„Майките“ - сериал на NOVA, тръгва в ефир от 20-ти март.

• 54 838
  • 931
  •   2
Отговори
# 285
Боряна Братоев гледах за първи път в Съни Бийч. Поне беше хубавка. Сега е с някаква подпухнала долна част на лицето и лоша кожа - или ми се е сторило в по-тъмните сцени.
Рая Пеева гледах в биографичния филм за Кеа Иванова. Направи силна роля, после в Скъпи наследници вече преиграваше.

# 286
  • В Космоса
Да похваля Захари Бахаров. ММ ми го е хвалел преди. Снощи се убедих - отлично и правдоподобно изиграване на пияница - то поглед, то стойка, жестове, реплики...

# 287
Да похваля Явор Бахаров. ММ ми го е хвалел преди. Снощи се убедих - отлично и правдоподобно изиграване на пияница - то поглед, то стойка, жестове, реплики...
*Захари

# 288
Да похваля Явор Бахаров. ММ ми го е хвалел преди. Снощи се убедих - отлично и правдоподобно изиграване на пияница - то поглед, то стойка, жестове, реплики...

Захари Бахаров е бащата на Дана във филма, брат му Явор не играе.
Майката Лидия - актрисата Гергана Плетньова каза при Гала, че много млада е играла дете /не Дана/ в театрална постановка Майките и сега с голямо нетърпение чакала да я изберат за майка във филма.
Не са ли седем историите в книгата? Има и дете Лия /Ясмина Раде - тази с прическа на черта и дълбок глас/. А близначката е Бояна /Лора Ахтарджиева/, не са я показвали още.

# 289
Братоева отдавна прекали с корекциите. С Рая Пеева са наборки и независимо колко е слаба Рая (а това се отразява на лицето), тя изглежда по-добре.
За мен Рая прилича на леля и на Братоева. Хубава жена е, но слаба актриса.

# 290
Ясмина май ще играе Калина,може името да са и сменили или да е съкратено/прякор.Тук гледах актьорите,не знаех че и Вергов ще играе единия баща.Така като гледам мисля че ще е на Деян,хирурга.
https://nova.bg/series_movies/people/1756/%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1% … D0%BE%D1%80%D0%B8
Редактирам се,подредени са.Значи Ясмина ще играе Андреа,Грета ще е Калина,а Вергов ще е бащата на Андреа и мъжа на Христина
.

# 291
  • София
Боряна Братоева е изключително слаба актриса, изненадана съм, че има фенове.
Изговаря всяка сцена с равен тон и с безизразно лице.
И това си пролича наистина още с първата и роля в Седем часа разлика, след това Съни бийч, сега и Майките.

От интервюто и при Гала стана ясно, че са я наели за кастинга на децата, а не за ролята.
Самият процес продължил няколко месеца, в които Братоева си станала близка с тях.
Те много се притеснявали, кой ще изберат за ролята на Явора, защото искали да се чувстват спокойни на сцените с нея.
Тогава решили Явора да бъде Братоева заради вече изграденото и доверие с тях.

# 292
Нямам търпение за Петър Антонов, Вергов и Илияна Коджабашева и ролите им. Особено много харесвам Петър.

Втори епизод много ми хареса. И двамата родители и Дана - блестящо се представиха. Надявам се и занапред да ми харесат. В интерес на истината Рая не беше толкова зле, колкото лайфкоучът и мъжа ѝ. 😁 Сравнена с тях се справи повече от добре.
Явора не харесвам, от книгата нямам такива спомени за нея. Имам усещането, че всеки момент ще ѝ спре въздуха и няма да може дъх повече да поеме. Близостта с децата не е представена правдободобно според мен, поне аз нямам усещането за нея.

# 293
Сетих се още нещо важно дето спестиха от книгите.При разговора им Иван казва на Дана,в опит да я манипулира разбира се,такива хора като него не мислят за нищо освен за себе си/пиенето.
"Ако някой ден изчезна,търсете ме под влака,там ще съм."Не е точно буквално,но схващате смисъла.
Предполагам и Христина ще цензурират в техния епизод.

# 294
Той и тук си й го каза, че ако я няма нея, ще се хвърли под влака.

# 295
  • Viena
Пълна 10-ка за този епизод!!!!!!!!

# 296
И аз съм на мнение, че Захари Бахаров си изнесе епизода.
Боряна Братоева още ли е гадже на Цитиридката?
Хайде малко по-леко с компетните мнения...
 Joy
...Така че мъката остави за себе си Simple Smile
Принципно може да изказваме своята гледна точка и без да нашокваме нечие чуждо канче и да размахваме пръст, нали така?
На българската актриса от километри й личи дървеният немски. А че има диалекти, всички знаем.

# 297
  • Mediterraneo
Заедно са явно, тя е в публиката на Капките при изявите на Цитиридис.

# 298
  • Viena
На немският език поне два - три живота човек трябва да си отдели да го научи перфектно!

# 299
Чудесно, ама да сложат някоя актриса, която го говори добре. Не да вика "цурюк". Нито има Р (като българското), нито има Ю. 
Звучи по-зле от италианския на  ... майката на Ясен от другия сериал (Всичко за сина ми).

Общи условия

Активация на акаунт