Термин Ноември 2025

• 29 485
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Стискаме🤞🤞🤞

# 496
Дано всичко е наред... ❤❤

# 497
Нефи, много стиснати палци и положителна енергия и от мен! Flowers Four Leaf Clover

# 498
А какви предписания ти дадоха за кистата? Понеже и аз имам, но доктора не ми каза мкого.

Добър ден и от мен. Мина и моя втори преглед. Имаме малко човече вече ❤
Чухме сърчице.. В края на месеца ме викат пак. И от 10 до 20 май ще запазвам час за скрининг и фетална в Щерев.
Имам и киста 7.88см в ляво, която след месец би трябвало, да започне, да се маха.. Така ми обясниха 2ма различни лекари.
Вече ми е много по-спокойно.

# 499
Здравейте, бъдещи мами,
За пръв път си създавам профил тук по препоръка на една приятелка, която ми обясни, че има отделни групички в зависимост от датата на термина. Тя самата е създала много приятелства и се надявам аз също да създам такива тук.
За мен това е втора бременност след 11 годишна пауза. Признавам си, че съм много притеснена и все още осъзнавам новината. Терминът ми е на 11.11. Първото ми дете го раждах в Токуда при д-р Кирякова и сега пак се насочих към нея. Чувам обаче разнопосочни мнения за анестезиолозите там и бих желала да помоля за обратна връзка, ако някоя от вас има информация. Благодаря ви! 🙂

# 500
Стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред! 🍀🍀🍀

Момичетааа за мен утрото не е добро днес. Сутринта по бельото ми имаше дооста кръв много се стреснах. Ще ходя на преглед дано всичко е наред. Стидкайте ми палци

# 501
Момичетааа за мен утрото не е добро днес. Сутринта по бельото ми имаше дооста кръв много се стреснах. Ще ходя на преглед дано всичко е наред. Стидкайте ми палци
Всичко ще е наред, с теб сме! Стискам много палци!

# 502
Здравейте мами!
И аз имам 2 котета в първата ми бременност си направих тест за токсоплазмоза и съм го прекарала имам имунитет каза моя лекар.Той също така каза,че почти всички които имат котки са го прекарали и няма проблем.
Помня,че към трети месец от бременността си направих теста успех на всички мами и лека бременност 😊

# 503
Успех, Нефи! Всичко ще е наред!

# 504
Нефи, пиши след прегледа. С теб сме и стискаме много всички палци HugHeart

Яница, добре дошла и на теб Hug няма от какво да се притесняваш. То е като карането на колело - и след 11 години не се забравя Simple Smile

Аз също имам две котета и няма кой друг да се грижи за тях, така че аз ще си ги гледам. Ще си пусна изследванията за токсоплазмоза просто за информация.

# 505
  • София
Здравейте мами!
И аз имам 2 котета в първата ми бременност си направих тест за токсоплазмоза и съм го прекарала имам имунитет каза моя лекар.Той също така каза,че почти всички които имат котки са го прекарали и няма проблем.
Помня,че към трети месец от бременността си направих теста успех на всички мами и лека бременност 😊
И аз така мислех и бях ужасно изненадана при предишната ми бременност, когато се тествах и се оказа,че никога не сме се сблъсквали. А цял живот съм коткарка. 😁

# 506
Момичета, имам един въпрос някоя от вас сблъсквала ли се с инфекцията Стрептококи на пикочните пътища по време на бременност , и имали друг вариант за лечение освен антибиотик , защото в момента съм с такава бактерия 9+6 г.с съм , но имам страшна непоносимост към антибиотици АГ ми изписа Панцеф за 10 дни , но когато го изпих ми стана супер зле гадене,повръщане тежест в корема и все още съм така и не ми минава от снощи пробиотика също не даде ефект и съм много притеснена как ще я излекувам , също ме притеснява приема на антибиотик при бременност , моля ако някоя може да ми помогне ❤️ 😔

# 507
И да се похваляяяяя. Сега излизам от преглед. Точица е значително пораснала и вече си има сърчице, видяхме го BlushHug най-щастливата съм!

# 508
Момичета, имам един въпрос някоя от вас сблъсквала ли се с инфекцията Стрептококи на пикочните пътища по време на бременност , и имали друг вариант за лечение освен антибиотик , защото в момента съм с такава бактерия 9+6 г.с съм , но имам страшна непоносимост към антибиотици АГ ми изписа Панцеф за 10 дни , но когато го изпих ми стана супер зле гадене,повръщане тежест в корема и все още съм така и не ми минава от снощи пробиотика също не даде ефект и съм много притеснена как ще я излекувам , също ме притеснява приема на антибиотик при бременност , моля ако някоя може да ми помогне ❤ 😔
Здравей и на мен ми го изписаха в 5 седмица първите 2 пиема ми беше гадно на 3 тия нямах проблем пих до за 7 дни на 24 часа аз по добре андибиотик отколкото бактерия

# 509
Като почти никой не знае за бременността ми да се похваля тук 🤣

Бях на преглед в Токуда при д-р Леков - много, много доволна съм! Записах се при него след изчитане на десетки мнения и препоръки, ще продължа да се преглеждам при него (един път месечно ми каза).

Моят термин е на 13.11, днес влязох в 9 г.с и всичко се развива перфектно, освен че чух сърчицето, видяхме даже как си мърда “крачето” 🥹🥹
Аз също имам киста (параовариална, вероятно с нея съм се родила 😀), казаха ми, че с нарастване на матката вероятно ще се спука.

Леков ме насочи към акушерка Люси в МЦ Св.Петка, за да мога да се възползвам от женските консултации по здравна каса. Така ми спести и плащане за изследване на секрет, което акушерката ще ми направи.

За фетална ми препоръча д-р Стратиева в Оскар клиник (втора препоръка от лекар получавам за нея), каза, че за него това е най-добрият специалист в България. Като мина и през нея ще дам мнение Simple Smile

Успех на всички! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт