Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 37 901
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Дам, ако има хумор, той е по-скоро черен...
Иначе забавни моменти има, но сериалът си е социална драма и сатира, а не комедия.

# 46
  • Вестерос
Тиф, първите 2 сезона на Лотоса са интересни, третия не просто е муден, той няма никакво действие, вече трета серия и нищичко не се случва.
Ще изчакам тогава по-нататък, така или иначе имам доста за гледане

# 47
Сериалът "Денят на чакала" с Еди  Редмейн-много добър.
Но на един дъх изгледахме -Landman
И двата са от 2024 година
Много добра актьорска игра и сюжет

# 48
Благодаря за новата тема.
Аз изгледах Paradise и ми хареса, вече го препоръчах.
Изгледах Devs - сериал от преди 5 години, но ми беше в списъка. Много интересен първи епизод, нататък доста мудно вървеше, добре че е само 1 сезон.
Изгледах и втори сезон на Silo - доста по-зле от първи, но пак ми е фаворит и ще си го следя.
Пробвах се с по един сезон на Elementary и Banshee, но нещо не ми задържаха вниманието.

# 49
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
След голямото хвалене на Landman ,изгледах снощи 2 епизода и приключвам.
Абсолютен тв парцал.
Аз наистина не разбирам - хората ли много ви влечат простотии и вулгарен изказ/сцени или аз не разбирам тези 'модерни' тенденции в бизнеса със сериали.

1. Снимано е през грозен филтър и всичко е жълтеникаво/кафеникаво.
2. Главния герой (Били Боб как му беше името) е ужасено некадърен актьор. Рецитира си репликите на един дъх, не знае как да актва мимики.
3. Безобразно тъпи реплики и всяка 4-та дума е fucking или други вулгарни реплики. Абсурд да се гледа ако има наоколо деца,които си играят.
Cringe разговори (дъщерята обяснява на бащата как се пазят с гаджето или момента със секса на дивана, дъщерята се разхожда по бикини и дърт 60-годишен пърха около нея и говори с баща й как му въздействала тийнейджърката).И тъй като педофилията е гореща тема в Щатите и се взема за много сериозен проблем,никой дъртак,освен ако не е педофил,не би се мотал около непълнолетна полугола и да я коментира с баща й.Не знам в коя част на света това ви се струва нормално.

Не си обяснявам високия рейтинг,за мен е крайно незаслужил или просто хората глобално им е паднало нивото.
И сега,моля ви се да не ми обяснявате ама как това било сатира на обществото или преекспониране с цел забава.

# 50
След голямото хвалене на Landman ,изгледах снощи 2 епизода и приключвам.
Абсолютен тв парцал.
Аз наистина не разбирам - хората ли много ви влечат простотии и вулгарен изказ/сцени или аз не разбирам тези 'модерни' тенденции в бизнеса със сериали.

1. Снимано е през грозен филтър и всичко е жълтеникаво/кафеникаво.
2. Главния герой (Били Боб как му беше името) е ужасено некадърен актьор. Рецитира си репликите на един дъх, не знае как да актва мимики.
3. Безобразно тъпи реплики и всяка 4-та дума е fucking или други вулгарни реплики. Абсурд да се гледа ако има наоколо деца,които си играят.
Cringe разговори (дъщерята обяснява на бащата как се пазят с гаджето или момента със секса на дивана, дъщерята се разхожда по бикини и дърт 60-годишен пърха около нея и говори с баща й как му въздействала тийнейджърката).И тъй като педофилията е гореща тема в Щатите и се взема за много сериозен проблем,никой дъртак,освен ако не е педофил,не би се мотал около непълнолетна полугола и да я коментира с баща й.Не знам в коя част на света това ви се струва нормално.

Не си обяснявам високия рейтинг,за мен е крайно незаслужил или просто хората глобално им е паднало нивото.
И сега,моля ви се да не ми обяснявате ама как това било сатира на обществото или преекспониране с цел забава.
Ами в следващите епизоди много добре разясняват за това как се изпомпва петрола,зелените сделки,кой какво финансира.Въобще бизнеса с петрол,много хубаво е разказано ,цинично е но такъв е живота.За пътя на дрогата ,как националната гвардия пази петролните босове.
Показват колко е труден живота на хората ,които работят там,доста хора стават курбан,какво се случва със семействата им.Аз не се впечатлих от голите задни части ,другото ми беше по интересно

# 51
Като се има предвид, че сериалът показва Тексас и тексасци, щеше да е много неправдоподобно, ако всички си говориха на 'сър', вместо да псуват Laughing Особено в петролния бизнес. Тексас със сигурност не е Калифорния.

# 52
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Голите задници не са проблем,навсякъде (почти) ги има.
Проблем ми е бруталните вулгарни разговори (не знам това с цел да се покаже колко прости и гнусни са мъжете в този бизнес ли?), също така сцени,неприсъщи в реалния,американски свят.
Била съм в Тексас,съпруга ми 2г е имал бизнес там и определено тексасците не са простаци и реднеци с лимитиран речник. Не е нужно да говориш на Сър за да имаш едно прилично ниво на изказ.

Скрипта ми е писан от някой аматьор в 3-ти курс,в общи линии въртят едни 300 английски думи и толкова.
Главния актьор е пълно дърво и без да сме експерти в актьорското майсторство ни е мъка да му слушаме рецитала.

Тематиката определено е интересна и няма много сериалчета/филми правени за нефтодобива. НО поднесена по просташки и глупав начин.
В първите 4 минути на еп 1 fucking беше изречено над 5 пъти,след това спрях да броя.

# 53
И за мен този Ландман е пълнеж (некадърен при това) в портфолиото на Шеридан. Количество за сметка на качество. Sad
Не са само цинизмите, имаше абсолютно скучни и необясними решения в единствения (засега) сезон. Половината персонажи не разбрах изобщо каква им е ролята... Джон Хам и Деми Мур - абсолютно похабен капацитет, все едно са участвали, колкото да платят някоя и друга сметка... И още, и още... Категорично НЕ препоръчвам на по-критично гледащите, както и на големите фенове на Шеридан.

# 54
  • София
Stranger Things, почти на един дъх... по реакцията на всички, на които споделям, разбирам, че много съм закъсняла за партито. Grinning Но съм очарована от всичко във филма, атмосферата е много силна.

# 55
Аз така и не го гледах, защото не обичам хорър. Никога не съм гледала в нищо Мили Боби Браун и не я харесвам особено. За мен като излъчване тя е нещо подобно на Бела Рамзи, само че с всички сили се опитва да бъде женствена.

Като споменах последната - скоро започва нов сезон на The Last of Us, но има слух, че поредицата игри е прекратена, заради лошите отзиви на последната игра и това може да повлияе на бъдещето на сериала.

Ето ви хаштаг:
#BGMлоялнапрограма

# 56
И аз не обичам хорър, но той не е много хорър, не повече от From и подобни
На мен след сезон 1 не ми допадаше, но децата го изгледаха.

# 57
  • Mediterraneo
Моите и двете, барбар с баща им, са луди фенове на ST, аз нямам и минимален интерес дори да го започна.

# 58
  • Somewhere far away

Като споменах последната - скоро започва нов сезон на The Last of Us, но има слух, че поредицата игри е прекратена, заради лошите отзиви на последната игра и това може да повлияе на бъдещето на сериала.

Ето ви хаштаг:
#BGMлоялнапрограма
За мен историята приключва, в момента в който убиха Джоел. Така че и да има продължение просто няма да ме интересува вече, нито ще го играя нито ще го гледам. Той беше сърцето в играта и връзката му с Ели, те двамата срещу света, те бяха най-важни , без единия от тях вече няма смисъл.

# 59
  • Berlin
Те още не са го убили (в сериала).

Общи условия

Активация на акаунт