Термин Ноември 2025

• 29 661
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви за инфото!  Аз съм на първи преглед в понеделник (тогава ще съм 6г.с.+5) и се надявам да се види и да чуя пулс.  People Ok Woman Понякога имам сутрешно гадене, но като хапна нещо, ми минава, подути гърди, корем, все едно съм в цикъл. Задъхвам се, докато ходя също и ми се спи почти постоянно, лягам си в 9 SmileSmiley

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 13:32 от Vi :)

# 241
При мен в първия преглед в 5 г.с. имаше само плоден сак с жълтъчно мехурче, а на следващия в 7 г.с. вече имаше ембрион с пулс. И на мен само ми го показаха, а не са ми го пускали като звук.

# 242
  • София
При мен в 5+3 гс се видя пулс. Вероятно зависи и колко е добър ултразвукът.

# 243
При първите ми прегледи при първата бременност бях 5+6/6гс имаше сакче и жълто тяло. За пулса знам, че умишлено не се пуска да се чуе рано.

Иначе от 2/3 дни имам много апетит и аз в сравнение с преди и с първата бременност. Ще ви досадя със сравненията сигурно, ама то беше толкова скоро че всичко ми е прясно още с тази малка разлика🤣

# 244
На мен ми пуснаха пулса да го чуя и ми казаха колко е също така.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 16:00 от Kalina9999

# 245
Колко беше и всъщност , колко трябва да бъде ? 🩷

# 246
От 110 до 160 е в норма, при мен беше 154 в 7ма седмица.🤍

# 247
Супер , лека бременност 🩷

# 248
Благодаря, дано за всички ни е така и до края да си останем в тази група💕

# 249
При първите ми прегледи при първата бременност бях 5+6/6гс имаше сакче и жълто тяло. За пулса знам, че умишлено не се пуска да се чуе рано.

Иначе от 2/3 дни имам много апетит и аз в сравнение с преди и с първата бременност. Ще ви досадя със сравненията сигурно, ама то беше толкова скоро че всичко ми е прясно още с тази малка разлика🤣

Колко ще им е разликата?

И на мен ми се доспива много рано и си спя добре по едни 9 часа през нощта. Ако мога да дремна през деня също ми е супер, но това с яденето ми е много тъпо и толкова ми е подут корема, ама с толкова много храна, то нормално. Astonished

# 250
Какви витамини за бременост пиете ?

# 251
Пия Биозин мама, витамин Д , витамин Б , фолиева киселина 🩷

# 252
Само фолиева киселина пия.

# 253
Аз също съм с уголемени и доста чувствителни, на моменти чак болезнени гърди. Апетит имам, хапва ми се всичко, което сметна, че е вкусно. 😂 Нямам много енергия, следобед трудно устисквам да не поспя поне 1 час, а вечерта, ако има едно лесно и в 21ч ще си лягам. Гледам докато не ми се спи толкова да свършва повечко неща, че в последните 2 седмици все е паднала бомба вкъщи. 🙄 На моменти имам и доста неприятни киселини, които не се повлияват от нищо.
Пия витамини “Премама дуо” и витамин Д. Преди тези витамини, пиех фолиева киселина, но тъй като в тях има всичко необходимо, вече приемам само тях.
Това е за сега. ☺

# 254
Аз пия дълъг списък с добавки, че съм на терапия заради тромбофолия и имунологични проблеми. От универсалните пия метилирана фолиева киселина и Б витамини, желязо и витамин Д.

Общи условия

Активация на акаунт