Термин Ноември 2025

• 29 458
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Nefi, 10.02 последен мц (28 дневен) , овулацията ми е ранна. На 8мия ден от закъснението бях на преглед - 5+3.
Ох. Моят цикъл е 37 дневен и се притеснявам дали ще се види нещо на ехографа, но поне да видя, че е там където трябва. Много кофти когато овулацията е късна само чуденки

Здравейте,момичета! Аз също се включвам, с термин 19.11. Все още не съм ходила на преглед (5+1г.с.). Чудя се дали да не отида направо в 6г.с. (+ няколко дни), за да мога да чуя сърчице. Бихте ли ме посъветвали дали е добра идея, ако нямам оплаквания?
Ами аз така ще ходя. Термина ми е 17.11..На преглед ще ходя на 25-ти(6г.с+3д)
Мацки кога ви беше последния цикъл, и как ви е овулцията?
Аз съм с доста късна овулация и на 24 съм на първи преглед.
[/quote]

# 151
Ако искаш попитай лекаря кога е добре да отидеш. Успех!

Nefi, 10.02 последен мц (28 дневен) , овулацията ми е ранна. На 8мия ден от закъснението бях на преглед - 5+3.
Ох. Моят цикъл е 37 дневен и се притеснявам дали ще се види нещо на ехографа, но поне да видя, че е там където трябва. Много кофти когато овулацията е късна само чуденки

Здравейте,момичета! Аз също се включвам, с термин 19.11. Все още не съм ходила на преглед (5+1г.с.). Чудя се дали да не отида направо в 6г.с. (+ няколко дни), за да мога да чуя сърчице. Бихте ли ме посъветвали дали е добра идея, ако нямам оплаквания?
Ами аз така ще ходя. Термина ми е 17.11..На преглед ще ходя на 25-ти(6г.с+3д)
Мацки кога ви беше последния цикъл, и как ви е овулцията?
Аз съм с доста късна овулация и на 24 съм на първи преглед.
[/quote]

# 152
Sindy, ти си точно с моите термин и дата на преглед Hug

Съсиреци не трябва да имаш от утрогестана. Може само да зацапва едно такова кремообразно от самите капсули. Съсиреците са нещо друго.

Пусни хормоните и да видим. Стискам палци! Но ако нещо те притеснява, отиди и преди 01.04 на преглед. Вярвам, че всичко ще бъде наред Blush

Моят последен цикъл беше на 17.02, но с късна овулация на 18ти ден (06.03) при по-дълъг цикъл, затова и терминът е 27.11.

Здравейте и аз се записвам с термин 27.11 от днес ми изписаха дуфастон 3х2 заради зацапване но ме притеснява след приема му като отида до тоалетна в урината има съсиреци това нормално ли е ?
Утре ще пусна пак ЧХГ и прогестерон първия ми час е на 01.04 и до тогава ще се побъркам..
същото така съм с бронхит и днес ми изписаха АБ и много се чудя дали да го пия

# 153
Момичета, моля ви кажете ми, че не съм единствената която е супер подута. Изглеждам все едно съм в 5ти месец, а всъщност съм 6+4 г.с. Дрехите започват да ми стягат и се чувствам адски некомфортно. Храня се нормално, дори бих казала, че ям по-малко от преди, понеже доста от храните са ми противни и все пак кантара е на +2 кг. 😞

# 154
Sindy, ти си точно с моите термин и дата на преглед Hug

Съсиреци не трябва да имаш от утрогестана. Може само да зацапва едно такова кремообразно от самите капсули. Съсиреците са нещо друго.

Пусни хормоните и да видим. Стискам палци! Но ако нещо те притеснява, отиди и преди 01.04 на преглед. Вярвам, че всичко ще бъде наред Blush

Моят последен цикъл беше на 17.02, но с късна овулация на 18ти ден (06.03) при по-дълъг цикъл, затова и терминът е 27.11.

Здравейте и аз се записвам с термин 27.11 от днес ми изписаха дуфастон 3х2 заради зацапване но ме притеснява след приема му като отида до тоалетна в урината има съсиреци това нормално ли е ?
Утре ще пусна пак ЧХГ и прогестерон първия ми час е на 01.04 и до тогава ще се побъркам..
същото така съм с бронхит и днес ми изписаха АБ и много се чудя дали да го пия
На мен ми изписаха 3х2 Дуфастон а не утрогестан с него бях първата ми бременост но не ми действаше изобщо добре получавах световъртеж и гадене и сега ми казаха да пия Дуфастон
Днес пуснах ЧХГ и прогестерон ще видим какво ще излезне

# 155
Аз с предишните бременности бях на 6х100 утрогестан, но не го усвоявах много добре и тази ми го смениха на 1х400 циклогест и нивата на прогестерона рязко ми се повишиха от него.

За теглото - в началото дори свалих 1 кг, сега вече си го върнах, така че съм отново на изходна позиция в 7+2.

# 156
Момичета, моля ви кажете ми, че не съм единствената която е супер подута. Изглеждам все едно съм в 5ти месец....
Не си сама. Снощи ме видя дъщеря ми и подозрително попита "Мамо, този корем от бебето ли или от манджа?" Sweat Smile
И аз не си го обяснявам защо е толкова голям, не съм увеличила чак толкова храната ама това е положението.

# 157
Момичета, моля ви кажете ми, че не съм единствената която е супер подута. Изглеждам все едно съм в 5ти месец....
Не си сама. Снощи ме видя дъщеря ми и подозрително попита "Мамо, този корем от бебето ли или от манджа?" Sweat Smile
И аз не си го обяснявам защо е толкова голям, не съм увеличила чак толкова храната ама това е положението.

От прогестерона е. 🥲😁

# 158

Определено не си сама. Вече нося само клинове, защото всичко ми стиска Cry Grinning

# 159
И аз съм с много подут корем. Дънките ми които ми падаха сега ми стягат и вече нося само клинове

# 160
Ами аз ходя още на работа, където съм споделила с прекия и главния си ръководител, и няма как да нося особено по-различни дрехи на този етап. След ФМ ще споделя на всеослушание, то тогава ще е и наближило време за излизане в болнични и няма как.

# 161
Здравейте и от мен! Аз съм с първи положителен тест от вчера и с два дни закъснение! Притеснявам се много,защото ноември месец имах спонтанен аборт в 7ма седмица! Сега съм леко болна с болки в гърлото и отпадналост и незнам какво да пия! По изчисления на калкулатора съм в 5 гестационна седмица! Термин 28ми ноември!

# 162
Здравейте и от мен! Аз съм с първи положителен тест от вчера и с два дни закъснение! Притеснявам се много,защото ноември месец имах спонтанен аборт в 7ма седмица! Сега съм леко болна с болки в гърлото и отпадналост и незнам какво да пия! По изчисления на калкулатора съм в 5 гестационна седмица! Термин 28ми ноември!
Взимай бързо мерки в началото на седмицита бях по същия начин сега съм на антибиотик направих възпаление в ухото и съм с бронхит .. лекарите ме увериха че този антибиотик няма да ми навреди но все пак много се притеснявам

# 163
Аз , също се разболях и бях болна 7-8 дни , но още на следващият ден отидох на преглед при хомеопатик , защото попринцип боледувам доста често и реших да не пия стандартните лекарства бях с кашлица , болки в гърлото и в ухото и носа ми беше ужас . Доктора ми изписа Ангин-Хил , Naso Libero хипертоник спрей и Стодал имах и температура 37.2 , но той каза това не е температура и само с тези неща без антибиотици се оправих наблягах главно на плодове и много вода , пийте много течности   и не се притеснявайте , бъдете спокойни ! 🩷

# 164

Привет!:)
И аз съм със същия термин, Поли и също бях болна дни преди да знам, че съм бременна , добре че се лекувах с хомеопатия само. Кога ще ходиш за 1ви преглед? Аз започнах веднага неофолик мета и зелена енергия за повече жизненост и сила Simple Smile успех и търпение на всички ни Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт