Пролетно слънце и много витамин Д в НЕМСКАТА тема / 252

• 24 067
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Да, Silberfischchen са. Много благодаря, момичета ❤️ поне да не се притеснявам, че са вредни за бебето

# 16
  • Deutschland/HE
Ако някой може да ти прати Фендона, то не е вредно за дом. любимци и хора, но върши чудесна работа срещу хлебарки. Айкън и в България не съм сигурна дали още се продава по агро аптеките. Ние живеем в къща, но съм срещала 2-3 пъти само по една от тези буболечки.

Днес се очертава да е топъл слънчев ден, подходящ за разходки и празнуване.

# 17
Ние живеем на EG, който не е съвсем на земята и 2-3 пъти съм срещала от щипалките в тоалетната и дребни хлебарки около някоя мивка. Изчезват от самосебе си. Хлебарки съм виждала да пълзят и по кофите за боклук отвън, може би по стената се качват някакси.

Честит празник момичета! Бъдете здрави и щастливи! Как ще празнувате днес? Аз ще излизам на вечеря с българки от близките градчета. Германците май нямат такава традиция (поне моите познати).

# 18
  • Deutschland/HE
В Берлин и Мекленбург Ворпомерн е почивен ден Simple Smile

# 19
  • Немция
Честит 8 март- ние, жените, правим света по-добър и по-красив!
Flowers Hibiscus

Ние сме на една сбирка следобеда, но не по случай 8 март.
Времето ще е разкошно днес.

В Западна Германия не е толкова известен празника, но набира популярност сякаш- в сравнение с преди 20 години. Grin

# 20
Честит празник, мили девойки! Heart
Да сте щастливи и обичани!

Слънчево е и при нас, друго си е..

Благодаря за новата тема. Позитивна и пълна с добри новини да е!

# 21
Е, айде не е известен. Вски 8 ми март получаваме или на входа или на бюрото по едно цвете. Днес ще се размина без това цвете защото е събота . Но пък получих билет за концерт Simple Smile
Честит празник и весел ден и от мен!

# 22
Е, айде не е известен. Вски 8 ми март получаваме или на входа или на бюрото по едно цвете. Днес ще се размина без това цвете защото е събота . Но пък получих билет за концерт Simple Smile
При нас няма такова нещо.

# 23
  • в сърцето на един мъж...
Благодарности за темата!

# 24
При нас няма такова нещо.

И при мен. Цветя за 8-ми март в Германия съм получавала само от руски и български родители.

# 25
Sephora, Teilzeit се отнася до броя работни часове, които са намалени в сравнение с позицията на пълен работен ден. Midi jоb, от друга страна, се определя изключително от доходите, трябва да са под 2000 евро.

ДжейДжей, и аз искам пак Алгой, ама кога ще ни огрее, не знам...
Teilzeit е почасова работа,примерно  4-6 часа на ден

# 26
При нас всяка година си демонстрират женските организации за по-добро заплащане, срещу насилието над жени и т.н. Не е празник на майката и бабата, а на работещата жена.

# 27
е, цветето взима който иска и който иска му се радва. Нищо не е задължително. На мен ми е приятно да получа цвете и ми харесва този обичай.
Дени права си. На бетрибсрат мисля е инициативата Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 06:21 от bella-ciao

# 28
Благодаря Бибит, за новата темичка!
Много хубава снимка даряваща с доброта и настроение!

Как изкарахте празника вчера, зарадваха ли ви с подаръци и хубави моменти?

# 29
  • Германия
Какъв ти празник, аз имах съботната смяна. Само източно славянските колежки си честитихме една на друга деня. Германците една дума не обелиха.

Общи условия

Активация на акаунт