Термин Ноември 2025

• 27 196
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Честно казано,аз пуснах за свое спокойствие 😅 при мен лекарят изписа ношпа при болка, понеже както споменах, имам нисък прогестерон,а предната бременност също ми бяха изписали ношпа,защото имах киста на жълто тяло

# 61
А как го пиеш? Аз също имам киста, но лекарят не ми даде много информация. Всяка вечер си слагам Утрогестан, по негова препоръка. През деня пия по едно хапче Абофолик мета.

# 62
Същото! Утрогестан и дуфастон ми изписаха на мен. Колко беше твоят прогестерон? Моят 39, уж по таблици е в норма,но през предната бременност имах много проблеми,защото спадаше много бързо и този път без чакане съм на терапия 😅 Ами,лекарят каза при болки да пия,иначе ми каза,че макс е 3 пъти на ден по 2 таблетки

# 63
Не съм мерила прогестерона. Никакви изследвания не съм правила. Питах моя АГ, каза да изчакам до следващия преглед, тогава щял да ми изпише всички изследвания

# 64
Моят първи преглед мина и май е трябвало още да изчакам. Както и предполагах е късна овулация и сакчето/ембриона отговарят на 6 г.с., а не 7.г.с както е по приложението, което гледам. Попринцип аз си следих овулацията с тестове този месец и да, когато трябва да е, я нямаше и малко го бях отписала този месец, но явно все пак по-късно се е появила. Вика ме пак на преглед другия петък да проверим дали всичко е наред и сега май ми е по-притеснено от преди. Weary

Ще се затрупам пак със задачки и ще гледам бързо да ми мине следващата седмица и всичко да е наред.

# 65
Всичко ще е наред, не се тревожи! ❤  При мен пък овулацията е ранна и много се чудя реално в коя седмица съм. 😂 Все още не съм била на преглед и все това мисля.

Моят първи преглед мина и май е трябвало още да изчакам. Както и предполагах е късна овулация и сакчето/ембриона отговарят на 6 г.с., а не 7.г.с както е по приложението, което гледам. Попринцип аз си следих овулацията с тестове този месец и да, когато трябва да е, я нямаше и малко го бях отписала този месец, но явно все пак по-късно се е появила. Вика ме пак на преглед другия петък да проверим дали всичко е наред и сега май ми е по-притеснено от преди. Weary

Ще се затрупам пак със задачки и ще гледам бързо да ми мине следващата седмица и всичко да е наред.

# 66
Момичета, в коя г.с. се записваше консултацията по ЗК?

# 67
Момичета, в коя г.с. се записваше консултацията по ЗК?

Мисля, че след 12 г.с. беше.

LadyK3 надявам се и аз всичко да е точно, докторът, като цяло не се е притеснил нещо, даже ми каза и изследния да направя другия петък преди часа ми, та смело напред.

# 68
Каква е тази консултация?

# 69
Мисля, че това е моментът, в който вече се водиш официално бременна и го вписват документално (може да говоря глупости). Май е към края на първия триместър, но честно казано не съм сигурна. 😅

Каква е тази консултация?

# 70
  • Ботевград
Добро утро и от мен.
Плахо се записвам и аз при вас с предполагаем термин 17 ноември ❤️
С доста + тестове..2 дни закъснение и болки ниско долу от около седмица 😊

# 71
Здравейте, вчера мина първият ми преглед и се видя сак с ембрионче при 14 дни закъснение. Следващият преглед ще е след три седмици, като пия неофолик и хормон за щитовидната. Казаха ми, че записват за ЖК след потвърден пулс. При мен се наложи да посетя друг лекар за установяване на бременност, който по принцип не следи и другия път ще отида при този, когото бях си набелязала, но се притеснявам дали има шанс да ми откаже да ми води ЖК, т.к. бил единственият, който води в тази болница, а на мен ми е много удобно там? Имате ли някакви предположения..

# 72
Момичета, от както забременях не мога да ходя нормално до тоалетна, отива към запек, а аз през живота си никога не съм имала такива проблеми. Когато не отида повече време и усещам едно неразположение ниско долу, снощи обаче беше много силно - започна да ми пари чак, отделно ме и болеше. Много се притесних да не би да има някакъв проблем, с 300 зора се случиха нещата и мигновено ме отпусна. Някоя от вас изпитвала ли е нещо подобно? Мисля, че трябва да взема някакви мерки..

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 23:14 от LadyK3

# 73
Аз , също в момента съм с много тежък запек , но попринцип си имам проблем обаче сега е още по-зле , аз вчера също бях с болки в карема и в кръста чух се с моята АГ и ми каза , че това е нормално сега , но да взема но-шпа и ми даде един сироп за запека Лактулоза , също пия и топла вода някак си да стимулирам нещата , но за сега няма ефект сиропа го пробвах тази сутрин за пръв път и чакам , за да видя дали ще има полза ям киви и круши , но и с тях нямам успех ...
Пожелавам лека бременост на всички , бъдете здрави ! 🩷🩷🩷

# 74
Привет, как се справяте с апетита? При мен хич го няма и ми е много трудно да ям.

Общи условия

Активация на акаунт