„Майките“ - сериал на NOVA, тръгва в ефир от 20-ти март.

• 54 618
  • 931
  •   1
Отговори
# 15
  • Телиш/Плевен
Не съм чела книгата, загледах се в сериала от любопитство и засега ми е интересен.

# 16
Артист- гадже, артист- гадже Joy
Така е минал кастингът

Съученичката играеше във Вина и наистина се справя. Момчето ми е непознато

Рая Пеева не мога да я дишам. Бездарна, но много нахъсана да го изиграе и става манджа с грозде

# 17
  • Другата България
Свършиха ли младите ни актриси, та до Мирела от ИВ опряха?
Само актриса не беше, аман.

И аз съм със смесени чувства, засега.
Не разбрах Никола, гледайки БДСМ изпълненията с участието на родителите си....какво му се случи, че се хвана за...биййп?
Това ли, което си мисля?

Краят на епизода???
Учителката ли беше това?

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 23:02 от Merri_An

# 18
Хареса ми, засяга тежки теми и взаимоотношения, но задържа интереса ми. Ще следя👍

Не мисля, че беше учителката, по скоро ми се видя майката?!?

# 19
  • Телиш/Плевен
Не разбрах Никола, гледайки БДСМ изпълненията с участието на родителите си....какво му се случи, че се хвана за...биййп?
Това ли, което си мисля?

Краят на епизода???
Учителката ли беше това?
Мисля, че да. И на двата въпроса...

# 20
  • Sofia
Свършиха ли младите ни актриси, та до Мирела от ИВ опряха?
Само актриса не беше, аман.

И аз съм със смесени чувства, засега.
Това ли, което си мисля?

Краят на епизода???
Учителката ли беше това?
Мирела едвам говори с тез стиснати зъби,като вентролог е 😀

Това е 👍🏻

Да,тя е.

# 21
Някой да знае случайно кое е училището което показаха

# 22
Онзи сериал с Рачков се опитах да гледам, но не издържах до края дори първия епизод,заради много повърхностна актьорска игра,особено на тази изрусената. Сега я виждам и в този сериал,та й научих името коя е-Рая Пеева,въобще не я бива,горката,както и този,който играе мъж й,и двамата са гола вОда.
Виж Захари е друго нещо,и Братоева харесвам,засега ще гледам. Дано няма много извращения нататък,че ще го зарежа.

# 23
  • Sofia
18-то,изписаха го накрая

# 24
  • София
Мирелка е зле, посещава от много време логопед, но още дълго ще трябва да работи.
Юли неочаквано за мен не ми хареса особено, през цялото време ми създава усещане, че играе, не му се получава естествено поведението.
Рая не ме дразни.
Не харесвам изобщо актьорската игра на Боряна Братоева, но в тази роля се справя добре.

# 25
Не ми хареса. Нито кастинга, нито диалозите, нито актьорската игра.

# 26
  • София
Приятно изненадана съм от сериала. След този по бнт с Рачков очаквах и тук да се разочаровам, но много ми хареса. Засяга доста сериозни теми. Не съм чела книгата, по която е направен, но се интересувам от детски травми и го гледам с "нови" очи в момента. Преди време може би не бих му дала шонс. Не мога да не отбележа и начинът на заснемане и сценария - личи си, че са вложени средства. Може би една идея в повече ми бяха сцените при басейна, но са ключови за сюжета. Направи ми впечатление и че са подбрали мнооого секси актриси за майката и приятелката й коуч в началото. На Рая Пеева определено тази роля й отива, хареса ми как играе. Всъщност всички без бащата и въпросната лайф коуч (дори не зная дали така се казва) ми харесаха като игра, само те двамата ми бяха изкуствени и не на място.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 22:57 от malina_smile

# 27
Сериала е уникален. С кеф ще го гледам.
Мисля да си пусна книгата в Сторител.

# 28
18 СОУ "Уилям Гладстоун".

Юлиян Костов говори на диалект?! И е доста слаб актьор, както се оказва... този велик холивудски актьор и продуцент?!
Бахаров направи много по-силно присъствие без реплики и за по-малко от минута екранно време!

Диалозите също са супер нереалистични.
Иначе има и добри попадения в каста и ще му дадем шанс на сериала.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 00:51 от PoshSpice

# 29
  • Viena
Рая Пеева не е за тази роля.

Общи условия

Активация на акаунт