Термин Ноември 2025

• 27 210
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Аз минавам с отчет след днешния преглед - имаме и ембрионче с пулсации, на следващия вече ще го чуем(силно се надявам)

# 16
Здравейте плахо се включвам и аз, понеже съм след инвитро процедура, а правих няколко пикливи теста…. Твърде е рано, но поне с вас да си споделя развитието. За кръвен тест съм на 14-ти, а при позитивен и кръвен отново на 19-ти за ехограф. Дълго чакане следва

# 17
Успех, Vity!
Аз съм се записала за първи преглед на 14ти, дано да ни е на късмет. Hug
Escilia Честито.
Здравейте и на новите момичета. Успех на всички!

# 18
Здравейте,
Честито на всички бъдещи мами!
Аз също се включвам много плахо към групата, тъй като септември месец 2024 забременях, но бременността не се развиваше и в края на 8 седмица прокървях и загубих...каквото и да беше това.. преминах операция за премахване и беше... Като цяло преминах през всички емоции на скръбта, при положение, че бях толкова щастлива и бременността беше толкова желана.

Та така към днешна дата имам един направен кръвен тест в 11 ден след овулация с резултат 79,66 и днес-13 дни след овулация с резултат 273,68. 🥳 Резултатът даже се е утроил и сме безкрайно щастливи.
Имам запазен час при една докторка на 5+1 седмица и при друга, която всъщност планирам да ме следи-в 6+2 седмица. Като цяло гледах в супердок по снимките им дали имат снимана апаратурата, с която работят и ако да-да бъде с нов/хубав ехограф, а не от времето на майка ми. Тъй като все при такива ходих първата ми бременност и нищо не се виждаше в сака, а накрая в болницата на хубав ехограф се оказа, че през цялото време е имало ембрионче, но не се е видяло на старите ехографи. Пиша всичкото това да посъветвам и всички вас по възможност и вие да търсите специалисти с добра апаратура.
Извинявам се за дългия пост, но имах нужда да си споделя всичко сред жени, които също тръпнат като мен. 🥰

# 19
Здравейте, знаете ли кои обезболяващи са окей за бременността?

# 20

Здравей! Тъй като и на мен ми се наложи вчера, разбрах, че от обезболяващите най-безопасен е парацетамолът при бременност. Разбира се, не бива да се прекалява и не бива да се приема повече от 3-4 дни последователно.

# 21
Здравей! Но шпа-то.

# 22
Аз минавам с отчет след днешния преглед - имаме и ембрионче с пулсации, на следващия вече ще го чуем(силно се надявам)

Може ли да кажеш колко седмици и дни беше на този преглед? Питам те, защото се чудя дали въобще да отида на моя в 5+1 седмица, да не би да не се види нищо и да се разочаровам..
 🥲

# 23
Ами давам накратко:
14.02 трансфер на 5 дневно
21.02 първи тест - 72.54
24.02 втори тест -373.2
28.02 първи преглед видя се сакче + жълтъчно мехурче
07.03 втори преглед(5+5дни) видя се ембрионче с пулсации
17.03 следващ преглед

# 24
Реално в 5 седмица си е още доста в началото и почти нищо няма да се види предполагам, бих казала, че това е, ако наистина не може да се чака и искаш да видиш дали още е там, което наистина е така за всички ни, доста се вълнуваме и притесняваме, но пък, ако няма някакви установени проблеми, които трябва да се следят, е рано според мен. Аз честно казано мисля да изчакам 7ма седмица, вие какво мислите? Днес съм 5+2

# 25
Здравейте и от мен! ❤ Многооо плахо се записвам с положителен кръвен резултат от днес. Имам притеснения, въпреки че докторката, на която имам много доверие, каза, че е нормално, но имам неразположение ниско долу. Не е като преди менструация, със сигурност, но все пак не е никак приятно. Пих но шпа обаче пак си го имам това чувство. При вас така ли е? Предстои ми преглед другата седмица. Първа изключително желана бременност ми е и съм стресирана. 😅

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 19:18 от LadyK3

# 26
Здравейте и от мен! ❤ Многооо плахо се записвам с положителен кръвен резултат от днес. Имам притеснения, въпреки че докторката, на която имам много доверие, каза, че е нормално, но имам неразположение ниско долу. Не е като преди менструация, със сигурност, но все пак не е никак приятно. Пих но шпа обаче пак си го имам това чувство. При вас така ли е? Предстои ми преглед другата седмица.

И аз го имам, напълно нормално е, стига да не са много силни болки. Аз даже се радвам, че го усещам. 😁 Това е, защото матката се разширява в момента, за да направи място на бебето. И аз се притеснявам и чакам с нетърпение другия понеделник за да отида на преглед. 🥰

# 27
Определено не са нетърпими, но са си неприятни. 😃 Благодаря ти много, поуспокоих се! ❤ Стискам палци на всички ни!!! ❤

Здравейте и от мен! ❤ Многооо плахо се записвам с положителен кръвен резултат от днес. Имам притеснения, въпреки че докторката, на която имам много доверие, каза, че е нормално, но имам неразположение ниско долу. Не е като преди менструация, със сигурност, но все пак не е никак приятно. Пих но шпа обаче пак си го имам това чувство. При вас така ли е? Предстои ми преглед другата седмица.

И аз го имам, напълно нормално е, стига да не са много силни болки. Аз даже се радвам, че го усещам. 😁 Това е, защото матката се разширява в момента, за да направи място на бебето. И аз се притеснявам и чакам с нетърпение другия понеделник за да отида на преглед. 🥰

# 28
Нормални са болките, понякога ме боли като при цикъл, а понякога една прорязваща черта ми минава през яйчника.. С първата бременност също така беше.
Вие как сте с апетита? … Нищо не ми се яде и не чувствам глад, а корема все подут.

# 29
Благодаря за отговора! Успокоихте ме ❤
А относно храненето, онзи ден се събудих в 04:30 сутринта с адски болки от глад 😃 изядох един банан и успях да заспя. 😂  Няколко дни ми става много лошо - към 10-11 до късните следобедни часове и днес стигнах до извода, че когато огладнея, ако не хапна навреме и ми става зле. Май ще трябва да се запасявам със солетки да претъпявам глада докато съм на работа. Засега не ми е подут коремът.

Нормални са болките, понякога ме боли като при цикъл, а понякога една прорязваща черта ми минава през яйчника.. С първата бременност също така беше.
Вие как сте с апетита? … Нищо не ми се яде и не чувствам глад, а корема все подут.

Общи условия

Активация на акаунт