Термин Ноември 2025

• 27 144
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
И при мен има болки, започнаха долу горе след като ми закъсня, докторът ми каза че най-честите причини са свързани с разтягането на матката, връзките и промяната в хормоните.

# 46
Благодаря , успех на всички ❤️

# 47
Аз също съм с леки болки, още няколко дни преди да ми закъснее започнаха. Важното е да не са нетърпими. Това е почти единственият ми симптом засега 😃 вие имате ли други?

# 48
При мен освен болките и с ходенето имам проблем. Аз обичам да ходя бързо, сега като ходя бързо и започвам да се задърхвам и се измарям бързо. Прочетох че това се дължи на факта, че тялото работи усилено, за да достави повече кислород на развиващия се плод, което означава, че белите дробове и сърцето работят на по-високи обороти и също така по време на бременност обемът на кръвта се увеличава с 30-50%, което натоварва сърцето и може да доведе до по-бързо задъхване при усилие.

Забрави да спомена, и с ходенето до тоалетна изпитвам леки затруднения Simple Smile

# 49
Попринцип , аз от две години си имам много тежък запек и съм на слабителни , но сега пия Елакса-фибри това са едни сашета , които са позволени за бремени ❤️

# 50
Екстра! Благодаря! Сестра ми препоръча някакъв чай, който давал много добър резултат, но довечера ще погледа да споделя как се казва.

# 51
Момичета, наблюдавате ли една идея увеличение в пулса ви? По принцип съм с по-нисък около 65, а от седмица ми е 75-85. Дали има нещо общо с бременността? Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 23:12 от LadyK3

# 52
Момичета, наблюдавате ли една идея увеличение в пулса ви? По принцип съм с по-нисък около 65, а от около седмица ми е 75-85. Дали има нещо общо с бременността? Simple Smile

Абсолютно, да. Това е, защото по време на бременност сърцето трябва да изпомпва повече кръв. 😊

# 53
Реално в 5 седмица си е още доста в началото и почти нищо няма да се види предполагам, бих казала, че това е, ако наистина не може да се чака и искаш да видиш дали още е там, което наистина е така за всички ни, доста се вълнуваме и притесняваме, но пък, ако няма някакви установени проблеми, които трябва да се следят, е рано според мен. Аз честно казано мисля да изчакам 7ма седмица, вие какво мислите? Днес съм 5+2
И аз мисля към 7 г.с да отида
3та бременост ми е 11.03 тест положителен
Началото на 5г.с. съм☺

# 54
Бела много хубава дата за положителния тест.

Както споделих и аз чаках 7г.с, в която би трябвало да влезна утре и тогава е и прегледът, притеснено ми е, надявам се всичко да е наред.

Добре дошли на новите момичетата, с пожелание да сме в пълен състав до края. Hug

# 55

Както споделих и аз чаках 7г.с, в която би трябвало да влезна утре и тогава е и прегледът, притеснено ми е, надявам се всичко да е наред.

Добре дошли на новите момичетата, с пожелание да сме в пълен състав до края. Hug
Аз не знам как издържате до 7ма седмица.

# 56

Аз не знам как издържате до 7ма седмица.

И аз! 😁 Не знам как ще дочакам до понеделник, когато ще съм 5+1, пък до 7 бих полудяла.. 😁

# 57
Много трудно и с много други задачи за разсейване. Grin

# 58
Здравейте, момичета! Включвам се и аз плахо - това за мен е втора бременност, имам батко на почти три години. ❤
Датата на МЦ ми беше 02.02, на 03.03 имах положителен тест за бременност. Според приложението съм 5с+5дни. Пуснах и аз ЧХГ през 48ч - първият резултат ( на 10.03 ) беше 2318, вторият ( 12.03 ) - 5436. 😻 Лекарят ме повика другия петък на преглед, нямам търпение! За жалост, аз и предната бременност имах нисък прогестерон, бях на терапия и отново през тази..
Иначе, имам същите симптоми като вас, нищо, че ми е за втори път, отново се притеснявам супер много при всяка болежка 😀
Лека бременност, момичета и пухкави бебенца на финал! ❤

# 59
Абсолютно същото беше и при мен, цикъл 02.02, 03.03. положителен тест Simple Smile Да питам някои неща: 1)ЧХГ задължително ли е да се пуска? 2)Задължително ли е да пия Нош па когато имам болки, лекарят ми каза да си взема, но болките не са някакви нетърпими, все едно менструални.

Общи условия

Активация на акаунт