Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 37 897
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
В момента гледам от началото до края "Д-р Хаус". Паралелно гледам и Severance.
И аз не съм гледала нищо от предложените в анкетата.

# 16
  • Somewhere far away
Аз се чудех дали да почвам този лотус, но като прочетох коментарите малко по -нагоре или в миналата тема бяха не помня, се отказах Grinning

# 17
  • Свищов
По повод на Белият лотус - 2 пъти почвам първи сезон и едвам изгледах 2 епизода. За мен нищо не се случва буквално. Може би нататък е по-добре, ама като знам колко сериала гледам паралелно, не ми се мъчи с този. Иначе нито 1 от посочените не съм гледала, а ми се иска да видя резултата. Преди мисля, че можеше без да си гласувал, но сега не виждам такава възможност.

# 18
  • София
Е, как не сте гледали нищо от топа в анкетата, уф.
Хайде, започвайте Simple Smile

Белият лотус е задължителен, Дедкраш. Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 16:28 от Diavolo

# 19
  • Somewhere far away
Е, как не сте гледали, уф.

Ех, ще му дам шанс, щом казваш .

# 20
  • Свищов
Е, как не сте гледали нищо от топа в анкетата, уф.

От изброените се точех на 3 body problem, ама нещо не му дойде ред. Fallout сега му прочетох анотацията и също долу-горе може и да го загледам. За другите - нещо не ме кефи жанра.

# 21
Нищо задължително няма, не виждам защо човек трябва да се затормозява с нещо, което не му е приятно.

Не можах да изгледам дори първия епизод на първи сезон от White Lotus докрай. Това ми се е случвало само с The Wheel of Time, ако не се лъжа. И двата не възнамерявам да пробвам отново.

От финалистите в анкетата съм гледала два: Fallout и 3 Body Problem. При втория ми хареса идеята, но не и изпълнението, затова няма да е моят избор. Още няма да гласувам с надеждата да успея да гледам The Penguin и The Day of the Jackal. Шогун ми е любим роман, но сериала едва ли ще гледам скоро, не съм на тази вълна.

Поглед към последно изгледаните: Running Point е лежерен и приятен, става за разтоварване. Тези дни Кейт Хъдсън обяви, че е официално подновен за втори сезон.

Боли ме да го кажа, но четвърти сезон на C.B. Strike беше много посредствен. Толкова го чаках, а се оказа едно голямо meh (малко като четвърти сезон на Slow Horses).

Мисля, че от споменаване в темата реших да започна The Agency. Всеки понеделник качват епизоди в SkyShowtime. Върви мудно, хаотично и разпокъсано, но все пак ми е интересно къде ще му излезе краят.

Dexter: Original Sin: засега изгледах само пилотния епизод, който много ме разочарова.

# 22
  • София
Ако някой има проблеми със съня препоръчвам да започне с White Lotus сезон 3.

# 23
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах With Love,Meghan по Нетфликс. 10на епизоди по 35-40 минути.Готви,посреща гости,пазарува,хайкинг..Montecito luxury lifestyle на пълен диспей.
Голяма сладурана е Меган,не знам защо толкова много я плюеха в Англия.Не бих казала,че е 100% естествена в шоуто,доста от нещата и реакциите са отрепетирани,но като цяло я намирам за приятна компания.
Видимо не влиза в кухнята за първи път и готви с увереност.

# 24
Ако някой има проблеми със съня препоръчвам да започне с White Lotus сезон 3.
И аз съм така с този сезон. На миналия епизод задрямах два пъти, а на последния - само веднъж Simple Smile

# 25
  • Berlin
The Woman in the Water имало 2ри сезон, а аз се чудя защо ми е в списъка още и ми го предлага Apple.😃 Излезли са 3еп. досега, явно не е наведнъж. Ще го гледам. Малко тип Харлан Кобън е историята на 1ви сезон, явно има още материал.

# 26
  • Бургас
Белият Лотос по принцип не е сериал за забавление. По скоро много фино описва определени социални типажи в обществото. Някои го описват като социална сатира. Но наистина началото ми тръгна бавно и докато свикна и аз си казах WTF е това. На мен втори сезон ми хареса повече от първи (трети не съм гледала още), финала също беше много добър (визирам Дженифър Кулидж). Тео Джеймс много го харесвам и ми беше гадно да го гледам в такава неприятна роля.

# 27
  • Вестерос
Лотоса е муден сериал. Не ми е свеж, но ми беше интересен. Не съм почнала новия сезон още.
Изгледах всичко качено в Скай на Декстър новия, дали това беше или не са качили всички? Признавам си, не съм проверявала.
Аз втори ден съм с температура, повали ни и аз след детето и се чудя какво да зяпам в нас.  
Не съм на вълна Страйк, а и след коментарите май ще изчакам.

# 28
  • София
Тиф, първите 2 сезона на Лотоса са интересни, третия не просто е муден, той няма никакво действие, вече трета серия и нищичко не се случва.

# 29
  • София
Загледах  Убийства в рая - Paradise https://www.imdb.com/title/tt27444205/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm … 0_in_0_q_paradise

Не е лош, добре играят, но сюжетът е предвидим. И не е оргинален. Същото развитие има и в Силоз и в Метро на Глуховски.

Скрит текст:
В Силоз някакъв милиардер и групата му лъжеха хората в силозите, че навън не става за живеене. Същата работи и в Метро. И тук милиардерка си играе със съдбите на хората и си е организирала собствено куклено шоу с 25 000 участници. Предполагам, че накрая ще се окаже, че Синатра е убила президента.

А, и с тенденция за проточване до безкрай.

Общи условия

Активация на акаунт