Термин Ноември 2025

• 29 434
  • 741
  •   2
Отговори
# 135
Спрях ги от раз ден преди трансфера. С първата бременност по същия начин. Най-трудно ми е да си пия кафе без цигара, а пък без кафе ми е толкова замаено.

Да питам и нещо тъпо.
Тия, които са редовни пушачи, как и кога спряхте?

# 136
Кафето заместих с Цикория. Не е същото, но става. Повече ми е трудно без цигарите, вечер особено много ми се пуши, но ще мине надявам се Simple Smile

# 137
За съжаление това, което се покрива по здравна каса като прегледи, е страшно малко. Ако имате допълнително здравно осигуряване, може да си ползвате и него.

Другият вариант е абонамент за проследяване към някоя от големите АГ болници/клиники или индивидуални платени прегледи когато вие решите.

Женска консултация се води чак след около 10та седмица. Чак тогава официално се регистрира бременността. Никоя от нас най-вероятно няма да чака дотогава, но за всичко преди това си плащаме, а и за много неща след това. Да имаш дете е скъпичко удоволствие за съжаление Confused

Аз не пуша и не пия кафе, но често пия кОла за достъп до кофеин Simple Smile просто ще гледам да не прекалявам с нея.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 12:46 от -Sunshine-

# 138
Женска консултация се води чак след 12та седмица. Чак тогава официално се регистрира бременността.
Вчера бях на преглед в 9г.с. и ме изпратиха при лл за направление, откъдето също нямаше никакъв проблем за издаването му, щом "бременността е потвърдена".

# 139
Др Николай Герджиков е изключителен специалист,раждах първото си дете пли него 2011 година,първа бременост,нормално раждане имах доста проблемна бременост ,но той се справи изключително професионално ,беше неотлъчно до мен,по всяко време отговаряше на всимки въпроси,просто съм възхитена,просто вече не живея в София иначе пак бих родила пли него сега и бих се следила пли него

Доколкото разбрах, вече работи само на частно и не приема по ЗК за съжаление, но и на платено винаги е вариант. Какъв вид беше раждането, засега виждам само позитивни коментари за него?

# 140
Нормално раждане,12 часа бях в предродилна зала,беше неделя,целия ден прекара в болницата с мен,после имаше усложнения плацентата ми остана и трябваше да прави ревизия,всимко беше перфектно направено ,след като отидох след това на контролен преглед,можете да му се доверие напълно,гарантирам с две ръце!Момичета вие къде ще правите ранната фетална морфология и биохимичен скрининг,аз се записах в МЦ Марковс про проф Марков,имате ли някакви наблюдения или вие на кой вариант сте се спрели

# 141
А кога се правят?

# 142
И двете се правят към 11 - 13 седмица, различните клиники леко се различават в препоръчителните седмици. Аз лично ще изчакам и прегледа ми в 9-та седмица да мине и тогава смятам да мисля за записване на часове за тях, дано не е прекалено късно.

# 143
Нормално раждане,12 часа бях в предродилна зала,беше неделя,целия ден прекара в болницата с мен,после имаше усложнения плацентата ми остана и трябваше да прави ревизия,всимко беше перфектно направено ,след като отидох след това на контролен преглед,можете да му се доверие напълно,гарантирам с две ръце!Момичета вие къде ще правите ранната фетална морфология и биохимичен скрининг,аз се записах в МЦ Марковс про проф Марков,имате ли някакви наблюдения или вие на кой вариант сте се спрели
Аз там ходя по принцип, а и вчера - при д-р Ина Гьошева и абсолютно съм си я заплюла. Много мила и отзивчива, обяснява вдичко внимателно. Освен това, лато ходиш там, цялата ти история се пази - аз сега като отидох нищо не трябваше да разказвам, директно си видя историята ми и хроничните ми заболяване (тириодит на хашимото) и ми води прегледа напълно запозната

# 144
Здравейте,момичета! Аз също се включвам, с термин 19.11. Все още не съм ходила на преглед (5+1г.с.). Чудя се дали да не отида направо в 6г.с. (+ няколко дни), за да мога да чуя сърчице. Бихте ли ме посъветвали дали е добра идея, ако нямам оплаквания?

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 16:15 от Vi :)

# 145
  • Ботевград
Здравейте,момичета! Аз също се включвам, с термин 19.11. Все още не съм ходила на преглед (5+1г.с.). Чудя се дали да не отида направо в 6г.с. (+ няколко дни), за да мога да чуя сърчице. Бихте ли ме посъветвали дали е добра идея, ако нямам оплаквания?
Ами аз така ще ходя. Термина ми е 17.11..На преглед ще ходя на 25-ти(6г.с+3д)

# 146
Моя термин по приложението е 19.11
Но мисля да отида към 4.04
Пия фолиева кесилина преди да зачена.Така правех и със другите бременности☺
Чувствам се добре,надявам се всичко да е наред🍀🍀🍀
Успех мамчета❤

# 147
Здравейте и аз се записвам с термин 27.11 от днес ми изписаха дуфастон 3х2 заради зацапване но ме притеснява след приема му като отида до тоалетна в урината има съсиреци това нормално ли е ?
Утре ще пусна пак ЧХГ и прогестерон първия ми час е на 01.04 и до тогава ще се побъркам..
същото така съм с бронхит и днес ми изписаха АБ и много се чудя дали да го пия

# 148
Мацки кога ви беше последния цикъл, и как ви е овулцията?
Аз съм с доста късна овулация и на 24 съм на първи преглед.

# 149
Vi, аз лично мислех да отида чак в 6г.с , за да е по-напреднало всичко, но докторката ми ме извика в 5г.с. Според мен го правят за застраховка, че бременността се развива, където трябва.

Nefi, 10.02 последен мц (28 дневен) , овулацията ми е ранна. На 8мия ден от закъснението бях на преглед - 5+3.

Мацки кога ви беше последния цикъл, и как ви е овулцията?
Аз съм с доста късна овулация и на 24 съм на първи преглед.

Общи условия

Активация на акаунт