Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 39 457
  • 730
  •   0
Отговори
# 600
Гледам Бьорнстад и се чудя направили ли са сериали и по другите 2 части от трилогията на Бакман.

# 601
Доколкото знам не. Има сериал по Тревожни хора. Бьорнстад сериала за мен беше мноого слаб.

# 602
  • Варна
Сезон 7 на ,,Black Mirror"ми хареса. Доста по-реалистични ситуации, в сравнение с някои епизоди от предишните сезони. Много се зарадвах на последния!
Дописвам. Ако ви се гледа екшън комедия с мистика и драма: ,,Bondsman"  https://www.imdb.com/title/tt28256288/
8 епизода по няма и 30 мин. Отворен край. To be con...

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 11:23 от Пеева

# 603
Допадна ми Your Friends and Neighbors, изгледах скоростно наведнъж всички излезли серии.

# 604
5 епизод на MobLand е жесток. Нямам търпение за следващия.

# 605
Доколкото знам не. Има сериал по Тревожни хора. Бьорнстад сериала за мен беше мноого слаб.
И моето мнение е подобно.

# 606
Почнах още един страхотен сериал: Your Friends and Neighbors.
След Landman много ми се гледаше още нещо с Джон Хам и от това по-добро не знам на какво може да се каже. Препоръчвам!

# 607
  • Варна
И аз съм леко объркана, Артемис, за ,,Kaos"  https://www.imdb.com/title/tt8550732/
 Няkak очаквах комедия, имаше дори сарказъм, и драма имаше, и трагедия, но пропорциите ...8/10 заради др.гр. мит., великолепните актьори и САУНДТРАКА!!!

# 608
Имаше свежи идеи в Каос, но очаквах повече.
Чух за повишен интерес към  всички сериали за папи внезапно, може би логично. Та се чудех дали Новият папа би допаднал на феновете на Лотуса. Аз харесвам и двата, но сякаш са различни като жанр.

# 609
I Jack Wright
Stucky

# 610
  • София
Загледах Mobland по препоръка от тук - ми за момента не съм особено ентусиазирана - да, гледа се, актьорският състав е силен, но твърде много ми напомня на Succession и Mayor of Kingstown - много клишета, мнооого, в главното семейство семейната динамика е почти като в семейството на Рой. А Томас Харди хвърчи да решава проблемите на куцо и сакато подобно на Джеръми Рънър в Кметът на Кингстън. Ще си го изгледам до края, но чак да го чакам всяка седмица, няма да се получи😎

# 611
  • София
Ние вчера загледахме първия сезон на Сорьонен. На мен ми е малко тегав. Забелязала съм, че конкретно с финландските филми не ми много върви... Точно тегаво ми е усещането за тях.
 На мъжа ми обаче му хареса.
Дано по-нататък потръгне. Четох добри отзиви за него.

# 612
Ние вчера загледахме първия сезон на Сорьонен. На мен ми е малко тегав. Забелязала съм, че конкретно с финландските филми не ми много върви... Точно тегаво ми е усещането за тях.
Къде го гледаш? Аз го бях почнала по Нетфликс и като бях към средата на 3-ти сезон решиха да му продадат правата и не можах да го изгледам.

# 613
  • София
Къде го гледаш? Аз го бях почнала по Нетфликс и към средата на 3-ти сезон решиха да му продадат правата и не можах да го изгледам.

Свалих го от Замунда.

# 614
Изгледах The Residence по Netflix. Свежичко, добре се посмях.

Общи условия

Активация на акаунт