За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 48 017
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Fairbanks, Alaska
Как може да има толкова тъпи проектанти, че да им пречат страничните прозорци на терасите и да решат да бъдат зазидани, парапетите на терасите да им пречат и ги махат-а е хубав, дебел винкел. Защо вместо да опростят максимално работите, ги правят стократно по- трудни?
Почнаха да санират блока и се сблъсках с глупостите им.

# 571
Грозна мисъл е за някои, но докато не се смирят, все ще си мислят, че са наказани..заради каквото и да било, примери безброй...
Много от страданията са наказания, но дадени не от
Бог, Вселена, Висшето съзнание...
В духовен аспект може да се отговори с едно изречение, но отговора касае вярата  и познанията за началото на злото, който със сигурност ще предизвика спорове, за които тази тема не е подходяща.
В някои случаи наказания са самите последствия от извършено зло, самото възмездие, връщащо се като бумеранг към злотворника. В други - точно обратното - когато човек е решил да стои далеч от злотворство, подлост и грях.
Един малък пример - ситуации, случвали се и случващи се на работни места достатъчно много - въпреки безупречно и отговорно изпълнение на работните задачи и задължения, въпреки коректното поведение и отношение към шефове и колеги, ако човек не пее в общия хор на безскрупулните подлеци, лъжци и лицемери, наказанието ще бъде тормоз, под всякаква форма.

# 572
Как може да има толкова тъпи проектанти, че да им пречат страничните прозорци на терасите и да решат да бъдат зазидани, парапетите на терасите да им пречат и ги махат-а е хубав, дебел винкел. Защо вместо да опростят максимално работите, ги правят стократно по- трудни?
Почнаха да санират блока и се сблъсках с глупостите им.
Големи ядове ще имаш, много поразии ще направят, приготви си 10 000 да оправяш след тях. И работниците ако са цигани, ще се мотат 9-10 месеца. Това не е никакво саниране, а просто уеднаквяване  на фасадата.

# 573
  • Fairbanks, Alaska
То да е само фасадата хубаво. Ама защо трябва да стесняват терасата от вътрешната страна, където е парапета? Едната от терасите остава отворена и по никакъв начин не помага това. И без това е тясно, та да стане още по-тясно. Все едно тераса от 50-те години. Повярвай ми, вече бера ядове. А има още доста докато приключат. Няма пари за детски градини, ама за саниране има.

# 574
Зареди се с Валидол и алкохол, и това ще мине.

# 575
То да е само фасадата хубаво. Ама защо трябва да стесняват терасата от вътрешната страна, където е парапета? Едната от терасите остава отворена и по никакъв начин не помага това. И без това е тясно, та да стане още по-тясно. Все едно тераса от 50-те години. Повярвай ми, вече бера ядове. А има още доста докато приключат. Няма пари за детски градини, ама за саниране има.
Няма логика да облепят със стиропор отвътре парапета на отворена тераса. Нашата избрахме да я затворят точно защото казаха, че ще я стеснят с по 12-15 см. Обаче се лепи по стените, за да изолира. Парапетът само отвън, защо и отвътре.
Иначе и ние сме във филма със санирането. Според мен блокът има нужда от смяна на дограми и пребоядисване. Лепенето на стиропор само ще доведе до влага и мухъл.

# 576
Влага и мухъл няма, но става много задушно, от края на май, до края на септември не може без климатици.

# 577
Мисля си как някои хора се имат за много важни като не са си използвали отпуската и само се заяждат с тези , които излизат отпуск. На края на годината се изтъкват как те имали останали 15 дни, а другите нямат останали дни. За къде да си я пазя тази отпуска като не изплащат неизползваните дни? И защо да не заведа детето на море лятото??

# 578
И на неплатена имаш право, осведоми ги.

# 579
С какви ли не глупости само се занимават хората. А после се чудят защо всички са агресивни. Ами как да са спокойни хората, като елементарно не си почиват? Не всичко в живота е работа и пари

# 580
  • France
Севда, имах колежка, която нямаше нито семейство, нито приятели. Буквално не знаеше какво да прави в свободното си време. Такива хора са за съжаление, не за пример

# 581
В момента имам такава колежка.
Кучето й е семейство, но не й се стои цял ден с кучето вкъщи .
Останала е сама , след като се е грижила цял живот за другите, един по един си отиват, накрая майка й преди 8 години.
Оттогава, не е взимала цяла отпуска. Ден-два за една или друга задача, да. Но 2 седмици отпуска...сама си казва, че не й се стои вкъщи сама.

# 582
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Мисля си как ми се пътува по България (а може и извън) в автобус.
Не за друго толкова в автобус (аз обичам влаковете), а защото искам да пътувам с такива хора в автобус, с които, пътувайки, да пеем песни. Ей така - пътят и полето да са се ширнали - а ние да пеем.  На душата ми се пее Heart

# 583
О, аз много обичам екскурзии с автобус Wink в годината ходя на поне 2.

# 584
Има една фирма Бекрейсен или нещо подобно,която организира екскурзии с автобуси до известни туристически обекти в България за по два-три дена...

Общи условия

Активация на акаунт