💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 890
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Алек измисли стратегия - ще подава на Рада.
Залия - Най-здравия материал? - дърво.
Залия - При колко градуса завира водата?- 60?

# 331
Колко прави ъгъла има в правоъгълния триъгълник? 3.
...

# 332
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз само ще отбележа, че всички, които се дънят на елементарни въпроси после гледат надменно и сърдито, все едно някой им е виновен, че са пропуснали първите 18 г.

# 333
Ивелина ,Герман ,Залия,Никол ,Даниел,Радо -тотал щета

# 334
  • на село
И Алек Сълзата не спря със стратегиите, уфф не мога да ги дишам с жена му.

# 335
Аз само ще отбележа, че всички, които се дънят на елементарни въпроси после гледат надменно и сърдито, все едно някой им е виновен, че са пропуснали първите 18 г.

Е, ти не разбра ли,че те всичко си знаят,ама от притеснение блокират? Не,че са...да цитирам Моника- тъпи на гъдулка. Grinning

# 336
  • Брюксел / София
Ако тези хора са представителна извадка на обществото, няма нужда да се чудим защо това или онова не е ок в държавата: прост народ - слава държава. Това е положението, мили мои Wink

# 337
  • София
Никол повтаря като малоумна всеки един въпрос...като-то е за благозвучие..

# 338
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Абе всички са зле. Тъкмо Ники беше започнала да ми прави добро впечатление сред неграмотниците там и и тя започна да прави гафове.
Но като цяло съм в потрес от отговорите на болшинстовото въпроси. Това дори не са неща, за които трябва да се чете нещо специално, а просто елементарни знания от съвсем обща култура.

# 339
Тази на Радо гледа като биче. Joy

# 340
Радо не е историк,не е ботаник..бате,ти си дъно,дъно. И всичкият сбирщайн там вместо да кроите стратегии и тъпотии, като свърши предаването - читанка,буквар,евентуално някоя енциклопедия. Майко мила, тия хора възпитават и деца. Направо не ми се мисли какво ни чака.

# 341
Тез двете простакеси и по време на играта не спират...

# 342
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Майко мила! Тези и филми се оказва, че не гледат. То даже не е нужно да си ги гледал тези филми, за да знаеш отговорите. "Магьосникът ГанДО". Close
Много ми е интересно какво правят в свободното си време. Ясно, че не четат.
Не, не, не мога да повярвам, че има толкова тъпи хора. От всички съм ужасно разочарована.

# 343
То, това не е за гледане.

# 344
За първи път чували за Шерлок Холмс и Джеймс Бонд...Добре, че не са в Стани богат, че там какво ли чудо щеше да бъде!

Общи условия

Активация на акаунт