Термин Ноември 2025

• 29 706
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Аз вчера бях на първи преглед. 5+2 дни, но имам седмица изоставане поради късна овулация. Видяхме плоден сак, жълто тяло и Аг каза че има ембрион. Така се разчувствах, че не си сдържах сълзите от щастие и радост. Дано този път ми е на късмет и на 02.04 чуем и видим сърдечна дейност❤️👣

# 256
Здравейте мами искам да попитам някоя от вас сблъсквала ли се е със така наречения изчезващ близнак

# 257
При първите ми прегледи при първата бременност бях 5+6/6гс имаше сакче и жълто тяло. За пулса знам, че умишлено не се пуска да се чуе рано.

Иначе от 2/3 дни имам много апетит и аз в сравнение с преди и с първата бременност. Ще ви досадя със сравненията сигурно, ама то беше толкова скоро че всичко ми е прясно още с тази малка разлика🤣

Колко ще им е разликата?

И на мен ми се доспива много рано и си спя добре по едни 9 часа през нощта. Ако мога да дремна през деня също ми е супер, но това с яденето ми е много тъпо и толкова ми е подут корема, ама с толкова много храна, то нормално. Astonished

1г10м. Аз за гърдите не мога да кажа, защото още кърмя може би една идея по-подути ги усещам. За спането гледам като спи малката да дремна с нея, че и нощни събуждания има все още😁та при мен поне за неспането подготовката ще върви с пълна сила😁

# 258
  • София
Здравейте мами искам да попитам някоя от вас сблъсквала ли се е със така наречения изчезващ близнак
При моята първа бременност имаше две сакчета. На втория преглед едното беше със сърчице, второто така и не се разви. За съжаление на третия преглед и второто беше спряло.

# 259
Аз пък имам приятелка, на която на първия преглед и бяха наговорили тези неща за синдрома на изчезващия близнак, защото едното се беше развило като ембрион, а за другото се виждаше само сакче. На следващия преглед обаче и второто се беше развило и всичко до края беше наред. Износи си ги до деветия месец и ги роди със завидни за близнаци размери. Вече са големи деца Hug

Случаи всякакви, недейте да се настройвате предварително. Изчакайте, то ще си покаже.

# 260
Момичета, пускали ли сте изследвания и ако да, какви?

# 261
  • София
Аз пуснах ПКК, глюкоза,  урина,спин, васерман, хепатит, кръвна група, витамин б12 (последното по ное желание).

# 262
Моят случай е по-специфичен, но съм пускала ЧХГ и прогестерон, ПКК, витамини Д, Б6, Б9 и Б12, хомоцистеин, коагулация, пакета за НК клетки и други още по-специфични изследвания.

# 263
Здравейте! Вчера бях на преглед (6+2 седмица) и видяхме ембрионче и туптящо сърчице! Много сме щастливи, защото миналия път така и не видяхме нищо в сакчето и загубих бременността. Викат ме на преглед чак след 4 седмици (в 10 г.с.). Междувременно ми каза да пусна ПКК, TSH, фибриноген, протромбиново време, fT4, apTT.

Апетит имам много, все ми е тежко, но пък иначе ми е още по-лошо..ужас. Много гнусно се чувствам. Спя неспокойно.

Пия омега 3, магнезий с B6,  мета фолиева киселина, аспирин 150 мг (от вчера по препоръка на докторката), вит. Ц с цинк, Д3 и селен.

# 264
А вие от къде сте🌸
Която желае може да каже☺
На 28г. съм аз от гр.Бургас, втора бременност ми е. Разликата ще бъде 1г10м. Момиченце е първото ми дете☺

# 265
Здравейте, чета Ви но до сега не см писала, бях на преглед миналата седмица (5+ 6 седмица) вида се ембрионче с пулсации.
Аз съм ин витро и за прегледите пътувам до София, в града, в който живея още не съм ходила при гинеколог- не искам да ме преглеждат- ровят двама лекари.
Апетит нямам, все ми е лошо и тежко.
От вчера имам някакъв дискомфорт и течение, но е възможно и да е от утрогестана, който слагам.
Искам да попитам до кога продължават посещенията при репродуктивният лекар- през цялата ли бременност?
Объркана съм , в центъра, в който съм са много пестеливи на информация.
Стана дълго и объркано, извинявам се!
На всички пожелавам лека бременност!

# 266
Аз съм от Петрич. Това ми е първа бременност

# 267
Днес бях на втори преглед. Видя се плода с пулсиращо сърце. Малко ми олекна, понеже вече имам една неуспешна бременност. 7+1 г.с. Термин 11.11. Имам обаче и киста, 6 см, за която доктора каза че се притеснява. До сега не съм имала кисти и не мога да преценя колко е сериозно. Доктора се надява да изчезне от самосебе си, защото иначе ще трябва оперативно. Следващия ми преглед ще е чак на 24.04. като ми обясни че след това веднага ще трябва да отида за БХС (каза че е безплатно в майчин дом) или пренатален тест (ако искам да си платя и да видим повече). Продължавам си фокиевата, утрогестана и по мне е съм болна биозин мама. Смени ми интимния гел, до сега ползвах Гинексид, сега ми изписа Dermoxen.

# 268
Днес бях на втори преглед. Видя се плода с пулсиращо сърце. Малко ми олекна, понеже вече имам една неуспешна бременност. 7+1 г.с. Термин 11.11. Имам обаче и киста, 6 см, за която доктора каза че се притеснява. До сега не съм имала кисти и не мога да преценя колко е сериозно. Доктора се надява да изчезне от самосебе си, защото иначе ще трябва оперативно. Следващия ми преглед ще е чак на 24.04. като ми обясни че след това веднага ще трябва да отида за БХС (каза че е безплатно в майчин дом) или пренатален тест (ако искам да си платя и да видим повече). Продължавам си фокиевата, утрогестана и по мне е съм болна биозин мама. Смени ми интимния гел, до сега ползвах Гинексид, сега ми изписа Dermoxen.

Мд Варна или София?
При първата бременност се следях и родих във Варна МД, сега пак там мисля.

# 269
Моят термин е също на 11.11 😍

Защо ти го е сменил интимния гел, аз също използвам Гинексид, проблем ли има с него при бременност?

На мен ми е втора бременност и съм от град Пловдив. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт