Интимни препарати

• 2 343
  • 99
  •   1
Отговори
Здравейте момичета.Искам да попитам с какво се миете всеки ден интимно долу?Аз доскоро използвах с години само обикновен сапун,защото мислих че най добре измива интимните органи,но може и да се лъжа!? Забранено ми е категорично вагинален душ с Конизация съм???

# 1
  • София
Има разнообразие от интимни гелове, които не трябва да се ползват често. Вода и това е.

# 2
# 3
Доволна съм от този https://aptekifenix.bg/euserin-intim-protect-pochistvasht-losion-250-ml.html
Лактацид ми предизвиква сърбеж.

# 4
  • Телиш/Плевен
От много години ползвам интимния крем-сапун на Билка с невен.
При пътувания ползвам интимна пяна Гинексид. Доволна съм и от нея.

# 5
Аз използвам различни. Сега съм с Гинексид пяна,реших да я изпробвам,да видя какво толкова я хвалят.Аз имам лютив ефект от нея за кратко. Даже се питах това нормално ли е.
Иначе намирам с много нежен и приятен аромат интимно хелп.

# 6
Интимни гелове Лактацид класик(оранжевия) и Билка невен.

# 7
И мен от Лактацида ме сърби, ползвам Гинексид пяна.

# 8
И аз съм с пяна Гинексид. Доволна съм.

# 9
Гинексид пяна не ли само за специални моменти при гъбички.Става ли за всекидневна употреба?

# 10
Гинексид пяна не ли само за специални моменти при гъбички.Става ли за всекидневна употреба?

Дс,предназначена е за ежедневна интимна хигиена.

# 11
  • София
Аз ползвам Лактацид против възпаления, един-два пъти седмично, малко количество.

# 12
А НЯКОЯ ДА СЕ МИЕ САМО С САПУН?

# 13
За мен най-добрият интимен гел е Uriage Gyn-phy, подходящ за ежедневно ползване. Обикновен сапун аз не съм и не бих използвала в тази област.

# 14
  • София
Аз не ползвам твърд сапун от години, въобще.

Общи условия

Активация на акаунт