Термин Ноември 2025

• 29 473
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Моят втори преглед мина, всичко е наред. Пуснах един куп изследвания, не бях правила цитонамазка от много време, както и микробиология.  Ембриончето си е 1 седмица назад, с което потвърдихме късната овулацията. Чакам си сега резултатите.

Започвам да се чудя и за пренатлен тест дали да не направя, прегледах набързи и малко ме шокираха цените, а уж бях подготвена, че са скъпи. Confused Очаквах нещо около 1000-1200лв, а то има и такива към 2-3хил, та май ще трябва да се чете.

Иначе ембриончето е 6г.с.+5д.

Търся си и приложение за следене на бременноста, с предишната имах едно, но там не ми дава да добавя втора бременност и не искам да си махам нещата от първата, някак сантиментално ми е. Използвам и Фло, но проблемът ми е, че съм 1 седмица назад и сега трябва по приложение да съм 8г.с. Та ако може да ми предложите нещо ще бъда много благодарна.

# 166
Кинира, радвам се, че вторият преглед е минал добре, само така да продължава! Nature Star2 Аз използвам Premom и там се пази история на всички бременности.

# 167
Fayona Благодаря! Kissing Heart Много благодаря и за подсещането за Premom, та аз точно там снимах тестове за овулация и после се пробвах да настройвам нещо, сега влезнах и всичко е точно и той ми казва, че съм 7г.с.+1, което е много близо до 6гс+5.

Нека темата ни се напълни само с хубави новини. Green HeartFlowers Four Leaf Clover

# 168
И моят корем е много подут, а не съм мръднала изобщо на кантара - ни надолу, ни нагоре. Явно наистина е от хормоните.

Аз също бях болна преди десетина дни, малко след овулацията. Лекувайте се всички и бързо да минава Hug

# 169
Днес бях на преглед и чухме сърчицето, всичко е наред. 😍❤

Аз също съм много подута и ми стискат дънките 😅

И при мен овулацията е по-късна - на 16-17 ден 🤗

# 170
Здравейте и от мен! Аз съм с първи положителен тест от вчера и с два дни закъснение! Притеснявам се много,защото ноември месец имах спонтанен аборт в 7ма седмица! Сега съм леко болна с болки в гърлото и отпадналост и незнам какво да пия! По изчисления на калкулатора съм в 5 гестационна седмица! Термин 28ми ноември!

Привет!:)
И аз съм със същия термин, Поли и също бях болна дни преди да знам, че съм бременна , добре че се лекувах с хомеопатия само. Кога ще ходиш за 1ви преглед? Аз започнах веднага неофолик мета и зелена енергия за повече жизненост и сила Simple Smile успех и търпение на всички ни Green Heart

Да и аз ще пробвам с хомеопатия и чайчета,аз също започнах да пия Неофолик, аз си я пиех до преди 4 месеца В понеделник мисля да направя кръвен тест! За протокола на мен ми е четвърта бременност, две момченца имам на 14г и на 8г и една неуспешна бременност от ноемри! Сега дай бпже всичко да е наред!
На преглед още незнам, предната бременност отидох много рано сега мисля да изчакам малко, пъво ще направя кръвен през 48 часа и тогава ще запиша час!

# 171
Хоуп, честито сърчице! Heartbeat

Поли, пожелавам ти хубави резултати на кръвните изследвания и тази бременност да е лека и успешна! Nature Star2

# 172
Поли, да се похвалиш с хубаво удвояващо се ЧХГ! И на мен ми е четвърта бременност  HugHug

# 173
Много ви благодаря момичета! Дай боже всички да сме с леки и безпроблемни бременности,а накрая всяка да гушка здраво бебче🙂😊😚😚😚🤱🤱🤱🤱

# 174
  • София
Хайде и аз тук. Трета бременност ми е, имам една госпожица и един мисед преди нея. Сега съм 6+1 г.с. и вече видяхме ембрион с пулс. Успех на всички!

# 175
За приложението ползвам Pregnancy+, също не ми даваше да добавя друга бременност, защото и аз исках да си запазя записките от първото дете. Изтеглих си preglife, не нещо не ми хареса. Така че просто си създадох друг профил със старото приложение.
Аз също май се разболявам. Гърлото ме дразни и за сега само Исла смуча.
Все още нямам апетит ям насила, а корема ми все подут. Усещам започват да ме стрягат дори клиновете, а сутиен хич не ми се слага. 😂

# 176
"Ако очаквате бебе за първи път, до 10 гестационна седмица от бременността вече ще видите доста ясно закръглен корем. Въпреки това, все още можете да го скриете под по-свободни дрехи. Ако вече имате деца, коремът ви със сигурност е увеличен и видим за другите. Можете бавно да започнете да сменяте гардероба си с по-удобен – с всяка следваща седмица дискомфортът, свързан с носенето на дрехи, закопчани с цип или копчета, ще нараства. Много по-удобни ще бъдат дрехите с ластик на талията."
Това го копирам по темата от по-горе за големите кореми в толкова ранен етап.

# 177
Все едно аз съм го писала! 😂 Адски съм подута, не съм увеличала яденето, но съм качила, нямам представа как… Дънките ми стягат, а някои даже ми е трудно да ги закопчая. 🤦♀ Хапна ли нещо малко и веднага ми се издува коремът сякаш вече съм доста напреднала с бременността..

Момичета, моля ви кажете ми, че не съм единствената която е супер подута. Изглеждам все едно съм в 5ти месец, а всъщност съм 6+4 г.с. Дрехите започват да ми стягат и се чувствам адски некомфортно. Храня се нормално, дори бих казала, че ям по-малко от преди, понеже доста от храните са ми противни и все пак кантара е на +2 кг. 😞

# 178
Здравейте и от мен! Аз съм с първи положителен тест от вчера и с два дни закъснение! Притеснявам се много,защото ноември месец имах спонтанен аборт в 7ма седмица! Сега съм леко болна с болки в гърлото и отпадналост и незнам какво да пия! По изчисления на калкулатора съм в 5 гестационна седмица! Термин 28ми ноември!

Аз имах притеснения за цистит понеже често го хващам, които споделих с д-р на първи преглед 5+4. Каза ми, че е изключително важно да се пазя първите няколко месеца и при най-малките оплаквания от вирус, грип или бактерия да отивам на лекар. Също така ми изписа биозин мама профилактично, за да подсиля имунната система. Чувала съм много добри отзиви за него.

Съветът ми е, запази спокойствие, но отиди на лекар възможно най-скоро. 💗 Парацетамолът между временно няма да ти навреди.

# 179
Здравейте, да се похваля, че при мен стойностите на ЧХГ се удвояват, така че вече официално съм част от клуба Simple Smile Преизчислен термин (с приложение): 23.11
Другата седмица пак съм на лекар и се надявам вече да се види

Общи условия

Активация на акаунт