Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 37 904
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Началото на Paradise e страхотно, очакваш да доразвият сценария в много посоки, но още след първите няколко серии разбораш, как добрата идея се сгромолясва и върви праволинейно към поредния американски, посредствен сериал.
Е, накрая имаше малка изненада, не е съвсем както се очакваше, въпреки това е жалко, сериалът имаше голям потенциал.

# 31
  • София
И не могат да се въздържат и да направят асоциация с Джак Кенеди.

# 32
  • Русе
Paradise и аз го минах с подобни метаморфози. Интерес в началото, апатия в следващите серии.Даже го зарязах още на първите епизоди, но след отзиви, се върнах и изгледах директно последния. Хареса ми. Ще чакам следващия сезон.

# 33
Загледах  Убийства в рая - Paradise https://www.imdb.com/title/tt27444205/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm … 0_in_0_q_paradise

Не е лош, добре играят, но сюжетът е предвидим. И не е оргинален. Същото развитие има и в Силоз и в Метро на Глуховски.

Скрит текст:
В Силоз някакъв милиардер и групата му лъжеха хората в силозите, че навън не става за живеене. Същата работи и в Метро. И тук милиардерка си играе със съдбите на хората и си е организирала собствено куклено шоу с 25 000 участници. Предполагам, че накрая ще се окаже, че Синатра е убила президента.

А, и с тенденция за проточване до безкрай.

Ааа, не! Това не е Убийства в рая, това е Убийства в рая
https://www.imdb.com/title/tt1888075/?ref_=fn_all_ttl_1Grinning

# 34
  • София
Приемам забележката. Само Paradise.

# 35
Гледам 3 сезон на Белия Лотос муден, бавен и липсва хумора на - и 2 сезон поне за сега.
От снощи гледам по Нетфликс Медуза

# 36
  • Mediterraneo
Дяволо, може и да си писал, когато му е било времето, но ще ми е интересно с 2 думи защо е задължителен Белият лотос? Поглеждам оттук оттам втори сезон, че ММ си го пусна, за да има по какво да хейти. Ами това е тотална щета, правена с пари! Наистина няма за какво да се хвана, та да препоръчам това нещо на някого. Дори Тео Джеймс във втори сезон не допринася с нищо. Кулидж вече се изтърка, не е това, което беше като майката на Стифлър Simple Smile

# 37
  • София
Понеже си втора в темата, която се хваща за задължителен съм длъжен да поясня, че това си е мой жаргонен/приятелски израз/обръщение към някого когото ми се иска да изгледа даде сериал и си го имам по-близък чисто виртуално по една или друга причина. Чисто приятелска покана използвана от много хора по света по много поводи.
Не виждам нищо лошо. А и тя не е гледала дори сезони 1 и 2.
За мен Белия лотус е класика, а под задължителен - нали се сещате все пак, че не задължавам никого за нищо, всеки си има свой си личен списък който да следва и така.
Твърде много изписах. Ще си пиша каквото пожелая, не задъжавам никого за нищо. 🙂

По темата:

Към момента следя:
The White Lotus (сезон 3) / Yellowjackets (сезон 3) / Severance (сезон 2) / Invincible (сезон 3) / Reacher (сезон 3)

# 38
За мен Белия лотус, поне 1 и 2 сезон, са много интересни, брилянтни. Но осъзнавам, че е въпрос на вкус. На много хора не им допада. Жанра е особен.
3 сезон за момента ми е като дълга реклама на хотела и региона.  Очаквам да развият образите.

# 39
За мен първия Лотус беше най-интересен, втория не чак толкова, третия засега не ми харесва.

# 40
  • Mediterraneo
Да, да, аз разбирам, че под задължителен нямаш предвид задължителното задължително.
Ама както и да е. Явно сега съм от страната на неразбиращите, които смятат Борат за пълна тъпотия. И им се чудех как не схващат колко е брилянтен всъщност филмът, а ето, че има брилянтност, която и аз не схващам, не виждам даже леко да прозира.
Само си говорим.

# 41
  • Somewhere far away

Към момента следя:
The White Lotus (сезон 3) / Yellowjackets (сезон 3) / Severance (сезон 2) / Invincible (сезон 3) / Reacher (сезон 3)
Аууу, добре че ме подсети, приготвям чипса и след малко пускам 5 еп на Осите. Simple Smile

# 42
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Последното нещо,което бих казала брилиянтно е да гледам 1 час как мъж си гледа онази работа и коментира с жена си големината на топките. Или пък как тийнейджърки се дрогират с хапчета и вършат глупости. Разговори на вулгарно и глупаво ниво също.Ако има нещо,което ми хареса,това са локациите,на които снимат. 
'Брилянтен" fail.

# 43
Аз възприемам Лотусът (поне първи сезон) по-скоро като осмиване на съвременното общество, отколкото като опит за комедия. Сериалът сатирично разкрива лицемерието на уж елита, като поставя героите в привидно идеална обстановка, която постепенно разкрива техните вътрешни конфликти, привилегии и морална празнота.
И аз не бих го нарекла забавен, но пък има смисъл.

# 44
Сериалът не е комедия

Общи условия

Активация на акаунт