Facebook / Фейсбук – 9

• 21 313
  • 505
  •   1
Отговори
# 495
Ако нещо сте публикували или някъде нещо сте казали за него и човекът е прочел..не знам

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 11:10 от ДХ3

# 496
  • Sofia
А от къде се вижда, че разглеждам профила му, който е публичен? И как ме блокира след като не съм му нито последовател, нито приятел?

Това ние няма как да го знаем. Simple Smile

# 497
Ако се познавате, просто по име те блокира. И аз имам такива блокирани, не искам да ми гледат нищо от профила.

# 498
От преди 2 дена - влизам си в мобилното приложение и фонът ми се е сменил на бял, а аз го държа на черен. Днеска забелязах, че ми е активен и онлайн статуса, а аз го изключвам. Няккаъв ъпдейт да е имало и да се е върнало към началните настройки?
Много странно.

# 499
Дали се оправи онзи бъг на ФБ да изпраща самосиндикално покани за приятелство ?

# 500
Дали се оправи онзи бъг на ФБ да изпраща самосиндикално покани за приятелство ?

Не са покани, а предложения за приятелство.

# 501
  • София
Точно покани са си, а не предложение. При мен продължават, но не както беше. Аз получвах по 20 + покани на ден. Сега по една-две за седмица.

# 502
За покана за приятелство ми е въпроса

# 503
  • София
Идват. Но умерено 🤣. Не им обръщам внимание.

# 504
Здравейте. Имам нужда от помощ. Телефонът ми е на англиски и не мога да се справя. Искам да забраня някой да публикува нещо (поздравления и др.) на стената ми.
Бихте ли ми помогнали като ми посочите стъпките.

# 505
Бреза,
Трите чертички - Setting and Privacy - Audience and Visibility - Profile and tagging - Who can post on your profile - и тук избираш Only me.

Общи условия

Активация на акаунт