Facebook / Фейсбук – 9

• 14 403
  • 368
  •   1
Отговори
# 270
Обикновено винаги разбирам кога някой има повече профили и му ги блокирам всичките. Ще се изненадате, но ФБ ми е предлагал за приятел втория профил на някого. Ако няма снимка много лесно се ориентираш по коментари, които е писал. Радвам се, че вече не ползвам ФБ.

А има възмоност ако не ти е блокиран профила,примерно потребителя да е ограничил профила ти,пак е като вид блокация ама не съвсем,на мен един дето ми беше в контактите беше направил същото ,но през основния ми ФБ не го виждах,направих си един друг и можех да му разглеждам профила.

# 271
При мен се получи така, че дискутирахме много в една група. После този профил се включи в дискусията. След това фейсбук ми го предложи. Стори ми се познат заради дискусията. Пуснах му коментарите. Двата профила споделят разни лични данни, които са идентични и се подкрепят един друг при спорове и дискусии… всичко води към един човек с два профила. Както казах горе се радвам, че съм out. Цялото това пристрастяване да имаш по няколко профила или пък моето търсене и разследване … нищо от това не е нормално.

# 272
  • Sofia
Зависи как гледаш на нещата. На мен въобще не ми пука кой колко профила има или дали някой ме шпионира. Отгоре на всичко, акаунтът ми винаги е бил публичен – почти всичките ми снимки и публикации са видими за аудиторията.

Сега, ако даден човек страда от паранои или обсесии, със сигурност участието в подобни платформи може да му навреди.

# 273
Пак бутат нещо във фейсбук,челнувам в доста групи там,но не мога да пиша в нито една,пише в момента не можете да ползвате тази фунцкия,как е при вас ?

# 274
Навсякъде мога да пиша.

# 275
Явно е било нещо временно , и при един приятел също ми каза че не може ,вече са го оправили. Благодаря Simple Smile,искам да питам друго, когато видя интересно клипче в фейсбук, от рода някой пуснал музика или друго ,свалям ги през сайта fdown.net ,но има някой въпреки че са там ,не ми дава да ги свалям и ми показва някакво съобщение в червен цвят,как да ги свалям на компютъра ? мерси.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 00:21 от furforan

# 276
Здравейте, някой знае ли как се скрива броя на приятелите - не конкретно хората, а общия им брой в списъка? 🙄

# 277
Здравейте, някой знае ли как се скрива броя на приятелите - не конкретно хората, а общия им брой в списъка? 🙄
Не може вече! Видим е за всички! Както повечето ни направиха създатели на цифрово съдържание😅

# 278
Не може вече! Видим е за всички! Както повечето ни направиха създатели на цифрово съдържание😅

Забелязах обаче, че има профили, на които тази информация липсва 🤔

# 279
  • София
Здравейте, вчера ми хакнаха профила във фейса. Два час някой сменяше паролата, а аз след него отново сменям.
Накрая фейса ми премаха профила...
Моля за помощ, от вчера се опитвам да намеря къде да обжалвам това решение.

# 280
...от вчера се опитвам да намеря къде да обжалвам това решение.
https://www.facebook.com/hacked

# 281
  • София
...от вчера се опитвам да намеря къде да обжалвам това решение.
https://www.facebook.com/hacked

Не става от тук.
Иска някак си през инстаграм да обжалвам..

# 282

Забелязах обаче, че има профили, на които тази информация липсва 🤔

Някъде в настройките.
Виж някъде настройка и поверителност, после Проверка на поверителността
 И там кликни на кой можа да види какво споделяте.

# 283
Нямам представа как става през Инстаграм, потърси в Гугъл, ето още една възможност
https://www.facebook.com/help/203305893040179

# 284
При мен преводача от английски на български вече месец не работи... Кофти.

Общи условия

Активация на акаунт