Термин Ноември 2025

• 27 329
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм тази седмица на 24 при проф Марков на фетална морфология и от там ще пусна и генетичното изследване ,аз съм 13 седмица по изчисления
Здравейте, колко по-рано записват часове за ФМ при проф Марков? И имате ли представа каква е цената на прегледа?

Аз месец и половина по-рано записах и пак успях чак за 13 седмица. Но зависи при кой специалист сигурно, те са няколко там в Марковс. Моята АГ ми препоръча Павлова.
Цената на ФМ при едноплодна бременност е 190 лева, БХС е 130.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 22:25 от Gersie

# 661
Моят АГ като го попитах за фетална и ми каза че няма нужда да ходя допълнително, той си ми правел всеки път като ходя при него. Но апаратурата му не е кой знае колко добра, та се чудя дали да не се запиша някъде. 11+3, петък имам преглед и пренатален. Кога трябва ферална да направя?

# 662
Моят АГ като го попитах за фетална и ми каза че няма нужда да ходя допълнително, той си ми правел всеки път като ходя при него. Но апаратурата му не е кой знае колко добра, та се чудя дали да не се запиша някъде. 11+3, петък имам преглед и пренатален. Кога трябва ферална да направя?

Не че съм лекар, но с неговата апаратура едва ли може да види органите на бебето, кости, околоплодна течност, шийката на матката и .т.н.
Не го слушай, а си ходи, важно е. В края на първи и във втори триместър са най-важните.

Иначе на първа фетална се ходи 12+0-13+6.

# 663
Аз съм тази седмица на 24 при проф Марков на фетална морфология и от там ще пусна и генетичното изследване ,аз съм 13 седмица по изчисления
Здравейте, колко по-рано записват часове за ФМ при проф Марков? И имате ли представа каква е цената на прегледа?

Здравейте, ние също сме с първа бременност и ще ходим на ФМ в Марковс. Записахме си час за след седмица, в момента съм 11+3г.с, като се водим и 9 дни назад. Лекарката при която искахме да запишем не беше свободна достатъчно скоро, та избрахме д-р Гьошева. Има опция да се запише час и онлайн, което е доста удобно според мен. Цената която аз също видях на сайта е 190 лв.

Нашият термин е между 01 и 11.11. Smile

Успех и спокойна бременност на всички бъдещи мами! Flowers Bouquet

# 664
Към Leti07 - Д-р Гьошева е моята лекарка - прекрасна е! Не сте сгрешили Simple Smile
Към gadolina - през първата бременност гинекологът, при който се следях ми говореше горе-долу същите неща. Слава богу, имам прекрасна, здрава дъщеря, но изкарах бременността с ужасно наднормено тегло и вероятно недиагностицирано хашимото без реално някой да обърне внимание, че не е адекватно да съм с 10кг отгоре в 16 седмица - аз бих те посъветвала да го смениш. Разбира се, не искам да те настройвам и при мен към днешна дата всичко е супер (хашимотото се лекува и успях да махна килограмите), но няма да се върна при този лекар.

Здравейте, ние също сме с първа бременност и ще ходим на ФМ в Марковс. Записахме си час за след седмица, в момента съм 11+3г.с, като се водим и 9 дни назад. Лекарката при която искахме да запишем не беше свободна достатъчно скоро, та избрахме д-р Гьошева. Има опция да се запише час и онлайн, което е доста удобно според мен. Цената която аз също видях на сайта е 190 лв.

Нашият термин е между 01 и 11.11. Smile

Успех и спокойна бременност на всички бъдещи мами! Flowers Bouquet

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 08:22 от Woohoo

# 665
Момичета от Понеделник имам розово-кафяво зацапване ходих на преглед всичко беше нормално с бебчо изписаха ми Утрогестан вагинално .
В вторник нямах никакво зацапване и се успокоих , но вчера започна отново ходих на преглед всичко с бебчо е наред увеличиха ми глобулите на 2×2 , но сутринта в 4 имах по силно течение , а сега не цапа притеснена съм това нормално ли е и колко време може да продължи това розово течение и от какво е ? Лекарите казват , че няма нищо но все от някъде трябва да идва .... офф не знам объркана съм някоя имала ли е подобен проблем 11+6 съм

# 666
Здравейте, момичета,
Вчера влязох в 12 г.с. и точно тогава пътувах, за да отида на прена тест. Поразходих се повече и вечерта имах няколко капки кафеникаво течение, днес съм на лекар, но ми е супер притеснено. Като цяло до 8ма г.с. си имах често такова зацапване и лежах доста, но всичко тогава беше наред, гледаха ме двама гинеколози, нямаше отлепяне. Нямам болки или други оплаквания, но мира не ми дава...
Не успях да отида на лекар преди прена теста, защото моа гинеколог беше отпуск.  Последно са ме гледали на 2ри април.
Ужасно притеснено ми е, тъй като съм чувала, че плода може да спре развитие...

# 667
Ани, Фокси, недейте още от сега с лошите мисли, ако имате зацапване си почивайте повече. Аз лично утрогестана не го усвоявам много добре и тази бременност ме почнаха на циклогест. Допълнително той може и ректално да се слага, което да мен е по-добрият вариант, ако случайно розовото зацапване е от нараняване на влагалището, докато се поставя утрогестана, което също е възможно. Последно и аз имах два дена розово зацапване към 8-ма седмица, докато поставях глобули, та изцяло на това отдадох проблема, тъй като и при мен не се видя отлепване, хематом или нещо друго, което би го причинило. Бъдете спокойни, търпеливи и почивайте повече!

# 668
Здравейте момичета,днес бях на фетална морфология при проф Марков,много съм доволна от прегледа,  беше обстоен и задълбочен,там пуснах и пренатален тест до 10 дни ще са готови резултатите,при мен изразиха съмнение,че е момиченце за втори път,но каза все пак да не бързаме,дано така си остане и се потвърди от теста той измери бебка 12+5дни.

# 669
Пожелавам на всички с притеснения много сила и любов до края на бременността ❤ И ние си имахме малко сплашване вчера, но всичко е наред и нямаме търпение за феталната морфология вече.

Аз я записах при проф. Марков заедно с БХС, обадих се преди седмица за средата на май.

# 670
Минах прегледа, всичко е наред, бях намалила дуфастона 2×1, но доктора каза 3×1. Бебчето мърда ръчички, крачета. Успокоих се доста. Стискам палци на всички бъдещи мами❤️
Благодаря ви за подкрепата!

# 671
Здравейте, момичета! На мен днес излязоха резултатите от повторената урина, но пак не могат да кажат дали има бактерия, инфекция или не...Докторката е написала само, че има възможно заразяване на урината и да съм дала утре пак урина в болницата. Проверих какво означава това възможно заразяване и пише, че е възможна бактерия или друг микроорганизъм от заобикалящата среда, кожата или влагалището. Което малко ме притеснява, утре ще дам отново урина, но все пак помолих и докторката да ми каже дали е притеснителен този резултат. Чакам да каже. Моля за мнение и съвет, случвало ли се е на някоя от вас и какво според вас може да означава това? Благодаря ви и извинете за дългия пост:)

# 672
Здравейте мами!
Може ли да ми кажете дали някоя е приемала това лекарство против гадене ?

# 673
Здравейте, момичета, аз днес ходих на преглед, защото имах кофти шесто чувство и за съжаление се оказах права - задържан мисед. В понеделник ми е кюртажа.
Пожелавам на всички много здраве и щастие, спокойно брменеене и много пухкава любов към края на годината!!!

# 674
Woohoo, съжалявам, че минаваш през това.. Пращам ти много виртуални прегръдки, бързо възстановяване и нека скоро и вашата мечта се сбъдне! Heart

Общи условия

Активация на акаунт