Термин Ноември 2025

• 29 597
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Нещо съм настинала, леко ми дразни гърлото, носа ми се запуши, кихам и главата започна да ме боли. Личната не ми вдига и не ми отговаря на съобщенията, АГ-то ми е в чужбина и не отговаря, бихте ли ме посъветвали какво мога да приемам. По приложение съм 6+5 г.с. Четох за Биозин мама, Исла мус и Naso Libero.

# 181
От кога мислиш да се пускаш в болничен?

Бързо оздравяване на всички 🤗❤

Ами аз ходя още на работа, където съм споделила с прекия и главния си ръководител, и няма как да нося особено по-различни дрехи на този етап. След ФМ ще споделя на всеослушание, то тогава ще е и наближило време за излизане в болнични и няма как.

# 182
Излезна и моето ЧХГ но малко съм объркана как да разбера дали има нужда да го повторя ?

# 183
До Великден настояваше докторът, но го склоних поне до Гергьовден, когато ще съм в 16 г.с.
Дано не се наложи друго.

# 184
И моя спомена за нещо такова, с първата бременност нямаше толкова рано,освен ако няма медицински причини, да не е нещо ново въведено или 😀

До Великден настояваше докторът, но го склоних поне до Гергьовден, когато ще съм в 16 г.с.
Дано не се наложи друго.

# 185
Има значение какво работиш, най-вероятно? Аз не съм на същата работа, както при първата си бременност. Нито се чувствам по същия начин, за жалост.

# 186
Здравейте, да се похваля, че при мен стойностите на ЧХГ се удвояват, така че вече официално съм част от клуба Simple Smile Преизчислен термин (с приложение): 23.11
Другата седмица пак съм на лекар и се надявам вече да се види
Честито 👣❤️ и моят термин е за 23.11

# 187
Честито! 🤗 ЧХГ се повтаря след 48ч да се види дали се удвоява

Излезна и моето ЧХГ но малко съм объркана как да разбера дали има нужда да го повторя ?

# 188
Здравейте и от мен! Аз съм с първи положителен тест от вчера и с два дни закъснение! Притеснявам се много,защото ноември месец имах спонтанен аборт в 7ма седмица! Сега съм леко болна с болки в гърлото и отпадналост и незнам какво да пия! По изчисления на калкулатора съм в 5 гестационна седмица! Термин 28ми ноември!

Аз имах притеснения за цистит понеже често го хващам, които споделих с д-р на първи преглед 5+4. Каза ми, че е изключително важно да се пазя първите няколко месеца и при най-малките оплаквания от вирус, грип или бактерия да отивам на лекар. Също така ми изписа биозин мама профилактично, за да подсиля имунната система. Чувала съм много добри отзиви за него.

Съветът ми е, запази спокойствие, но отиди на лекар възможно най-скоро. 💗 Парацетамолът между временно няма да ти навреди.

Много ти благодаря за съвета, относно парацетомола, много се чудех дали да пия но сега ще пия ☺️ преглед ще си запиша в понеделник 🙂

# 189
Момичета, имате ли някакви симптоми - аз този път май само гадене и болки от време на време. Първия път имах доста болезнени гърди.

# 190
Мен гърдите ме убиват от около седмица, а коремът ми се наду като балон за няколко дни 😄 Притесняват ме малко болките в корема като стрелички я от ляво, я от дясно, понякога като предменструални, но днес бяхме на лекар и обясни, че е нормално съвсем в началото. Изписа ми но шпа, ако съвсем не се търпи. Терминът се затвърди като 22.11 🥰

# 191
Аз все още откъм симптоми съм съвсем обрана - подуване, газове, бодежи в областта на матката и това е. Аз също съм на но-шпа, идеята не е само като стане нетърпимо да се пие, а през цялото време, тъй като предотвратява контрактирането на матката, което не е полезно в начална бременност.

# 192
При мен засега е доста ок със симптомите - болки като предменструални, които сякаш започват да отшумяват, пълни гърди (този ми е любимият 😃) и съм леко зла с мъжа. Засега, за разлика от предния път с дъщеря ми, не съм напълняла и не съм гладна. Съвсем леко ми се издува корема вечер, но аз първия път качих ужасно много (27кг), с доста усилия си върнах формата и сега съм изключително внимателна с храната. Казах на треньора си и ще продължа да спортувам максимално дълго, стига докторите да не забранят

# 193
Момичета , знаете ли дали може да се консумира  ленено семе , защото някъде пише , че става другаде ,че не става вече изядох 2 с.л с кисело мляко , но ме схвана нещо от ляво в яйчника и се притесних след като прочетох , моля ако знаете да ми кажете . 🩷

# 194
Ани, препоръчителната доза за лененото семе е по 1-2 супени лъжици на ден. Полезен е, но не трябва да се прекалява, тъй като може да повлияе на хормоните. С тази доза по никакъв начин не си си навредила, а тези пробождания са напълно нормални, че бобчето се намества още.

Общи условия

Активация на акаунт