За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 47 944
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Мисля си, че съм пренатоварена психически. Бързо се изнервям и трудно си овладявам емоциите, което не е присъщо за мен…

# 76
Бързо се изнервям и трудно си овладявам емоциите, което не е присъщо за мен…
Хормоните наред ли са ти?😎

# 77
Бързо се изнервям и трудно си овладявам емоциите, което не е присъщо за мен…
Хормоните наред ли са ти?😎
Нямам представа, но явно нещо не е наред. 🤭

# 78
Мисля си, кога ще се науча да поставям граници навреме. Търпението не е добродетел.

# 79
Мисля си, кога ще се науча да поставям граници навреме. Търпението не е добродетел.
Да, много е трудно това с границите. Да знаеш кога, къде и как да ги поставиш.

# 80
Аз си мисля за хората с чувство за превъзходство. Как минават като танк през другите и винаги се изказват като последна инстанция. Сякаш истината им принадлежи и само те имат права над нея.
И как всъщност ми е все едно за мнението им.🙃

# 81
Аз си мисля за хората с чувство за превъзходство. Как минават като танк през другите и винаги се изказват като последна инстанция. Сякаш истината им принадлежи и само те имат права над нея.
И как всъщност ми е все едно за мнението им.🙃

Все едно аз съм го писала. Гледам да стоя колкото се може по-далеч от такива.

# 82
А чувството на превъзходство и безнаказаност на тези, които представят лъжи като истини и то при условие че знаят, че фактите не са скрити и истината се знае?
Единственото обяснение, което намирам е липса на способност за реална преценка на границата, до която е възможно "номерът да мине" и лъжата да остане без фатални (за тях) последствия.
Да се надлъгваш с лъжци е едно, но да се наврежда на невинен чрез лъжи, е вече нещо съвсем различно и тогава обратното броене започва.
Самонадеяността  на лъжците е много странна, а още по-странна е реакцията им на изненада, когато собствените им лъжи се обърнат срещу самите тях.

# 83
  • София
Има изпечени лъжци,които лъжат без да им мигне окото,съзнавайки че лъжат.
Има и наистина вятващи си в тази "своя" истина,която е базирана на частично познаване на ситуацията и пристрастия. Чуеш от Ганка, че жената на Иван му изневерява и понеже много харесваш Иван, някак го приемаш за безусловна истина. Тези хора не го правят с увервността, че лъжат. Те са убедени в правотата си и дори когато стане ясно, че всъщност Иван е този, който е изневерявал, те пак дълбоко в себе си ще са убедени, сигурно жена му първа е започнала.
Мисля си, че всички носим своя субективизъм и сме неосъзнати лъжци в една или друга степен.
Може би "на оня свят",ако има такъв, ще прогледнем за истината и ще си бием главите, как е било възможно да сме толкова слепи.

# 84
  • Галифрей
Мисля си напоследък,че май че съм  влюбена в един мъж, този израз е доста силен по скоро харесвам. Не знам странно е мисля си за него от месеци . Сигурно се впускам в някакви филми и ще си чакам  да отмине.

# 85
Най-хубавото нещо на света- да се влюбиш!

# 86
Ако е споделено влюбването Ill
Аз си мисля, че идва пролетта

# 87
  • Галифрей

Така си е! ❤ То хубово де но аз знам,че нямам шанс с него. За това си мисля,че е по добре той да не знае. Съмнявам ,че е споделено  според мен той има само приятелски чувства към мен.

# 88
  • France
... някои мъже в мамешки форум, които се пробват да обиждат на "мами" или се държат леко надменно и с пренебрежение...
След като бях свидетел как един горд пишконосец дебатира естественото раждане vs секциото...нищо не може да ме смае в този форум

# 89
  • Другата България
Само така си мислиш.
Аз вече съм сигурна, че нормален “пишконосец“ не списва в този форум.
Ако изобщо е такъв, че то анонимно всеки може да каже, че носи...нещо.
Толкова комплекси и избиване на его на живо няма как да видиш.
Ама, човещинка.

Общи условия

Активация на акаунт