бг мапса  и лошо ми става как ще го измисляме пътуването.

# 609
  • София
Честито, Ну Заяц!

И нашият маршрут е епичен - 2 линии на метрото и после трамвай - час минимум. Нищо, да свикват.

# 610
Аш, благодаря! Честито и на Вас!  И при нас би било над час ако е само с градски транспорт.

# 611
  • София
Gadamer, едни леки 5 години ще си изкарате - сравнявам как я караше моя синковец vs. неговите приятели във 2-ра АЕГ. Дали е net positive или net negative ще пишеш след 6-7 години.

# 612
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, разбрах за chill атмосферата във 2 АЕГ, звучи точно като за малката ми дъщеря. Тя без усилия постига резултати.

# 613
Здравейте, някой да е получавал договори за новата година? Ще пътуваме и ми се искаше да отметна това, ама…

Би трябвало да ги получите до края на работната седмица. Аз днес получих съобщение от Спиди. Междувременно се бях свързала и с администрацията на Колежа и те потвърдиха, че ще изпратят документите в рамките на седмицата.

# 614
Въпрос към по-запознатите с Колежа назад във времето. Има ли шанс за още поканени деца и дали биха стигнали до тези с резултати около 41 %

Общи условия

Активация на акаунт