Отзиви за фитнес гривни и smart watches 2

• 6 969
  • 150
  •   1
Отговори
# 30
Няма как да замениш смартфона с часовник. Може би някога ако развият интерактивни холограми може и да стане, сега не

# 31
  • Сред мелниците
Нетфликс на часовник е много полезен, защото през часовника си сменяш музиката или подкаста
без да си вадиш тел. Ползваш слушалки естествено.
Моята чуденка се реши взех  Forerunner   965
 и засега  съм много доволна.

# 32
Някой с гривна amazfit? Кой модел бихте препоръчали ?

# 33
  • На изток от Ада
Някой с гривна amazfit? Кой модел бихте препоръчали ?
аз Съм с active. Много съм доволна

# 34
  • 1st floor
От миналата седмица имам някакъв проблем с батерията на Venu. Признавам, че не очаквах, защото носих над три години предишния модел и до последно беше като нова. Чудех се дали не е зарядното, защото забелязах, че зарежда до 55-65% и после спира. След известно ръчкане достига 100%. Обаче ми направи впечатление, че пада по-бързо от колкото преди. Сега съм го заредила в понеделник и ще чакам да падне до край, за да видя колко дни ще издържи. Часовникът е още в гаранция, но сигурно батерията не е включена.

# 35
Здравейте, искам да попитам някой има ли Garmin forerunner 255 sport watch, и ако, да хубав часовник ли е?

# 36
  • Варна
Всеки часовник със сим карта може да се ползва като телефон. Въпросът е колко удобно би ви било.
При контакти няма търсене, ами само скролване; писане е почти невъзможно на тези екрани и мини букви; часовник без вързан телефон е страшно ограничен откъм приложения; търсене на каквото и да е в интернет забравяте и още много.
Идеята ако е да може да се излиза само с часовника в определени случаи по-добре си вземете 2 карти с един телефонен номер отколкото да разчитате само и единствено на часовник.  Това решение едва ли би било удобно и трайно.

# 37
  • София
С мъжа ми сменихме смарт часовниците, ѝ двамата сме с Huawei GT (4 и 5). Обаче, не успяваме да ги свържем със Strava. Т.е. свързани са 2те приложения, но тренировките му не се прехвърлят в Strava от Huawei Health. Някой с опит?

# 38
Вижте дали е правилна настройката за синхронизация. Аз също съм с Huawei health, но предпочитам да прехвърлям към страва през health sync, платено приложение е , но аз го имам още от времето когато Huawei health не се връзваше със страва. Но реално и през самия хелт си прави връзката

# 39
  • София
Вижте дали е правилна настройката за синхронизация. Аз също съм с Huawei health, но предпочитам да прехвърлям към страва през health sync, платено приложение е , но аз го имам още от времето когато Huawei health не се връзваше със страва. Но реално и през самия хелт си прави връзката
Свързани са приложенията, активирана е синхронизацията, но не става. Sad Не се прехвърлят тренировките.

# 40
Е нямам никаква идея защо така, при мен си прехвърля автоматично, дори тази сутрин тичането се прехвърли директно от huawei health към strava

# 41
  • София
Благодаря за информацията за Health Sync, инсталирахме го и вече се синхронизират успешно! Simple Smile Явно без посредник не работят още 2те приложения.

# 42
Работят си и двете синхронизации,  ако забравя да синхронизирам през Health Sync, то при първото ми влизане в Hiawei Health спортната активност се качва в Страва. Тъкмо така ми се случи вчера или онзи ден и ми направи добре впечатление, че вече като се синхронизира директно от huawei health, то до скоро в страва излиаше заглавие на дейността - huawei health activity за абсолютно всичко, аз и затова ползвах health sync, обаче сега последните активности дето ми се качи директно вече са наименовани спрямо спорта - тичане на открито и колоездене на открито.
Между другото в health sync има настройка да се променя разстоянието и други неща спрями изчисления в страва, та ще си правя сравнения как се синхронизират активностите по двата начина.

# 43
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате часовник/гривна за измерване на крачки и сън?
Не желая да е скъп, но все пак да ми върши работа.

# 44
Щом само за крачки и сън ти трябва и по възможност бюджетно, няма смисъл да е часовник, вземи гривна. Хем и по-рядко ще зареждаш.
На Xiaomi може да погледнеш или Honor Band, като че ли тези от бюджетните си струват най-много.

Общи условия

Активация на акаунт