Термин Ноември 2025

• 29 608
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Много благодаря , защото някъде пише става другаде не става 🩷

# 196
Здравейте🌸,
Доста се чудех дали да пиша в темата, но реших все пак да го направя. Чудех се, защото съм още в шок и с много объркани чувства. Имам Януарче 2024 - (преди да родя исках 3 деца), но след като се роди тя ми е толкова свидна и мила, че реших, че не искам повече деца(поне към момента бях с такова мислене). На 20ти март (31 ден от цикъла, като ппц ми идва между 30/33 ден) какво ме бутна не знам имах един останал тест у нас(съвсем обикновен лентичка- с такъв разбрах, че съм бременна и първия път) и честно изобщо не очаквах втората черта излезе още преди да стане една минута. Беше голям шок защото не очаквах и е станало точно от 1 път, а при първата бременност се случиха нещата след две години опити. Усмихнах се като видях теста, но шокът беше много голям. После като гледах дъщеря ми на 1г.2м си поревах та тя е още толкова малка, аз не я оставям на никого и не искам. Започнах да си мисля как не искам да я оставям като дойде момента за раждане, притеснявам се да не ми забранят да я вдигам и нося и тн. И бях и все още съм с много смесени чувства за бременността(дали я искам или не), макар че лека полека май започнах да я приемам. За преглед си записах час чак на 11ти Април, за да е минало известно време. Та така де малко дълго стана, извинявам се🌸
На всички пожелавам успешна бременност и до финал Simple Smile

# 197
Ооо, колко мил коментар... 😭❤ Да ви е жива и здрава мъничката и лека бременност! Ние също не сме оставяли баткото, който е почти на три години, на никого и на мен също ми минават такива мисли понякога, но като се сетя как ще са близки, ще си играят, дори и да се карат, ще знаят, че имат едни други през целия  живот.. ❤ Аз не си представям живота без моята сестра и не исках той да бъде сам..

Здравейте🌸,
Доста се чудех дали да пиша в темата, но реших все пак да го направя. Чудех се, защото съм още в шок и с много объркани чувства. Имам Януарче 2024 - (преди да родя исках 3 деца), но след като се роди тя ми е толкова свидна и мила, че реших, че не искам повече деца(поне към момента бях с такова мислене). На 20ти март (31 ден от цикъла, като ппц ми идва между 30/33 ден) какво ме бутна не знам имах един останал тест у нас(съвсем обикновен лентичка- с такъв разбрах, че съм бременна и първия път) и честно изобщо не очаквах втората черта излезе още преди да стане една минута. Беше голям шок защото не очаквах и е станало точно от 1 път, а при първата бременност се случиха нещата след две години опити. Усмихнах се като видях теста, но шокът беше много голям. После като гледах дъщеря ми на 1г.2м си поревах та тя е още толкова малка, аз не я оставям на никого и не искам. Започнах да си мисля как не искам да я оставям като дойде момента за раждане, притеснявам се да не ми забранят да я вдигам и нося и тн. И бях и все още съм с много смесени чувства за бременността(дали я искам или не), макар че лека полека май започнах да я приемам. За преглед си записах час чак на 11ти Април, за да е минало известно време. Та така де малко дълго стана, извинявам се🌸
На всички пожелавам успешна бременност и до финал Simple Smile

# 198
Ахха, на прав път си. Нормално е да ти отнеме някакво време, но вече приемаш новината Blush

И за дъщеря ти, и за теб самата ще бъде по-добре с още едно детенце. Ще си бъдат винаги другарчета с тази малка разлика Hug

А и ако всичко е наред, ще можеш да си я вдигаш. Нямаш причина да вярваш, че няма да бъде така Blush

# 199
  • Ботевград
Привет от още една дооооста подута(като в 5месец).. И от вчера гърдите ми ще се пръснат🤢 Имам още 2 дни до прегледа и вече нямам търпение 🫠Болките в корема отшумяха.. Апетит имам доста добър 🤐
Първите ми две дъщери са с разлика 1.8г и сега, като са големи вече се радвам, че съм взела това решение😎 Така, че смело ахха 🍀Момичета, вие казахте ли вече радостната новина.. И ако да на кой🙄

# 200
Освен на съпруга ми (на който показах домашния тест още като видях двете чертички), съм казала само на една приятелка, за която познах, че е бременна още преди тя да разбере. На семейството мислим да кажем по Великден, а на приятелите - след това.

# 201
Момичета искам да ви попитам, кога започнахте с гаденето и другите симптоми, аз съм от 3 дни съм с положителен тест, но все още нямам симтоми, освен леки болки в кръста и то не постоянни и газове, гърдите ми са леко подути! При вас кога започнаха симптомите! По калкулатора от приложението съм в 5 седмица

# 202
  • София
На никой не съм казала.
При мен гадене няма. Само гърдите ме болят.

# 203
Гърдите ми са чувствителни, но не ме болят. Гади ми се спорадично в някакви ситуации само, не е постоянно или всеки ден. Още си имам разни болки в областта на матката и яйчниците и съм доста издута. Като бонус съм се изпъпчила. Но няма да се оплаквам, не са някакви сериозни оплаквания това Simple Smile Засега съм си добре, надявам се така и да си остане положението.

Аз не крия много. Понеже имаше драма около опита да забременея, някои от близките и големите деца бяха в течение и съответно вече знаят. Вълнуваха се с мен за тестовете Simple Smile На останалите по-близки приятели и семейството ще кажа след прегледа. Всички останали ще разбират в движение по-натам Blush

# 204
Привет от още една дооооста подута(като в 5месец).. И от вчера гърдите ми ще се пръснат🤢 Имам още 2 дни до прегледа и вече нямам търпение 🫠Болките в корема отшумяха.. Апетит имам доста добър 🤐
Първите ми две дъщери са с разлика 1.8г и сега, като са големи вече се радвам, че съм взела това решение😎 Така, че смело ахха 🍀Момичета, вие казахте ли вече радостната новина.. И ако да на кой🙄

И при нас живот и здраве разликата ще е 1г.10м. И много се притеснявам, защото първото раждане беше секцио и сега това също с тази малка разлика. Надявам се бързо и лесно да се възстановя. Предполагам е било доста трудно в началото, нали🫣

Иначе за споделянето, с първата бременност изчакахме, правехме пренатален тест за да сме сигурни, че всичко е наред и сега пак така ще постъпим. Даже ако зависи от мен и повече бих изчакала, но предполагам рано ще започне да си личи😁

# 205
И ние мислим по Велик ден да кажем на роднините.Иначе ми се гади от една седмица и гърдите ми са много чувствителни.Трета бременност ми е и корема ми е за 4,5 месец😅
1кг отгоре,имам апетит😬🍀

# 206
И ние още на никого не сме казали, още малко ще изчакаме поне. Иначе за симптомите - 4 и 5 седмица си бях абсолютно добре, единствено имах леки болки долу. От 6та седмица вече започна гаденето и липса на апетит, не съм повръщала, но едва ям. Това ми е симптомът, не ме болят гърдите въобще.

# 207
Аз съм в 7 седмица и още от началото ме болят много гърдите, много ми се гади, нямам никакъв апетит, боли ме и мен все едно ще ми идва и съм се опъпчила и подула яко 😅 Казахме на родителите ни и на най-близките ми приятелки след като чухме сърчицето 🤗😍

# 208
  • София
Записвам се и аз за темата, за сега като симптоми имам подуване, понякога подръпване под корема и чувствителност в гърдите.
Гадене съм имала само една сутрин, някъде в 5 г.с.

# 209
Моето гадене започна съвсем леко в 5+2 седмица. От днес съм 6 седмица и гаденето е малко повече. Оправя се малко като хапна. 😁 Не съм повръщала иначе....за сега! 😅 Болят ме гърдите най-много като съм лежала повече време и стана. 🥲 Умора почвам да усещам. Доспива ми се по-рано, но пък се будя поне по 2 пъти и все сънувам нещо. Аз по принцип тежко спя и не се събуждам и сънищата си не помня. Така че си мисля, че и това си е симптом при мен. 😁

На преглед съм във вторник и много се вълнувам! Дано видим сърчицето! 🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт