Facebook / Фейсбук – 9

• 14 656
  • 375
  •   1
Отговори
# 360
Привет. Като премахна някого от приятели, но след това сме писали по Месинджър, той вижда ли кога съм на линия? Защото аз него не...

# 361
Привет. Като премахна някого от приятели, но след това сме писали по Месинджър, той вижда ли кога съм на линия? Защото аз него не...

Би трябвало да се виждате взаимно когато сте на линия, освен ако не сте се блокирали, също така има опции да не виждате даден потребител..

# 362
Здравейте, моля за помощ, администратор съм на група и искам да направя анкета. Изгледах видеа как  се прави това, но при мен липсва опцията "създай анкета".
Какви други варианти имам?

# 363
Здравейте, моля за помощ, администратор съм на група и искам да направя анкета. Изгледах видеа как  се прави това, но при мен липсва опцията "създай анкета".
Какви други варианти имам?

Хм, това е странно...аз съм модератор на няколко групи и "анкета" в различните е само на различна позиция, под поста, който искате да напишите..или в началото или в средата;

Друг вариант ако съвсем наистина нямате- да я направите в Гугъл докс, и най-простия вариант - изброявате опциите и да гласуват с емотиконите за реакция.

# 364
Здравейте, интересувам се как може да се махне пин код в месинджър?

# 365
Имам една тъпа драма с месинджъра.
Когато ми пише някой и телефона не се използва, няма известия или писукания. Просто светва екрана, че има нещо. Но дали е мейл, вайбър или фб, не се знае. Много са дразнещи, та съм ги изключила.
Проблема е като пиша по месинджъра. Издават се звуци. При писане. Тоест пиша нещо, като натискам да изпратя.
 И като ми пращат отсреща също.
Но не искам също, даже като ми виждат какво пиша пак ми дава дзън. Като ми пишат ей сега пак пиу пиу, че пише.
Ей това искам да изключа, че е дразнещо и не искам да се чува.
Опитах в настройките на чата. Заглуших звуци, не става.
Като отворя клавиатурата и дам настройки и после предпочитания пак не става, то се оказва, че и изключен.
Ама си има звуци.
Как да ги разкарам.
Единствения начин е да намаля на телефона всичко, но ако ме търси някой няма да чуя. Може и да забравя да увелича после всичко, това  е досадно.

# 366
# 367
На вас изчезна ли опцията restrict в Месинджър? Не я намирам, а ми беше полезна.

# 368
# 369
Имам въпрос. Даден човек е докладвал чата ми с него. Сега като вляза, ми излиза съобщение, че не спазвам правилата. Какво мога да очаквам оттук нататък - като мине даден период ще се махне ли това съобщение, или ще ми спрат акаунта. Изобщо, как се прилагат санкциите

# 370
  • Deutschland
И на мен ми стои нещо такова, даже ме знам защо са ме наказали.

# 371
Хора, ама това в месинджъра ли?
И колко време сте така?

# 372
  • Deutschland
Не, в самия ФБ профил. Видях, че от май 2024 съм с предупреждение. Успях да открия защо. Публикувала съм линк от статия, в която пише за  убийството на полицай в Германия. Понеже убиеца е ц..., някой ме е натопил за расизъм и така.

# 373
  • София
Не, в самия ФБ профил. Видях, че от май 2024 съм с предупреждение. Успях да открия защо. Публикувала съм линк от статия, в която пише за  убийството на полицай в Германия. Понеже убиеца е ц..., някой ме е натопил за расизъм и така.
Може и самият алгоритъм да е решил така, мен преди няколко месеца ме наказаха за неща, които съм публикувала преди десетина години и повече... Просто ИИ като се задейства, казвала съм неведнъж, че с различен аршин се мери в тази социална мрежа.

# 374
От май досега? Значи това нещо ще си седи така постоянно? Ужас. А какво ще стане, ако втори път наруша. Ще ми спрат акаунта ли?
П.П. Наистина наруших, ама един над 30-годишен се върти около 14-годишната ми дъщеря и аз му написах в месинджъра, че ще му извия врата. А той "миличкият" ме блокирал и ме докладвал. А аз често използвам месинджъра за служебни цели и ако заради това ми спрат акаунта...

Общи условия

Активация на акаунт